JAPO tiedotteet

JAPO tiedottaa tällä sivulla yleisiä tiedotteita tuotteista ja palveluista.

Muita tiedotteita: JAPO tiedotteet | Häiriötiedotteet

JAPOn uusi TV-palvelu Watson julkistetaan 15.11.
12.11.2013 12:48

 

JAPO julkistaa uuden TV-palvelu Watsonin perjantaina 15.11. Watson TV-palvelu voidaan liittää kätevästi vaikkapa kodin valokuituliittymään, jolloin TV:n katsominen on katsojan hallussa!

Watson mahdollistaa television katselun jopa viideltä laitteelta - TV:n lisäksi siis vaikka tabletista, kännykästä tai tietokoneelta! Watson myös tallentaa kaikki valitsemiesi peruskanavien ohjelmat kahdeksi viikoksi, jolloin voit katsoa TV:tä aivan milloin haluat. Suosikkisarjat on mahdollista valita tallentumaan automaattisesti puoleksi vuodeksi.

Watson, jos joku muuttaa television katselun - enää ei televisio ohjaa, miten sinä käyttäydyt, vaan sinä ohjaat, miten telkkari käyttäytyy!

Watson palveluun voi tulla tutustumaan erityisesti perjantaina 15.11., jolloin se julkaistaan. Mukana myymälässämme on myös iltapäivällä superpesiksestä tuttu Ankkuripaitainen Aki Orava.

 

 


 

Sopimusehdot

Yleiset sopimusehdot

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.
www.kuluttajariita.fi

Sopimusehdot yrityksille

Viestintapalvelujen sopimusehdot


Myymälän aukioloajat:
ma - pe 9 - 17
la 10 - 14
         

Asiakastuki:
ma - pe 9 - 16
(06) 557 0124
asiakastuki@japo.fi

JAPO - Tieto, koneet ja yhteydet
Kauppakatu 10
62900 Alajärvi
(06) 557 0111

Sivusto tehty JAPO Webeditorilla