JAPO tiedotteet

JAPO tiedottaa tällä sivulla yleisiä tiedotteita tuotteista ja palveluista.

Muita tiedotteita: JAPO tiedotteet | Häiriötiedotteet

Muutoksia Nelonen-, Liv- ja Jim-kanavien katseluun Watsonilla
02.01.2014 11:54

 

Hyvä Watson-asiakas,

Watson-tv-palvelun tallennusominaisuudet muuttuvat. Sanoma Entertainment Finland Oy:n vaatimuksesta Nelonen-, Liv- ja Jim-kanavilta voi 16.1.2014 alkaen tallentaa ainoastaan yksittäisiä ohjelmia. Tämä tarkoittaa, ettei kyseisiä kanavia voi jatkossa aktivoida jatkuvaan tallennukseen kokonaisuudessaan.  Ohjelmaoppaan kautta voit kuitenkin tuttuun tapaan tallentaa Arkistoon yksittäisiä suosikkiohjelmiasi myös näiltä kanavilta.

Ennen 16.1.2014 tehdyt jatkuvat tallennukset säilyvät Watson-palvelussa kahden viikon ajan. Jos olet siis aktivoinut tallennukseen kanavat Nelonen, Liv ja Jim, sinulla on 16.1. yhä katseltavissa kaikki näiden kanavien ohjelmat kahden edeltävän viikon ajalta ja näin ollen mahdollisuus tallentaa myös tuona aikana esitettyjä ohjelmia pidemmäksi aikaa Arkistoon.

Sanoma Entertainment Finland Oy:n vaatimuksesta Watsonista poistuu samalla mahdollisuus katsoa Nelonen-, Liv- ja Jim-kanavien suoria lähetyksiä mobiililaitteiden tai tietokoneen kautta. Kyseiset kanavat ovat siis jatkossa katseltavissa Watsonissa ainoastaan televisiosta Watson-boksin tai tv-tikun avulla.

Muutos aiheuttaa huoltokatkon palvelussa 16.1.2014 klo 9-11. Watson-boksi tulee tämän seurauksena ilmoittamaan saatavilla olevasta päivityksestä, joka käyttäjän tulee hyväksyä.

Tämä muutos koskee vain Sanoma Entertainment Finland Oy:n kanavia. Muiden kanavien osalta tallennusominaisuudet ja mahdollisuus katsoa suoria lähetyksiä mobiililaitteilla sekä tietokoneella säilyvät ennallaan.

Pahoittelemme muutoksesta asiakkaillemme aiheutuvaa harmia.

Ystävällisin terveisin

Japon asiakaspalvelu 

 


 

Sopimusehdot

Yleiset sopimusehdot

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.
www.kuluttajariita.fi

Sopimusehdot yrityksille

Viestintapalvelujen sopimusehdot


Myymälän aukioloajat:
ma - pe 9 - 17
la 10 - 14
         

Asiakastuki:
ma - pe 9 - 16
(06) 557 0124
asiakastuki@japo.fi

JAPO - Tieto, koneet ja yhteydet
Kauppakatu 10
62900 Alajärvi
(06) 557 0111

Sivusto tehty JAPO Webeditorilla