JAPO tiedotteet

JAPO tiedottaa tällä sivulla yleisiä tiedotteita tuotteista ja palveluista.

Muita tiedotteita: JAPO tiedotteet | Häiriötiedotteet

NSA:n toimet eivät vaikuta lähi-internetpalveluihin
14.06.2013 10:22

Lähi-internetpalveluihin ei Yhdysvaltojen tiedusteluvirasto NSA:n hammas pure

Viime päivinä on keskusteltu aktiivisesti Yhdysvaltojen tiedusteluvirasto NSA:n vakoiluhankkeista. Julkisuudessa olevien tietojen mukaan NSA on vakoillut tietoliikennettä verkoissa sekä useiden yhdysvaltalaisten internetin välityksellä tarjottavia palveluita tarjoavien yritysten palvelimilta.

Finnet-liiton jäsenyhtiöiden, kuten JAPOn tarjoamat palvelut ovat kotimaisia. Tämä tarkoittaa sitä, että sen tarjoamia palveluita käyttämällä loppukäyttäjän tiedot ovat suojassa Suomen rajojen sisäpuolella eivätkä ulkomaisten viranomaisten saatavilla. JAPO, eivätkä muut Finnet-liiton jäsenyhtiöt myöskään käytä palveluidensa toteuttamisessa ulkomaisia alihankkijoita, vaan jäsenyhtiöiden tarjoamat palvelut toteutetaan puhtaasti kotimaisin voimin. Kun ruokakaupassa puhutaan lähiruoasta, voidaan sanoa, että Finnetin jäsenyhtiöiden tarjoamat internet-palvelut ovat loppuasiakkaiden todellisia lähi-internetpalveluita.

Jäsenyhtiöiden palveluita täydennetään ainoastaan poikkeuksellisesti ulkomaisin voimin, mutta tällöinkin loppukäyttäjälle on selvää, että kyse on ulkomaisesta palvelusta. Mikäli jäsenyhtiö tarjoaa käyttäjälle sähköpostin käyttämiseen Googlen gmail-palvelua, käyttäjän palveluun tallentamat tiedot luonnollisesti kiertävät Googlen palvelimien kautta, jotka voivat sijaita esimerkiksi Yhdysvalloissa.

Edellä mainituista harvoista poikkeuksista huolimatta voidaan perustellusti väittää, että niin JAPO kuin muidenkin Finnet-liiton jäsenyhtiöiden tarjoamat palvelut ovat markkinoilla vahvimmin kotimaisia. Käyttämällä meidän tarjoamia palveluita tuet sekä kotimaista työllisyyttä että panostat omaan tietoturvaasi.


 

Sopimusehdot

Yleiset sopimusehdot

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.
www.kuluttajariita.fi

Sopimusehdot yrityksille

Viestintapalvelujen sopimusehdot


Myymälän aukioloajat:
ma - pe 9 - 17
la 10 - 14
         

Asiakastuki:
ma - pe 9 - 16
(06) 557 0124
asiakastuki@japo.fi

JAPO - Tieto, koneet ja yhteydet
Kauppakatu 10
62900 Alajärvi
(06) 557 0111

Sivusto tehty JAPO Webeditorilla