JAPO tiedotteet

JAPO tiedottaa tällä sivulla yleisiä tiedotteita tuotteista ja palveluista.

Muita tiedotteita: JAPO tiedotteet | Häiriötiedotteet

Seuraavatsivu: 11/12Edelliset
Jääkiekkoa maksutta viikonloppuna Watsonista
11.04.2014 10:45

Viasat Hockey Finland -kanava näkyy veloituksetta Watsonin kautta 11.4. - 14.4.2014. Etu koskee talouksia, joissa Watsonia katsotaan Watson digiboxin kautta.


URHOtv:n jakelu keskeytyy 1.4.2014
31.03.2014 12:56

 

 

URHOtv haki talousvaikeuksien vuoksi yrityssaneeraukseen viime syksynä. Yhtiön taloudellinen tilanne on pysynyt heikkona ja se ei ole pystynyt kehittämään liiketoimintaansa kannattavaksi. Tämän vuoksi yhtiön saneerausprosessia on haettu keskeytettäväksi.

 

Saneerauksen päättymisestä johtuen ja minimoidakseen eri alihankkijoilleen syntyvät kustannukset, URHOtv peruu toistaiseksi kaikki suunnitellut tuotannot sekä keskeyttää kanavan jakelun tiistaista 1.4. 2014 alkaen.

 

URHO Play:n otteluiden ja tallenteiden katselu sekä ostaminen toimivat normaalisti kuun loppuun saakka, mutta palvelujen myynti on lakkautettu 1.4. alkaen. URHO Playn jo tilatut, maaliskuun jälkeistä aikaa koskevat palvelut hyvitetään.

 

Kanavan maksu-tv –asiakkaita kehoitetaan olemaan tarvittaessa yhteydessä omaan operaattoriin. URHOtv pyrkii kertomaan toimintaohjeita mahdollisimman tarkoin myös omien www-sivujensa kautta.

 

Yhtiö pyrkii edelleen löytämään keinoja toimintansa jatkamiseksi.


Asumista ja hyvinvointia messut 26.4.2014
31.03.2014 09:31

JAPO on mukana Asumista ja hyvinvointia messuilla lauantaina 26.4. Alajärven jäähallissa. Messuosastolla voit tutustua Tekniset kodinkonetarjouksiin sekä JAPOn valokuituliittyymiin ja rakentamisaikatauluihin Alajärvellä. Osastolla voi kisata myös rallisimulaattorilla. Ulkoalueella voi tutustua niihin moottoriajoneuvoihin, joita JAPO tukee tällä kaudella - mukana myös vesijettien avausosakilpailussa Rokulipäivillä mukana kisaava Timo Kangastie. 

 


Muutoksia Watsonin kanavasisältöön 1.4. alkaen
19.03.2014 11:27

Watson-palvelun kanavasisältö vahvistuu 1.4.2014 alkaen, kun valikoimaan tulee kolme uutta maksutonta kanavaa: BBC Entertainment, Travel Channel ja Nautical Channel. 

Uusien kanavien ohjelmistoa voit katsella live-tv-lähetyksinä kaikilla päätelaitteilla; tabletilla, älypuhelimella, tietokoneella tai televisiolla, johon on kytketty Watson tv-tikku. 

Samalla kanavilta Viisi (kanavapaikka 10) ja Kutonen (kanavapaikka 11) poistuu live-tv –ominaisuus (muutos ei koske Watson-boksia). Muilla päätelaitteilla kanavien ohjelmisto on jatkossakin nähtävissä ohjelmaoppaan kautta, mikäli olet asettanut kanavan tallennukseen kohdassa asetukset/kanavat.


Watsoniin lisää HD-kanavia
03.02.2014 12:56

Watsoniin on tulossa lisää HD-kanavia. Yle Fem HD -kanava lisätään kanavapaikalle 35. Yle Teema HD -kanavan lisäys tapahtuu 5.3. kanavapaikalle 37.


Super Bowl ja Nelonen Pron kanavat viikonlopun vapaasti katsottavissa Watsonissa
28.01.2014 11:24

Huikea Super Bowl on täällä taas – ja Nelonen Pron kanavat koko viikonlopun vapaasti katsottavissa!

Yksi urheiluvuoden ehdottomista kohokohdista, tarunhohtoinen Super Bowl -spektaakkeli kruunaa NFL-kauden sunnuntain ja maanantain välisenä yönä (2.-3.2.). Maailman seuratuimpiin urheilulähetyksiin kuuluvan Super Bowlin kunniaksi Nelonen Pron kanavat ovat läpi viikonlopun vapaasti katsottavissa.

Kauden kaksi parasta joukkuetta, Denver Broncos ja Seattle Seahawks ratkaisevat NFL-mestaruuden kohtalon eeppiseksi povatussa loppuottelussa, joka nähdään suorana lähetyksenä sekä Nelonen Pro 1 – että Nelonen Pro 2 -kanavalla. Lähetys alkaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kello 01.00.

Pro 1 -kanavalla Tomi Tiilikainen selostaa ottelun suomeksi rinnallaan asiantuntijakommentaattori Kalle Karppinen. Pro 2:n puolella lähetys näytetään alkuperäisen englanninkielisen selostuksen kera.

Kahden kivikovan joukkueen, hyökkäysvoimastaan tunnetun Broncosin ja jykevään puolustukseen nojaavan Seahawksin taisteluun oman mausteensa tuo tällä kertaa myös spektaakkelin näyttämö, New Jerseyssä sijaitseva MetLife Stadium. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Super Bowl pelataan ulkoilmassa kylmän ilmaston alueella.

Nelonen Pro 1 - ja 2 -kanavat ovat vapaasti katsottavissa perjantai-iltapäivästä lähtien aina Super Bowl -lähetyksen päättymiseen eli maanantaiaamuun asti. NFL-finaalin lisäksi viikonloppuun mahtuu monta muutakin suoraa huippu-urheilulähetystä.

Nelonen Pron kanavilla yksinoikeudella seurattavasta jääkiekon SM-liigasta vapaan viikonlopun aikana näytetään kaksi suoraa ottelua. Perjantaina vastakkain ovat JYP sekä HIFK, ja lauantaina kohtaavat viime kevään finalistit, hallitseva mestari Ässät ja Tappara.

Super Bowlin ja SM-liigajännityksen lisäksi Nelonen Pron vapaan viikonlopun aikana kotikatsomoiden ammattilaisille tarjoillaan myös kolme suoraa ottelua maailman kovimmasta koripalloliigasta NBA:sta sekä yksi ottelu aidoimmasta brittifutisliigasta, Englannin Championshipista.

Nelonen Pron vapaan viikonlopun suorat lähetykset:

Pe 31.01. klo 18.30 SM-liiga LIVE: JYP - HIFK PRO 2

La 01.02.klo 03.00 NBA LIVE: Brooklyn Nets - Oklahoma City Thunder PRO 2

La 01.02.klo 14.10 Championship LIVE: Queens Park Rangers - Burnley PRO 1

La 01.02.klo 17.00 SM-liiga LIVE: Ässät - Tappara PRO 2

Su 02.02. klo 03.30 NBA LIVE: New York Knicks - Miami Heat PRO 1

Su 02.02.klo 20.00 NBA LIVE: Boston Celtics - Orlando Magic PRO 2

Ma 03.02.klo 01.00 Super Bowl XLVIII LIVE: Broncos - Seahawks PRO 1 & PRO 2

 


Nimityksiä JAPO Palvelut Oy:ssä
15.01.2014 13:59

JAPO Palvelut Oy:n Ohjelmistot-liiketoimintaan on nimitetty uusia ohjelmistoasiantuntijoita.

Jani Vuorela (34) ohjelmistotekniikan insinööri AMK Alajärveltä on aloittanut ICT-asiantuntijana vuoden 2013 syksyllä. 

13.1.2014 JAPO Palvelut Oy:n palveluksessa on aloittanut ICT-asiantuntijana insinööri AMK Jukka Anttikoski (41) Evijärveltä.

JAPO Palvelut Oy:n ohjelmisto-osaajia työskentelee yrityksessä kaikkiaan yhdeksän, kertoo myynti- ja kehitysjohtaja Jukka Salmenautio. 


Muutoksia Nelonen-, Liv- ja Jim-kanavien katseluun Watsonilla
02.01.2014 11:54

 

Hyvä Watson-asiakas,

Watson-tv-palvelun tallennusominaisuudet muuttuvat. Sanoma Entertainment Finland Oy:n vaatimuksesta Nelonen-, Liv- ja Jim-kanavilta voi 16.1.2014 alkaen tallentaa ainoastaan yksittäisiä ohjelmia. Tämä tarkoittaa, ettei kyseisiä kanavia voi jatkossa aktivoida jatkuvaan tallennukseen kokonaisuudessaan.  Ohjelmaoppaan kautta voit kuitenkin tuttuun tapaan tallentaa Arkistoon yksittäisiä suosikkiohjelmiasi myös näiltä kanavilta.

Ennen 16.1.2014 tehdyt jatkuvat tallennukset säilyvät Watson-palvelussa kahden viikon ajan. Jos olet siis aktivoinut tallennukseen kanavat Nelonen, Liv ja Jim, sinulla on 16.1. yhä katseltavissa kaikki näiden kanavien ohjelmat kahden edeltävän viikon ajalta ja näin ollen mahdollisuus tallentaa myös tuona aikana esitettyjä ohjelmia pidemmäksi aikaa Arkistoon.

Sanoma Entertainment Finland Oy:n vaatimuksesta Watsonista poistuu samalla mahdollisuus katsoa Nelonen-, Liv- ja Jim-kanavien suoria lähetyksiä mobiililaitteiden tai tietokoneen kautta. Kyseiset kanavat ovat siis jatkossa katseltavissa Watsonissa ainoastaan televisiosta Watson-boksin tai tv-tikun avulla.

Muutos aiheuttaa huoltokatkon palvelussa 16.1.2014 klo 9-11. Watson-boksi tulee tämän seurauksena ilmoittamaan saatavilla olevasta päivityksestä, joka käyttäjän tulee hyväksyä.

Tämä muutos koskee vain Sanoma Entertainment Finland Oy:n kanavia. Muiden kanavien osalta tallennusominaisuudet ja mahdollisuus katsoa suoria lähetyksiä mobiililaitteilla sekä tietokoneella säilyvät ennallaan.

Pahoittelemme muutoksesta asiakkaillemme aiheutuvaa harmia.

Ystävällisin terveisin

Japon asiakaspalvelu 

 


Valokuitukaivamisen jälkien korjaaminen
30.12.2013 14:01

 

Yllättävä sää on pehmentänyt kaivuujälkiä. Tiedoksi, että kaivuujäljet siivotaan ja korjataan keväällä lopullisesti.

Mikäli nyt on erittäin kiireellistä korjausta tarvitsevaa, niin kannattaa ottaa yhteyttä niin suunnitellaan, kuinka toimitaan.

 


Japo-Mokkula liittymät suljetaan 3.12.
03.12.2013 22:02

 

Japo-Mokkula liittymät suljetaan 3.12.2013.

Liittymän käyttäjiä pyydetään ottamaan yhteyttä mahdollisimman pian myymäläämme uuden DNA-liittymäsopimuksen solmimiseksi.

Lisätietoja 06-5570111

 


 

Sopimusehdot

Yleiset sopimusehdot

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.
www.kuluttajariita.fi

Sopimusehdot yrityksille

Viestintapalvelujen sopimusehdot


Myymälän aukioloajat:
ma - pe 9 - 17
la 10 - 14
         

Asiakastuki:
ma - pe 9 - 16
(06) 557 0124
asiakastuki@japo.fi

JAPO - Tieto, koneet ja yhteydet
Kauppakatu 10
62900 Alajärvi
(06) 557 0111

Sivusto tehty JAPO Webeditorilla