JAPO tiedotteet

JAPO tiedottaa tällä sivulla yleisiä tiedotteita tuotteista ja palveluista.

Muita tiedotteita: JAPO tiedotteet | Häiriötiedotteet

Seuraavatsivu: 2/11Edelliset
E-lasku on helppo ja monipuolinen tapa maksaa laskut
05.06.2017 09:39

Mikä on E-lasku?

E-lasku korvaa paperiset laskut ja tulee suoraan sähköisessä muodossa verkkopankkiin. E-laskun sisältö ja maksuaika ovat samanlaiset kuin paperisen laskun. Laskusta muodostuu valmis maksuehdotus, jonka hyväksyt maksuun. Tili- tai viitenumeroita ei tarvitse näppäillä. E-laskulla maksat laskusi helposti ja turvallisesti tietokoneellasi, tabletilla tai matkapuhelimellasi.

Mitä hyötyä E-laskusta on minulle?

  • E-laskun hiilijalanjälki on huomattavasti paperilaskua pienempi. Säästöä syntyy niin paperissa kuin kuljetuskustannuksissakin.
  • E-laskut ovat automaattisesti tallessa omassa verkkopankissasi. Sieltä ne löytyvät tarvittaessa hyvässä järjestyksessä. Laskut eivät katoa ja ne ovat tallessa tietoturvallisessa paikassa.
  • laskut tulevat maksetuksi varmasti oikein, koska pitkä tili- ja viitenumeroita eri tarvitse näpytellä erikseen.
  • Voit valita itsellesi sopivan tavan käyttää e-laskuja. Voit tarkistaa ja hyväksyä jokaisen laskun erikseen tai  valita automaattisen maksutavan.
  • E-laskuja voit maksaa missä tahansa. Laskut ovat aina saatavillasi, olit sitten kotona, töissä, mökillä tai ulkomailla.
  • Voit halutessasi valita e-laskujen automaattisen maksun, jolloin lasku menee maksuun ilman erillistä hyväksyntää.
  • Maksaminen on turvallista, pankki tunnistaa sekä laskun lähettäjän että maksajan.

Alajärven Puhelinosuuskunnan sekä JAPO Palvelut Oy:n laskun tilaat helposti e-laskuna oman verkkopankkisi kautta. Tilaamista varten tarvitset laskusi asiakasnumeron, joka löytyy laskun yläreunasta.

 

 


Saunalahti Huoleton Premium poistaa huolet korkeista roaming-maksuista Euroopassa matkaillessasi.
01.06.2017 10:55

Pohjolassa (Ruotsi, Norja, Tanska) ja Baltiassa (Viro, Latvia, Liettua) voit käyttää Huoleton Premium -liittymääsi täysin kotimaan hinnoin. Surffaa siis huoletta ilman datakattoa sekä soita ja viestittele normaalihintaisiin numeroihin rajattomasti.

Ja jos matkustat muissa EU- ja ETA-maissa, sisältyy hintaan myös rajoittamattomat puhelut ja tekstarit sekä 10 Gt dataa kuukaudessa.

Uutuus liittymän saat avattua Tekniset JAPOlta huippuedullisesti 29,90 €/kk (ensimmäiset 12 kk, norm. 34,90 €/kk)

 


TCM-kanava poistuu valikoimista 31.5.2017
31.05.2017 15:32

Kanavayhtiö lopettaa TCM-kanavan lähetykset. Kanavan jakelu loppuu näin ollen kaapeli-tv-verkossamme sekä Watson-palvelussa 31.5.2017. Kanava on kuulunut Base-kanavapakettiin ja ollut valittavissa myös TV-Mix ja TV-Mini-Mix paketteihin. Kanava poistuu automaattisesti kaikkien tilaajien kanavapaketeista eikä kanavan poistumisella ole vaikutusta kanavapakettien hintaan.


Varoitus huijauskilpailuista JAPOn nimissä
22.05.2017 10:02

Hyvä asiakkaamme, tietoomme on tullut, että JAPOn nimissä on lähetetty sähköposteja, joissa viestin vastaanottajaa houkutellaan osallistumaan kilpailuun. Palkinnoiksi luvataan mahdollisuutta voittaa tablet-tietokoneita JAPOlta. Voiton lunastamiseen on pyydetty asiakkaan luottokorttitietoja sekä henkilötunnusta.

JAPO EI KOSKAAN kysy asiakkaan luottokorttitietoja tai henkilötunnusta sähköpostitse tai netti/facebook -sivuillaan!

Suosittelemme varovaisuutta osallistuttaessa kilpailuihin Internetissä. Jos olet tullut huijatuksi, ota yhteyttä asiasta vastaavaan viranomaiseen, eli kuluttaja-asiamieheen. Kilpailu- ja kuluttajavirasto: http://www.kkv.fi/


Lataa uudistunut Watson-mobiilisovellus!
19.05.2017 09:34

Uusi mobiilisovellus Android– ja Applen iOS-laitteille on nyt julkaistu. Uusi sovellus on entistäkin käyttäjäystävällisempi. Tv-ohjelmien ja vuokraamoelokuvien selailu käy nopeammin, live-tv-ohjelmasta toiseen siirtymistä on helpotettu ja ohjelmien kelaaminenkin on uudistunut. Sovelluksessa voit myös napata vinkkejä omiin tallennuksiin, sillä etusivun "Tallennetuimmat" -osiosta voit kurkata mitä muut Watson-käyttäjät ovat tallentaneet.

Watsonin mobiilisovelluksella voit katsoa ohjelmia puhelimella tai tabletilla. Sovelluksessa voit katsoa oman arkistosi tallenteita sekä suorana useita peruskanavia, vuokraamon leffoja* sekä ohjelmakirjastojen, kuten Foxin ja National Geographicin ohjelmia. (*iOS laitteella voit katsoa Vuokraamon elokuvia, kun vuokraat leffan ensin selaimella tai älytelevisiosovelluksella/boksilla). Sovelluksessa voit tehdä myös tallennuksia missä ikinä Suomen rajojen sisällä liikutkaan. 

Jos käytössäsi on Watson-älytelevisiosovellus tai -boksi, uusi mobiliilisovellus toimii myös televisiosi kaukosäätimenä. Katso tästä miten!

Lataa uusi sovellus kaikkiin mobiililaitteisiisi, muistathan, että yhtä Watson-tunnusta voi käyttää viidessä eri laitteessa! Uuden mobiilisovelluksen löydät täältä:  AppStore  Google Play


FNE-Finland Oy valitsi Cinian kansainvälisten yhteyspalvelujen toimittajaksi Frankfurtiin
26.04.2017 09:28

JAPOn asiakkaiden internet-kokemus paranee ennestään eurooppaan, kun käytämme FNE-Finland Oy:n tarjoamaa palvelua. Uusi reitti on kaikkein nopein käytettävissä oleva yhteys Suomesta maailman suurimpaan tietoliikenteen keskittymään Frankfurtissa.

FNE-Finland Oy ja Cinia Group Oy ovat tehneet sopimuksen 100G DWDM -yhteyksien toimittamisesta Helsingin ja Frankfurtin välille. Sopimuksen ansiosta FNE laajensi valtakunnallisen Internet- ja MPLS-runkoverkkonsa Cinian C-Lion1 -merikaapelissa Saksaan. Samalla FNE ja Cinia lisäävät yhteistyötään markkinoiden nopeimpien ja laadukkaimpien yhteyksien tarjoamiseksi asiakkailleen.

”Olemme FNE:llä vakuuttuneita Cinian C-Lion1 -merikaapelin hyödyllisyydestä asiakkaillemme. FNE-Finlandin asiakkaat saavat nyt Internet- ja muut
tiedonsiirtopalvelunsa ylivoimaisesti markkinoiden pienimmällä viiveellä Suomesta maailman suurimpaan tietoliikenteen keskittymään Frankfurtiin.
Siellä ovat läsnä maailman tärkeimmät tietoliikenneoperaattorit ja sisällöntarjoajat. Suoran Saksan yhteyden ansiosta asiakkaamme saavat
merkittävän kilpailuedun toteuttaessaan palveluita omille asiakkailleen”, toteaa FNE-Finland Oy:n toimitusjohtaja Veli-Pekka Huttunen.

“Cinian kansainvälisen verkkoliiketoiminnan tavoitteena on mahdollistaa ICT-palveluiden parempi tarjonta Suomessa. Sopimuksemme kapasiteettipalveluista FNE-Finlandin kanssa on uusin osoitus siitä, kuinka C-Lion1 -merikaapeli hyödyttää elinkeinotoimintaa laaja-alaisesti kaikkialla
Suomessa”, toteaa kumppanuusjohtaja Jaana Räty Cinia Groupista.

Lisätietoja antavat:

FNE-Finland Oy
toimitusjohtaja Veli-Pekka Huttunen
puh. 044 299 0592
veli-pekka.huttunen@fne.fi

Cinia Group
partnership director Jaana Räty
puh. 040 865 3312
jaana.raty@cinia.fi

FNE-Finland Oy edustaa edistyksellisintä suomalaista DWDM-, Internet- ja MPLS-osaamista. FNE-Finland Oy tarjoaa asiakkailleen laadukkaimmat ja viiveettömimmät tiedonsiirtopalvelut. FNE:n valtakunnallinen kuiturunkoverkko ja huippunopea tiedonsiirtoverkko tavoittaa kaikki keskeiset suomalaiset kaupungit ja talousalueet. Palvelut räätälöidään asiakkaiden tarpeiden mukaan. FNE-Finland Oy:n siirtoverkkoa käytetään huippunopeiden Internet-yhteyksien lisäksi mm. asiakasverkkojen yhdistämiseen sekä viivekriittisiin ja taattua kapasiteettia vaativiin tiedonsiirtosovelluksiin. www.fne.fi


Antenniverkon maksu-tv-kanavat pimenevät 17.5.2017
11.04.2017 10:32

Suurin osa antennikotien maksu-tv-kanavista sekä kaikki teräväpiirtokanavat lähetetään jo nyt uudella lähetystekniikalla. Kaikki loputkin antenniverkon maksu-tv-kanavat siirtyvät käyttämään DVB-T2-lähetystekniikkaa 17.5.2017.

Koko kanavatarjonnan osalta antenniverkossa siirrytään DVB-T2-lähetystekniikkaan 31.3.2020.

Näin voit testata, onko tv-laitteistosi ajan tasalla

  • Valitse kanavanumero 99 siinä televisiossa tai digiboksissa, jossa on käytössä TV-kortti.

  • Kuva näkyy: Mikäli kanavalla näkyy kuva, ovat laitteesi kunnossa ja näet kanavat myös jatkossa.

  • Kuva ei näy: Mikäli kanavalla ei näy kuvaa, tee ensin uusi kanavahaku laitteesi käyttöohjeen mukaan ja testaa uudelleen kanavaa 99. 

Huom! Jos laitteessa ei ole TV-korttia, valitse kanavapaikka 100. 

Unohda antennin uusiminen - Watsonista HD- ja maksukanavat helposti 

 


Fox Networks kulkee kehityksen kärjessä ja vastaa toiveisiin
30.03.2017 17:29

Huhtikuun alusta, ma 3.4. alkaen Fox ja National Geographic -kanaville Watson-palvelussa saadaan seitsemän päivän ohjelmakirjasto. Tämä tarkoittaa, että ohjelmasisältöä on katseltavissa automaattisesti jälkikäteen! Pidetään peukkua, että useat muutkin kanavat seuraavat esimerkkiä!


Kanavien ohjelmia voit katsella myös mobiililaitteilla ja tallentaa niitä puolen vuoden rajattomaan tallennustilaan!

    


Elisa Viihde Sport -kanavapaketti aloittaa Watson-palvelussa 3.4.2017
30.03.2017 17:09

 

Elisa Viihteen omat urheilukanavat tarjoavat kotimaista ja eurooppalaista urheilua, jota et muualta näe, kuten jalkapallon MM-karsintaa, Korisliigaa, Mestistä, Salibandyliigaa ja lentopallon Mestaruusliigaa. Eurooppalaisten palloilusarjojen painotukset ovat suomalaisten otteissa: mukana on huippufutista Ruotsista, Tanskasta, Hollannista ja Belgiasta sekä koripalloa Espanjasta ja Mestarien liigasta.

Kanavapaketti on avoimessa katselussa kaikille Watson-asiakkaille ma 3.4. – su 9.4. asti.

Ensi viikolla päästään seuraamaan Elisa Viihde Sport -kanavilta mm. jännittäviä hetkiä jalkapallossa; Italian cupin välieristä ja Hollannin liigasta, jossa Twenten riveissä nähdään myös suomalaislupaus Fredrik Jensen.

ti 4.4. AS Roma – Lazio
ke 5.4. Napoli – Juventus
to 6.4. Twente – PSV

Lisäksi Mestiksen välierävaihe ja Korisliigan puolivärierät ovat parhaillaan käynnissä!

Kanavapaikat:

Sport 1 Elisa Viihde                    361

Sport 2 Elisa Viihde                    362

Sport 3 Elisa Viihde                    363

Sport 4 Elisa Viihde                    364

Sport 5 Elisa Viihde                    365

Sport 6 Elisa Viihde                    366

Sport 7 Elisa Viihde                    367

Sport 8 Elisa Viihde                    368

Kaikki kanavat ovat HD-kanavia.

Kanavien ohjelmia on katsottavissa jälkikäteen ohjelmakirjastosta seitsemän vuorokauden ajan.

Kanavapaketti sisältää kanavat 1-8. Kuukausihinta on 7,90 €/kk, minimitilausaika on yksi täysi kalenterikuukausi.

 


Nauti parhaasta viihteestä kaikilla laitteillasi
17.03.2017 10:19

Yksi Watsonin parhaista ominaisuuksista on, että samoja tunnuksia voit käyttää viidellä eri laitteella.


 

Sopimusehdot

Yleiset sopimusehdot

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.
www.kuluttajariita.fi

Sopimusehdot yrityksille

Viestintapalvelujen sopimusehdot


Myymälän aukioloajat:
ma - pe 9 - 17
la 10 - 14
       

Asiakastuki:
ma - pe 9 - 16
(06) 557 0124
asiakastuki@japo.fi

JAPO - Tieto, koneet ja yhteydet
Kauppakatu 10
62900 Alajärvi
(06) 557 0111

Sivusto tehty JAPO Webeditorilla