JAPO tiedotteet

JAPO tiedottaa tällä sivulla yleisiä tiedotteita tuotteista ja palveluista.

Muita tiedotteita: JAPO tiedotteet | Häiriötiedotteet

Seuraavatsivu: 9/11Edelliset
Salibandyn liigakausi Watsonilta
29.09.2014 12:35

Katso koko salibandyn liigakausi suorana

Loistouutisia kaikille penkkiurheilijoille. Watson, yhteistyössä Salibandyliiton kanssa lähettää koko liigakauden otteluita suorina lähetyksinä Watson-palvelusta. Nyt siis kaikki salibandyn ystävät ja lajin harrastajat voivat seurata sarjakauden jännittävimpiä miesten ja naisten liigaotteluita suorana Watsonista!

Salibandyottelut löydät Watsonin Vuokraamosta, josta voit ostaa vaikkapa vain yhden matsin 5€ hintaan. Kun olet ostanut katseluoikeuden otteluun, voit katsoa sitä kaikilla päätelaitteilla: televisiosta, tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Salibandyliiga ja Watson Nordic Oy ovat tehneet sopimuksen tulevan kauden liigaotteluiden lähettämisestä Watson-tv-palvelussa. 


NELOSEN MAKSUKANAVAT KATKEAVAT ti 9.9.klo 24
09.09.2014 08:34

Nelosen maksukanavat pimenevät 10.9. – neuvotteluita jatketaan edelleen

Watson tv-palvelun tuottaja Anvia neuvottelee Nelosen maksukanavien jakelusta. Koska nykyinen sopimus Nelonen Median kanssa umpeutuu 9.9., ei kanavia voida jakaa Watsonissa sen jälkeen, vaan kanavat pimenevät 10.9. alkaen. Neloselta on pyydetty jatkoaikaa kanavien nykyisiin esitysoikeuksiin neuvotteluiden ajaksi, mutta pyyntöos ei valitettavasti ole suostuttu.

Katkos on toivottavasti vain lyhytaikainen, sillä seuraavan kerran asiaa käsitellään torstaina 11.9. Mikäli sopimukseen päästään, Anvia ottaa paketin nykyisiin tilaajiin suoraan yhteyttä tilauksen jatkamiseksi. Korvauksena katkoksesta tarjoamme paketin nykyisille tilaajille yhden kuukauden maksutta.

Vaasan Sportin ensimmäinen kotiottelu Liigassa näkyy ilmaiskanava Nelosella lauantaina 13.9. Muut ensimmäisen viikon ottelut pääsee katsomaan netin Ruutu+-palvelusta, jossa on viikon ilmainen kokeilujakso.


JAPO nostaa kuituliitymien nopeuksia
08.09.2014 10:37

JAPO nostaa tarjoamiensa kuituliittymien nopeudet. Nykyisten asiakkaiden nopeudet nostetaan syksyn aikana. Hinnat säilyvät ennallaan. JAPOn kuituliittymien nopeusvaihtoehdot ovat jatkossa 100M, 200M ja 300M. 

Uudet nopeudet palvelevat hyvin nykyaikaisissa tarpeissa, joissa liittymällä saattaa olla lukuisia samanaikaisia käyttäjiä. Nettiä käytetään lukuisilla eri päätelaitteilla ja liikkuvan kuvan osuus on kasvanut. Nopealla yhteydellä voi katsoa vaikka televisiota, surffata netissä, pelata tai ladata musiikkia samanaikaisesti usealla päätelaitteella, eikä nopeus rajoita.  


Myymälä SULJETTU TORSTAINA 21.8.
21.08.2014 08:12

Tekniset JAPOn myymälän on suljettu torstaina 21.8. INVENTAARION vuoksi. Perjantaina myymälä palvelee taas normaalisti klo 9-17. Tervetuloa!


Rokulipäivien televisioarvonta
10.07.2014 08:37

ROKULIPÄIVIEN TV-ARVONTA ON SUORITETTU

Rokulipäivien aikana Tekniset JAPOn telkkariarvontaan osallistui huikea määrä arpoja! Kiitos kaikille myymälässä arvontakupongin täyttäneille. Luxorin 32" telkkarin sai yksi teistä - voittaja on Ilpo Kivelä! Onnitelut voittajalle!

 


Tekniset JAPOn Rokuliohjelmaa
03.07.2014 08:33

Rantalentopalloa ja arvontaa

Tekniset JAPO näkyy katukuvasaa Rokulipäivien perjantaina, kun pihalle rakentuu Beach volley -kenttä. Keinonurmikentällä kohtaavat Alajärven Ankkureiden ykkössarjan naisjoukkue ja JAPO näytösluontoisissa otteluissa klo 12, 14 ja 16. Naisia voi haastaa peliin myös omilla kokoonpanoilla. Naisjoukkueen kuulumisia tulevaa kautta varten voi haastatella päivän aikana.

JAPO järjestää lisäksi huikean arvonnan. 32" Luxorin LED-telkkarin arvontaan voi osallistua arvontakupongeilla, joita jaetaan markkina-alueella ja myymälässä. Käy osallistumassa, sillä joku voittaa aina!

Tervetuloa myös pihan markkinatelttaan, josta pikkurahalla kesäisiä tarjoustuotteita! Myymälä ja tarjousteltta ovat avoinna perjantaina klo 17 saakka ja lauantaina klo 10-14.


Tekniset JAPO myymälän juhannusaukioloajat
19.06.2014 13:51

TEKNISET JAPO myymälä palvelee juhannuksena seuraavasti:

To 19.6. klo 9-17
Suljettu pe - su

Maanantaina normaalisti klo 9-17.

Tervetuloa!

 


JAPO Webmail päivitetty
21.05.2014 10:35

JAPO Webmail-ohjelmisto on päivitetty uuteen versioon. Uusi versio korjaa aikaisemman version ongelmia ja puutteita. Uusi versio sisältää muutaman uuden ominaisuuden ja saattaa hieman muuttaa webmailin toimintaa.

Ongelmatilanteissa pyydämme ottamaan yhteyttä JAPO Asiakastukeen (ark 09-16, 06 - 557 0124)


Roskapostia JAPOn nimissä
07.05.2014 14:32

Useat asiakkaamme ovat saaneet sähköpostiviestin, joka on lähetetty JAPOn nimissä, mutta ei JAPOn sähköpostiosoitteesta. Viestissä ilmoitetaan sähköpostilaatikon koon ylittymisestä. Viestin otsikkona on "Rakas Japo Webmail Käyttäjä". Tähän roskapostiin ei tule vastata eikä viestissä olevia linkkejä kannata klikata.

Samaa viestiä saattaa tulla myös jatkossa, mutta erilaisella otsikolla tai muokatulla sisällöllä.


Asumista ja hyvinvointia messut 26.4.
23.04.2014 10:35

Tekniset JAPO on mukana Alajärven uudessa jäähallissa järjestettävissä Asumista ja hyvinvointia messuilla näyttävästi.

JAPO näkyy messuilla moottoriajoneuvoteemalla. Pihalla ovat esillä kaikki moottoriajoneuvot, joita JAPO on mukana sponsoroimassa rata-autosta vesijettiin. Sisällä messuosastolla teema jatkuu rallisimulaattorilla, jossa voi ajaa kilpaa ja voittaa lahjakortteja Tekniset JAPO myymälään.

Osastolla voi tutustua kuiturakentamisen tilanteeseen ja vaikka tilata kuituliittymän kotiinsa. Kaikkien messupäivänä sopimuksen tehneiden kesken arvotaan iPad mini.

Myös kodin remotoijalle tai rakentajalle löytyy loistavia kodinkonepakettitarjouksia, joihin on yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa etsitty eritasoisia vaihtoehtoja erittäin edullisin hinnoin.

Osastollamme päivystävät talomme rautaiset ammattilaiset, joiden ammattitaitoa kannattaa hyödyntää oli sitten harkitsemassa kodin koneiden hankkimista tai vaikka kuitukaapelin sijoittamista.

Tervetuloa osastollemme! Tutustu, osallistu ja voita!


 

Sopimusehdot

Yleiset sopimusehdot

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.
www.kuluttajariita.fi

Sopimusehdot yrityksille

Viestintapalvelujen sopimusehdot


Myymälän aukioloajat:
ma - pe 9 - 17
la 10 - 14
       

Asiakastuki:
ma - pe 9 - 16
(06) 557 0124
asiakastuki@japo.fi

JAPO - Tieto, koneet ja yhteydet
Kauppakatu 10
62900 Alajärvi
(06) 557 0111

Sivusto tehty JAPO Webeditorilla