JAPO – paikallinen operaattorisi 

JAPO on Alajärvellä sijaitseva, koko Järvi-Pohjanmaan alueella toimiva paikallinen tietoliikenneyhtiö. Meidät tunnetaan perinteikkäänä mutta samalla vahvasti tässä ajassa elävänä ICT-ratkaisujen toimittajana. Tarjoamme asiakkaillemme erilaisia tietoliikenneyhteysratkaisuja valokuituverkon rakentamisesta ohjelmistoihin ja matkapuhelinlittymiin.

Euronics Alajärvi myymälämme tarjoaa uusimmat laitteet ja kodinkoneet sekä paikallisesti että verkkokaupassa. Eroamme valtakunnallisesti toimivista operaattoreista sillä, että toimimme osuuskuntana. Puhelin- ja internetpalvelujen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme Watson IPTV-palveluita. Tarjoamme liityntäyhteyksiä kuparin ja valokuidun välityksellä sekä laite/masto-tilapalveluitaan kaikille valtakunnallisille teleoperaattoreille. Kuulumme myös itsenäisenä tietoliikenne-operaattorina yhteistyöorganisaatio Finnetiin.

Arvot ja visio

Visiomme on olla johtava alueellinen perinteisten ja uusien viestintäpalveluiden ja -verkostojen toimittaja, kehittäjä ja ylläpitäjä.

Alajärven Puhelinosuuskunnan sisäiset arvot ovat edelleen kaikkein tärkein ohjenuora toiminnassamme. Kunnioitamme osuuskunnan periaatteita ja paikallisuutta. Se, että voimme tarjota alueelle huipputeknologiaa ja olemme rakentaneet suurinvestointina valokuituverkon, on osuuskunnan lähes 90-vuotisen toiminnan tulosta. 

JAPO

JAPO Vaihde
(06) 557 0111

JAPO Asiakastuki
(06) 557 0124


Myymälän aukioloajat:
ma - pe 9 - 17
la 10 - 14
         

Asiakastuki:
ma - pe 9 - 16
(06) 557 0124
asiakastuki@japo.fi

JAPO - Tieto, koneet ja yhteydet
Kauppakatu 10
62900 Alajärvi
(06) 557 0111

Sivusto tehty JAPO Webeditorilla