JAPO Palvelinratkaisut: varmennettua ja vaivatonta

 

JAPO Konesalipalvelut

JAPO tarjoaa laadukkaat ja monipuoliset palvelinratkaisut omassa paikallisessa, kaikki viestintäviranomaisen suojausvaatimukset täyttävässä konesalissa. Palvelu on aina saatavilla ja laitteisto ajan tasalla. Kaikki salin fyysinen ja virtuaalinen tekniikka on varmennettu, ja palvelun vikasietoisuus on korkealla tasolla. 

JAPOn virtuaalipalvelinratkaisussa saat halutessasi yrityksesi kaiken tiedon talteen omaan virtuaaliympäristöön paikalliseen laitetilaan. Tiedon ja järjestelmien käyttö onnistuu viiveittä nopeiden yhteyksien ansiosta. Halutessasi voit tuoda konesaliimme myös omat laitteesi ja saat ne tuottamiemme hallinta- ja valvontapalveluiden piiriin.

JAPOn palvelinkeskus liittyy oman runkoverkon kautta julkiseen Internet-verkkoon sekä toimipisteitä yhdistäviin operaattoriverkkopalveluihin. Runkoverkon Internet-reititys toteutetaan teleoperaattoreiden Suomen yhdysliikennepisteeseen riippumattoman Internet-operaattorin luotettavilla suurkapasiteettiyhteyksillä. 

 

PALVELINKESKUKSEN OMINAISUUKSIA
pääsähkönsyöttö
kahdennetut UPS-varavirtalaitteet
dieselgeneraattori
varmennettu ilmastointi
palo- ja vesitiiviit kaapeliläpiviennit 
paineenkestävät kaapeliläpiviennit 
varmennetut operaattoriyhteydet
varmennettu tietoliikenneverkko
eriytetty hallintaverkko
kameravalvonta
kulunvalvonta
liiketunnistimet
24/7/365-valvonta ja viankorjausvalmius

 

JAPO Virtuaalipalvelimet

JAPO Virtuaalipalvelin on yrityksille suunnattu joustava ja kustannustehokas palvelinkapasiteettiratkaisu, joka toimii JAPOn omassa paikallisessa konesalissa. Virtuaalipalvelinratkaisussa saat käyttöösi haluamasi määrän palvelintilaa, jonka kokoa ja ominaisuuksia voit muuttaa tarpeen mukaan. Me huolehdimme laitteiston ylläpidosta ja kehittämisestä. Koko järjestelmä on ympärivuorokautisen ylläpidon piirissä.

Valokuituyhteyden avulla suurtenkin järjestelmien käyttö ja ylläpito sujuu ongelmitta ja ilman viiveitä. Palvelu on aina saatavilla ja laitteisto ajan tasalla. Kaikki salin fyysinen ja virtuaalinen tekniikka on varmennettu, ja palvelun vikasietoisuus on korkealla tasolla.

Palvelinjärjestelmän ulkoistaminen säästää henkilöstön työtunteja ja vapauttaa resursseja. Säästyt myös kalliilta ja riskialttiilta laitehankinnoilta. Yrityksesi voi keskittyä omaan toimintaansa, kun JAPO hoitaa järjestelmien ylläpitämisen ja kehittämisen.

 

Palvelinratkaisut

Oletko kiinnostunut JAPOn palvelinratkaisuista tai konesalipalveluista? Suunnitellaan sinun yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopiva kokonaisuus.
Ota yhteyttä

JAPO Myynti
myynti@japoyhtiot.fi

Joel Viita-aho
 
(044) 557 0112

joel.viita-aho@japoyhtiot.fi

 

 


Myymälän aukioloajat:
ma - pe 9 - 17
la 10 - 14
         

Asiakastuki:
ma - pe 9 - 16
(06) 557 0124
asiakastuki@japo.fi

Sivusto tehty JAPO Webeditorilla