JAPOlta puheratkaisut yrityksesi tarpeisiin

Meiltä saat kokonaisvaltaiset ratkaisut yrityksesi viestintäpalveluihin. DNA:n yritystuotteista löydät kaikki mobiililiittymien palvelut: edulliset perusliittymät, kustannustehokkaat pakettiliittymät ja mobiililaajakaistat. Mietimme sinun yrityksillesi parhaimman liittymäkokonaisuuden, tai voit kysyä tarjousta jo käytössäsi olevista palveluista.

DNA Mobiilivaihteen ja Luuri-palvelun avulla voit  säilyttää tärkeän lankanumeron siirtämällä sen mobiiliympäristöön. DNA Luuri -palvelussa lankanumero yksinkertaisesti siirretään toimimaan kännykässä.

 

DNA Mobiilivaihde

DNA Mobiilivaihde on ratkaisu, jonka avulla hallinnoit helposti yrityksesi puheluliikennettä, siirrät ja yhdistät puheluita tai asetat vastaaja- ja poissaolotiedotteita. Mobiilivaihteella voi korvata perinteisen vaihdepalvelun, mutta lisäksi siinä on lukuisia muita yrityksen viestintää parantavia toimintoja. Lyhytnumerovalinnat nopeuttavat ja selkeyttävät yrityksen kommunikointia, ja mobiilisovelluksella käyttäjän asetusten hallinta on vaivatonta.

DNA Mobiilivaihde skaalautuu helposti muutaman hengen yrityksestä aina tuhansien henkilöiden organisaatioihin. Mobiilivaihteessa on liitännät myös kalenterille ja kulunvalvonnalle, joiden avulla välittäjällä on aina ajantasainen tieto työntekijöiden tavoitettavuudesta.


Myymälän aukioloajat:
ma - pe 9 - 17
la 10 - 14
         

Asiakastuki:
ma - pe 9 - 16
(06) 557 0124
asiakastuki@japo.fi

Sivusto tehty JAPO Webeditorilla