JAPO tiedotteet

JAPO tiedottaa tällä sivulla yleisiä tiedotteita tuotteista ja palveluista.

Muita tiedotteita: JAPO tiedotteet | Häiriötiedotteet

JAPO rakentaa lisää valokuituverkkoa Lapualle ja Kauhavalle
20.04.2022 10:46

Olemme rakentaneet valokuituverkkoa Etelä-Pohjanmaan alueelle vuodesta 2009. JAPO valokuituverkon käyttäjiä löytyy jo Alajärven, Lappajärven ja Vimpelin alueella.

 

Tänä keväänä olemme tehneet päätöksen valokuituverkon rakentamisesta myös Lapuan Kauhajärvelle, Haapakoskelle sekä Kauhavan Ruotsalan kylän lähiympäristöön. Osa rakennustöistä on jo käynnissä ja lisää on luvassa! 

ELY-keskus on 13.4.2022 tehnyt myönteisen rahoituspäätöksen valokuituverkon rakentamisesta Lapualla Tiistenjoen, Lakaluoman ja Ylikylän alueelle.

Kauhavalla myönteinen rahoituspäätös koskee Hirvijoen, Huhmarkosken, Lummukan, Kantolan, Pelkkikankaan, Oravan ja Karjanlahden kylien alueita.

 

”Niin Kauhavan kun Lapuankin kylien asukkaat ovat ottaneet tämän uutisen iloisina vastaan. Urakoitsijavalinnat on nyt tehty ja verkon rakentaminen rahoituspäätöksen saaneilla alueilla pääsee käyntiin jo tänä keväänä. Valokuituverkko on pääpiirteittäin valmis vuoden loppuun mennessä.” Veli-Matti Levijoki, verkkopäällikkö JAPO 

 

”Otamme edelleen uusia valokuituliittymätilauksia vastaan. Moni on saattanut jättää tilauksen tekemättä, jos eivät ole luottaneet verkon tuloon. Nyt kun asia on todellinen, kannattaa oma liittymätilaus laittaa tulemaan mahdollisimman pian. Erityisesti Lummukan ja Pelkkikankaan alueelle tarvitaan lisää tilaajia.” Toni Harjula, toimitusjohtaja JAPO

 

Sähköiset liittymätilaukset Kauhavalle osoitteessawww.valokuitukauhavalle.fi

Sähköoiset liittymätilaukset Lapualle osoitteessa: www.valokuitulapualle.fi 

Tilauksen tekeminen onnistuu myös ottamalla yhteyttä Japoon tai oman kylän yhteyshenkilöön!   

 

Kartoitamme valokuidusta kiinnostuneista myös Alahärmän, Kortesjärven ja Ylihärmän alueilla.

Lue lisää: www.japo.fi/harma

 

 


 

Sopimusehdot

Yleiset sopimusehdot

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.
www.kuluttajariita.fi

Sopimusehdot yrityksille

Viestintapalvelujen sopimusehdot


Myymälän aukioloajat:
ma - pe 9 - 17
la 10 - 14
         

Asiakastuki:
ma - pe 9 - 16
(06) 557 0124
asiakastuki@japo.fi

Sivusto tehty JAPO Webeditorilla