JAPO tiedotteet

JAPO tiedottaa tällä sivulla yleisiä tiedotteita tuotteista ja palveluista.

Muita tiedotteita: JAPO tiedotteet | Häiriötiedotteet

JAPO rakentaa valokuituverkon Alajärvelle
24.05.2013 09:10

Alajärvellä toimiva JAPO rakentaa valokuituverkon 10 000 asukkaan Alajärvelle. Koko alueen kannalta merkittävä hanke mahdollistaa huippunopeat nettiyhteydet ja laadukkaat TV-palvelut kotitalouksien ja yritysten tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa. 

Mittava, kokonaisuudessaan noin 4,5 miljoonan euron investointi on paikalliselle toimijalle merkittävä päätös toteuttaa kiinteän verkon uudistamistarve valokuitu-verkon rakentamisella. Investointi vastaa kokoluokaltaan yhtiön vuoden liikevaihtoa. 

Valokuituverkon rakentaminen koko kunnan alueelle on merkittävää myös Alajärven alueellisena keskuksena toimimisen kannalta.  - Alajärvellä on toteutettu merkittäviä viihtyisyyttä ja palvelutasoa parantavia hankkeita, joiden tavoitteena on alueen vetovoimaisuuden lisääminen. Huippunopeat, kiinteät nettiyhteydet ovat osa tätä alueen vetovoimaisuutta, vakuuttaa toimitusjohtaja Toni Harjula.

Valokuituverkko tarjoaa kotitalouksille ja yrityksille paitsi huippunopean, toiminta-varman ja laadukkaan yhteyden internetiin myös joukon muita palveluita, joita langattomilla tekniikoilla ei välttämättä voida tarjota tai niitä ei voida tarjota harvaanasutulla maaseudulla. Nykyaikaiset ja monipuoliset TV-palvelut tarvitsevat toimiakseen nopean ja laadukkaan nettiyhteyden. Lisääntyvä etätyö-, uudet hoivapalvelut tai yritysten keskeiset tietoliikenne-palvelut eivät voi toimia yksistään langattoman palvelun varassa – tarvitaan kiinteä, toimintavarma yhteys. 

Valokuituverkon rakentaminen käynnistyy heti ja jatkuu tiivisti aikataulu-tettuna tulevina vuosina. Rakentaminen aloitetaan Alajärven keskustasta Niittykummun ja Toukolan alueelta jatkuen Tuluutin kautta Pynttäriin. Keskustan lisäksi rakentami-nen etenee myös haja-asutusalueilla. Kaikkiaan valokuituverkko tulee kattamaan alueen noin 2800 taloutta.

Lataa mediatiedote PDF:nä: JAPO-rakentaa-valokuituverkkoa.pdf


 

Sopimusehdot

Yleiset sopimusehdot

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.
www.kuluttajariita.fi

Sopimusehdot yrityksille

Viestintapalvelujen sopimusehdot


Myymälän aukioloajat:
ma - pe 9 - 17
la 10 - 14
         

Asiakastuki:
ma - pe 9 - 16
(06) 557 0124
asiakastuki@japo.fi

JAPO - Tieto, koneet ja yhteydet
Kauppakatu 10
62900 Alajärvi
(06) 557 0111

Sivusto tehty JAPO Webeditorilla