JAPO tiedotteet

JAPO tiedottaa tällä sivulla yleisiä tiedotteita tuotteista ja palveluista.

Muita tiedotteita: JAPO tiedotteet | Häiriötiedotteet

Päivitetty Watson-sovellus iOS ja Android -laitteille
02.01.2015 12:08

Päivitetty Watson-sovellus iOS ja Android -laitteille 

Watsonin mobiilisovelluksesta on ilmestynyt päivitetyt versiot iOS ja Android -laitteille. Uusista sovellusversioista löydät jatkossa television käyttöliittymästä tutun Ohjelmaoppaan, josta näet helposti yhdellä silmäyksellä meneillään olevat ohjelmat kanavakohtaisesti. Vanhaan kahden viikon ohjelmat näyttävään ohjelmalistausnäkymään pääset tästä näkymästä tai suoraan päävalikon kohdasta "Kaikki ohjelmat".

Uusien sovellusversioiden myötä sinulla on mahdollisuus suositella kiinnostavia ohjelmia ja Makuunin leffoja ystävillesi Facebookin kautta. Klikkaa haluamasi sisällön kohdalla "jaa Facebookissa", lisää kommenttisi ja julkaise se seinälläsi. Anna ystävillesi vinkkejä vaikka Makuunin uutusleffoista!

Muutoksen kokee myös leffojen vuokraaminen Android-laitteilla, sillä jatkossa Watson-sovellus mahdollistaa Makuunin leffojen vuokraamisen suoraan Android-tabletilta ja älypuhelimelta.

Lataa Watson-sovellus myös Windows 8 -puhelimeesi

Tiesithän, että Watson-sovellus on ladattavissa myös Windows Phone 8 -puhelimiin? Windows Phone Storesta löytyvästä sovellusversiosta maksukanavat ja Makuuni-vuokraamo eivät vielä ole mukana, mutta ei hätää, ne ovat tulossa myöhemmin.

Mikäli sinun mobiililaitteeltasi ei vielä omaa Watson-sovellusta löydy, kipaise lataamaan se joko AppStoresta, Google Playsta tai Windows Phone Storesta.


 

Sopimusehdot

Yleiset sopimusehdot

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.
www.kuluttajariita.fi

Sopimusehdot yrityksille

Viestintapalvelujen sopimusehdot


Myymälän aukioloajat:
ma - pe 9 - 17
la 10 - 14
         

Asiakastuki:
ma - pe 9 - 16
(06) 557 0124
asiakastuki@japo.fi

JAPO - Tieto, koneet ja yhteydet
Kauppakatu 10
62900 Alajärvi
(06) 557 0111

Sivusto tehty JAPO Webeditorilla