JAPO tiedotteet

JAPO tiedottaa tällä sivulla yleisiä tiedotteita tuotteista ja palveluista.

Muita tiedotteita: JAPO tiedotteet | Häiriötiedotteet

Valokuituverkko kesällä Saukonkylään
24.03.2016 13:03

Huippunopeat JAPOn valokuituliittymät ovat pian saatavilla Alajärven Saukonkylässä. Valokuituverkon rakentaminen Saukonkylässä käynnistyy kesän aikana. Tavoitteena on toimittaa kuituliittymät kaikkiin liittymän  tilanneisiin talouksiin ja saada liittymät toimintavalmiiksi vuoden loppuun mennessä.

Mikäli valokuituliittymän hankkiminen kiinnostaa, nyt on sopiva hetki olla yhteydessä JAPOn myyntiin ja varmistaa oman valokuituliittymän saaminen nyt käynnistyvässä rakennusprojektissa.

Kurejoella valokuituliittymien myynti on parhaillaan meneillään. Mahdollinen rakentamispäätös tehdään, kun riittävä määrä tilaajia saadaan verkon alueelle. Suunnitteilla oleva alue käsittää Pihlajakankaan, Sissalan ja Kurejoen alueet.

Valokuiturakentaminen jatkuu myös Alajärven keskustassa. Alue pyritään saamaan valmiiksi kesän aikana.

Kortekylässä projekti jatkuu verkon rakentamisella Levijoelta Kortekylään päin.

Järvi-Pohjanmaan alueella toimiva tietoliikenneyhtiö JAPO käynnisti valokuiturakentamisen Alajärven alueella kesällä 2013. Tavoitteena on rakentaa huippunopeat yhteydet koko Alajärvelle.

Valokuituliittymä mahdollistaa jopa 300 Megan nettiyhteyden. – Nopean nettiyhteyden lisäksi valokuituliittymässä kiinnostaa  Watson TV-palvelu, toimintavarmat yhteydet sekä tulevaisuuden tarpeisiin varautuminen, kertoo verkkopäällikkö Veli-Matti Levijoki JAPOlta.


 

Sopimusehdot

Yleiset sopimusehdot

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.
www.kuluttajariita.fi

Sopimusehdot yrityksille

Viestintapalvelujen sopimusehdot


Myymälän aukioloajat:
ma - pe 9 - 17
la 10 - 14
         

Asiakastuki:
ma - pe 9 - 16
(06) 557 0124
asiakastuki@japo.fi

JAPO - Tieto, koneet ja yhteydet
Kauppakatu 10
62900 Alajärvi
(06) 557 0111

Sivusto tehty JAPO Webeditorilla