JAPO tiedotteet

JAPO tiedottaa tällä sivulla yleisiä tiedotteita tuotteista ja palveluista.

Muita tiedotteita: JAPO tiedotteet | Häiriötiedotteet

Watson IPTV-palvelu vaihtuu JAPO-IPTV –palveluksi 1.6.2019
01.04.2019 12:57

Watson palveluiden toimittaja Elisa Oyj yhtenäistää Elisan tv-palveluiden tarjontaa ja tämän vuoksi Watson-palvelu lopetetaan 31.5.2019. Watson-palvelusi sopimus päättyy 31.5.2019 automaattisesti eikä edellytä sinulta toimenpiteitä. Watson-palvelu on käytössäsi toukokuun loppuun saakka, tämän jälkeen esimerkiksi tallenteita tai vuokravideoita ei voi enää katsoa.  

WATSON -Palvelu korvaantuu JAPO IPTV -palvelulla automaattisesti 1.6.2019 alkaen.  Watson -Palvelu korvaantuu JAPO IPTV S -paketilla, jonka on hinta 6,90€/kk.

Mitä asiakkaan tulee tehdä muutoksessa

Palvelun vaihdos vaatii asiakkailta IPTV-digiboksin uudelleen käynnistyksen (virtakaapelin irroittaminen) sekä henkilökohtaisten IPTV-tunnuksien syöttämisen digiboksiin. Tunnukset ovat samat kuin Watson -palvelussa. Mikäli olet kadottanut JAPOlta saamasi tunnukset tai tarvitset tukea JAPO IPTV:n käyttöönotossa sinua palvelee asiakastukemme numerossa 06 557 0124 (ark. 9-16) ja numerossa 044 557 0140 (la-su 9-14)

Muutostyöt JAPO IPTV -palvelussa suoritetaan 31.5-5.6.2019 välisenä aikana. Palvelussa saattaa muutoksen aikana esiintyä katkoksia.

Nykyiset Watson-palvelussa käytössä olleet Arris/Motorola IPTV-Digiboksit toimivat myös JAPO IPTV-palvelussa.

Televisiolähetyksiä pääset katsomaan tietokoneella osoitteessa www.japo.tv kirjautumalla palveluun henkilökohtaisilla tunnuksillasi. Palvelu toimii Chromen ja Safarin www-selaimilla.

JAPO IPTV -palvelu toimii myös Smart-TV:ssä (Android, Samsung , LG WebOs). Sovellus löytyy kaupasta IPTV nimellä.

Vanhat Watson tikut sekä Watson viihdeboksi ei toimi enään JAPO IPTV-palvelussa

Mikä on JAPO IPTV?

JAPO – Tieto, koneet ja yhteydet on toimittanut IPTV-palvelua asiakkailleen vuodesta 2009.  IPTV on digitaalinen TV-palvelu valokuituverkossa, jonka avulla pääset eroon satelliittiantennista ja antenniverkon maksukorteista. IPTV on palvelu, jonka kautta voit nauttia TV-Palveluista kaikilla laitteillasi ilman kanavaetsintöjä.

Peruspaketit

JAPO IPTV -palvelussa on kolme peruspakettia Small (S), Medium (M) ja Large (L), jotka tarjoavat jokaiselle jotakin; urheilu, lastenohjelmat, uutiset, luonto, sarjat, elokuvat ja musiikkia. Hinnat löydät osoitteesta www.japo.fi -> Viihde

S-pakettiin sisältyy 28 laadukasta kanavaa esim. Discovery Channel ja Eurosport.

JAPO IPTV -Palvelu tarjoaa yhteensä lähes 200 erilaisia kanavaa, joista 43 on teräväpiirtoisia HD-kanavia korkealaatuisella kuvanlaadulla sekä 19 nettiradiokanavaa. Palvelulla voit myös vuokrata elokuvia ja tallentaa ohjelmia.

ReTV (catchup) mahdollistaa ohjelmien katsomisen viikon taaksepäin. ReTV -kirjaston talletukset tapahtuvat automaattisesti. ReTV -palvelu ei ole käytössä kaikilla kanavilla tekijänoikeussyistä.

Vuokraelokuvat

SF Anytime -elokuvakirjastosta voit tilata laadukkaita uutuusleffoja. Vuokraelokuvat ovat katseltavissa 24 tunninajan viideltä laitteelta niin monta kertaa kuin haluat. C More -kanavapaketin tilaajilla on käytössä C More Play -kirjasto, josta voit katsella sarjoja ja elokuvia maksutta.

SPIN+ Tallennuspalvelu

SPIN+ (nPVR) on lisäpalvelu, jolla nauhoitat suosikkiohjelmasi ja katsot niitä kun itsellesi sopii. SPIN+ mahdollistaa rajattoman määrän nauhoituksia, jotka säilyvät arkistossasi 6kk. Spin+-palvelun avulla voit myös pysäyttää ja käynnistää uudelleen sekä suoria tv-lähetyksiä että nauhoitettuja ohjelmia. Lempisarjasi on helppoa laittaa automaattiseen nauhoitukseen yhdellä valinnalla.

SPIN+ tallennuspalvelun hinta 6€ / kk.

Mobiili IPTV

Mobiili IPTV mahdollistaa TV ohjelmien katselemisen mobiilipuhelimella, tablettitietokoneella. Katselua varten tulee sinun ladata Ålcom IPTV -ohjelma Apple App Storesta tai Google Play kaupasta. Mobiili IPTV toimii henkilökohtaisilla JAPO IPTV tunnuksillasi.

Android

iOS

mobiili IPTV -palvelun hinta 3€ / kk.

Lisätietoja

Veli-Matti Levijoki, Verkkopäällikkö, puh. 06 557 0120, veli-matti.levijoki@japoyhtiot.fi

Joel Viita-aho, Myynti, puh. 044 557 0112, joel.viita-aho@japoyhtio.fi

Toni Harjula, Toimitusjohtaja, puh. 06 557 0119, toni.harjula@japoyhtiot.fi


 

Sopimusehdot

Yleiset sopimusehdot

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.
www.kuluttajariita.fi

Sopimusehdot yrityksille

Viestintapalvelujen sopimusehdot


Myymälän aukioloajat:
ma - pe 9 - 17
la 10 - 14
         

Asiakastuki:
ma - pe 9 - 16
(06) 557 0124
asiakastuki@japo.fi

Sivusto tehty JAPO Webeditorilla