JAPO Tuki

JAPO Tuki -sivut on tehty asiakkaitamme varten.

Huomaathan, että löydät täältä esimerkiksi yleisimpiin sähköpostisovelluksiin tarvittavat JAPO Webmailin ohjeet. Jos et saa sähköpostiasetuksia kuntoon, ota yhteyttä asiakastukeen. Me autamme!

JAPOn ylläpito lisäilee ohjeita sitä mukaa, kun tulee tarvetta. Puuttuuko Japo Tuki -sivultamme jotain tärkeää tietoa? Otahan yhteyttä ja ilmoita siitä meille.

Yhteystietoja

Asiakaspalvelu (06) 557 0111 09-16 ma-pe
Asiakastuki (06) 557 0124 09-16 ma-pe
Asiakastuen sähköposti asiakastuki@japo.fi
Vikailmoitukset, lankapuh. 10019 24h ilmaisnumero
Vikailmoitukset, matkapuh. (06) 557 0019 24h ilmaisnumero
Vikailmoitukset sähköpostitse vikailmoitukset@japoyhtiot.fi
Huolto (06) 557 0162 09-16 ma-pe
JAPO-tiedotteita JAPO-tiedotteet
Häiriötiedotteita Häiriötiedotteet

 

JAPO Etätuki

JAPO tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden saada asiantuntevaa ja auttavaa etätukea tietotekniikkaan liittyvissä ongelmissa.

JAPO Etätuki on uusi tuen ja auttamisen muoto. JAPO Etätuen avulla saat luotettavasti välitöntä apua ongelmatilanteissa. Etätukiyhteyden muodostaminen on helppoa ja turvallista eikä vaadi erityistä osaamista. Lataat vain etätukeen käytettävän ohjelman tietokoneellesi, annat tarvittavat tiedot etätuen antajalle ja olet valmis vastaanottamaan apua. Helppoa ja nopeaa!

Lataa tästä etätukisovellus

Lataa tästä etätukisovellus (vanha versio 13b)

JAPO Webmail

JAPO Webmail on selaimessa toimiva sähköpostiohjelma. Webmailin käyttöönotto on helppoa: sinun tarvitsee vain muokata profiilisi tietoja ja olet valmis.

Voit lukea postisi JAPO Webmaililla missä tahansa. Tarvitset vain Internet-yhteyden, jonka ei tarvitse olla edes JAPOn yhteys, ja Internet-selaimen (esim. Firefox, Internet Explorer). Webmail-yhteys on aina salattu, joten sähköpostien lukeminen on turvallista.


Myymälän aukioloajat:
ma - pe 9 - 17
la 10 - 14
         

Asiakastuki:
ma - pe 9 - 16
(06) 557 0124
asiakastuki@japo.fi

Sivusto tehty JAPO Webeditorilla