JAPO asentaa kaapelisi

JAPO on lähiverkkopalvelujen ammattilainen. Verkkoasennuksissa ja -suunnittelussa palvelemme yritysasiakkaita koko Järviseudun alueella. Palveluihimme kuuluvat niin valokuidun hitsaustyöt kuin sisäverkkorakentaminen ja kaapelinnäyttöpalvelutkin. Tässä on muutamia esimerkkejä verkkoasennuspalveluistamme.

Valokuidun hitsaustyöt ja mittaukset

Valokuidun hitsaus edellyttää asentajalta rautaista ammattitaitoa, tarkkuutta ja kokemusta erikoislaitteiden käytöstä. Työntekijöillämme on tähän tarkoitukseen hankitut työluvat ja osaaminen. Kouluttaudumme säännöllisesti ammattitaidon ylläpitämiseksi. Meiltä saat laajan valikoiman erilaisia valokuitutöitä. Palveluihin kuuluvat muun muassa suunnittelupalvelut, kaapelien veto, asennus tai valokuitujen hitsaaminen yhteen sekä mittaukset.
Mikäli kuituverkossa esiintyy ongelmia, saat meiltä vianmäärityspalvelun nopeasti.

Sisäverkkorakentaminen 

JAPOlta saat ammattitaitoisen sisäverkkojen suunnittelun ja rakennustyöt. Rakennamme kiinteistöjen sisäiset verkkoyhteydet asiakkaan toiveiden mukaisesti liittymäasennuksien yhteydessä tai erillisenä työnä. Voit kysyä palvelua myös yksittäisten verkkolaitteiden tai kaapelien asennukseen. Meille on täreää, että asiakas on tyytyväinen palveluun. Ammattitaitoiset asentajamme ovatkin saaneet paljon kiitosta työnsä jäljestä. Käytämme verkon rakentamisessa parhaita komponentteja, ja asennuksemme täyttävät luonnollisesti aina kaikki lain vaatimukset. Otamme huomioon myös sen, että eri toimitiloissa on erilaisia vaatimuksia.

Langattomat verkot

Langattomat verkot kuuluvat osaamisemme piiriin. Asennamme päätelaitteet asiakkaan toiveiden mukaisesti. Usein langaton tekniikka on osa muuta verkon rakentamista, mutta meiltä saat palvelua myös yksittäisten tukiasemien tai muiden langattomien ratkaisujen asennuksiin. Langattomilla yhteyksillä voidaan saavuttaa paikallisesti suuriakin nopeuksia, jotka ovat monille mobiililaitteille välttämättömiä. Vaikka langaton tekniikka on nykyisin lähes aina osana paikallista verkkoa, se ei kuitenkaan koskaan yllä samaan tehoon ja tasalaatuisuuteen kuin kiinteä yhteys. Monet verkon palvelut toimivatkin merkittävästi paremmin kiinteässä verkossa. Parhaimmillaan langaton tekniikka on vaikkapa silloin, kun tarjotaan yhteyksiä suurille määrille satunnaisia käyttäjiä. Tältä osin referenssejämme ovatkin alueen julkistilojen, kauppakeskusten sekä tapahtumakeskusten verkkojen rakennukset ja niiden ylläpito.

Kaapelinnäyttöpalvelut

Tarjoamme maksutta tiedot omien telekaapeleidemme sijainnista. Kun suunnittelet kaivuutöitä, tilaa JAPOlta kaapelinnäyttö hyvissä ajoin ennen aloittamista. Tiedot täytyy tilata vähintään kolme työpäivää ennen suunniteltua kaivuuta. Jos kaapelinnäyttö tilataan lyhemmällä varoitusajalla, on palvelu maksullinen. Samana tai edellisenä työpäivänä tehdystä tilauksesta veloitamme 150 euroa (alv. 0 %). Työajan ulkopuolella tapahtuvasta näytöstä laskutetaan toteutuneiden kustannusten mukaisesti. Maksu ei kuitenkaan koske selkeästi yhteiskunnan toimintaa vaarantavan vikatilanteen kaapelinnäyttöä.

Johtotieto maanalaisista rakenteistamme www.kaivulupa.fi -palvelusta 24/7.


Myymälän aukioloajat:
ma - pe 9 - 17
la 10 - 14
         

Asiakastuki:
ma - pe 9 - 16
(06) 557 0124
asiakastuki@japo.fi

Sivusto tehty JAPO Webeditorilla