Valokuitu: tämän päivän ratkaisu

Isoilla teollisuudenaloilla koko tuotannonohjaus saattaa pyöriä netin varassa. Silloin jokainen ymmärtää, mikä merkitys toimintavarmalla netillä on. Ellei netti toimi, saattaa koko yrityksen toiminta tai tehdas seistä - ja se maksaa. Myös pienillä yrityksillä maksuliikenne, suurien tiedostojen lähettäminen tai varastosaldojen paikkansapitävyys toimii usein Internetin välityksellä. Toimintavarmuuden on silloin oltava kunnossa. Kaupan sesongin aikana maksupäätteen pitää toimia nopeasti ja varmasti. Samoin talomyyjän tarjouslaskennan tukena olevan sovelluksen täytyy toimia ja alihankkijan varaston on oltava sovelluksessa ajan tasalla.

Valokuitu on tämän päivän parasta tekniikkaa tietoverkkojen rakentamisessa. Nopeudessa ja toimintavarmuudessa sille ei vedä vertoja mikään. Kaikille yhteyksille löytyy paikkansa, mutta erityisesti yritysratkaisuihin on syytä valita kiinteä yhteys.
 

Valokuidun avulla yrityksellesi: 
- huippunopea netti, joka on jaettavissa monelle käyttäjälle 
- turvapalvelut (kamerat, hälytysjärjestelmät, lämpötila tai kosteuden valvonta ym.)
- luotettava yhteys videokonferensseille tai etäneuvotteluille ja -koulutuksille
- nopea ja luotettava tiedonsiirto
- toimivat verkkotyöskentelyalustat ja -ympäristöt
- kaikki toimivat samanaikaisesti, ilman netin hidastumista

 
JAPO on rakentanut Järviseudulla valokuitua asteittain. Voit tarkastella saatavuuskarttaa täällä. Rakennamme kuitua koko ajan myös uusille alueille. Mikäli haluat yritykseesi valokuituyhteyden, ota yhteyttä yritysmyyntiimme.


Myymälän aukioloajat:
ma - pe 9 - 17
la 10 - 14
         

Asiakastuki:
ma - pe 9 - 16
(06) 557 0124
asiakastuki@japo.fi

Sivusto tehty JAPO Webeditorilla