JAPO Webhotelli ja sähköposti

Tarvitsetko omaa domainia ja samalla domainilla varustettuja sähköpostilaatikoita? JAPO Webhotelli on luotettava ja helppo ratkaisu saada nettisivut, sähköpostilaatikoita ja oma domain. JAPO Webhotellit on toteutettu ammattimaisesti ja sisältävät kaiken, mitä webhotellilta voidaan toivoa. Webhotellipalvelut sisältävät muun muassa sähköpostilaatikoita ja domainin rekisteröimisen. Kotimainen ja paikallinen pilvipalvelu on ilman muuta viisain ratkaisu hoitaa verkkotallentaminen ja sähköpostiliikenne. 

JAPO Webhotellin Aloituspaketti, Peruspaketti ja Tehopaketti sisältävät tunnetun ja suositun cPanel-hallintapaneelin asiakkaidemme käyttöön. cPanelin avulla voit hallinnoida webhotellia, domaineja, nimipalveluita ja sähköposteja aivan eri tavalla kuin aikaisemmin. Webhotellipakettien ominaisuudet vastaavat tämän päivän vaatimuksia ja käytäntöjä.

cPanel-hallintapaneeli sisältää lisäksi suositun Installatron-työkalun. cPanel Installatron -asennustyökalun avulla voit asentaa kymmeniä suosittuja sovelluksia yhdellä klikkauksella! Listalla ovat mm. suositut sisällönhallintajärjestelmät Wordpress, Joomla ja Drupal.

Wordpress sivuston hallintaa helpottaa cPaneliin sisältyvä Wordpress Toolkit Deluxe. Wordpress Toolkitillä käyttäjä voi helposti tarkistaa Wordpressin tilanteen, asentaa päivitykset, ottaa varmuuskopiot tai tehdä palautukset. Wordpress Toolkit osaa myös automaattisesti päivittää Wordpressin, lisäosat ja teemat käyttäjän valintojen mukaan. Wordpress Toolkit sisältää myös tietoturvaa parantavia asetuksia.

JAPO Webhotellien ominaisuudet

 • sisältää yhden domainin rekisteröinnin sekä uusimiset tulevaisuudessa
 • mahdollista myös olemassa olevan domainin siirto
 • cPanel-hallintapaneeli
 • Installatron
 • Wordpress Toolkit Deluxe
 • sähköpostilaatikot
 • sähköpostialiakset
 • sähköpostin lomavastaaja
 • PHP-tuki (valitsimella)
 • MySQL-tuki
 • salasanasuojatut sivustot
 • palvelimen valvonta
 • tiedostojen varmennus
 • kävijätilastointi (awstats)
 • puhelin- ja sähköpostituki (ark. 9-16)

 JAPO Webhotelli -paketit

  Aloituspaketti Peruspaketti Tehopaketti
Levytila 4Gt 20Gt 30Gt
Suorituskyky Rajoitettu Perustaso Tehostettu
Sähköpostiosoitteita 10 kpl 20 kpl rajattomasti
Liikenne 20Gt / kk 200Gt / kk 300Gt / kk
Oma domainnimi (FI-domain, com/net/org) 1 1 1
FTP-tunnuksia 1 3 rajattomasti
MySQL-tietokantoja 1 3 rajattomasti
Alidomaineja 1 10 rajattomasti
Varattuja domaineja (parked) (*) - 2 4
Lisädomaineja (*) - 2 4
PHP-versiot 7.3, 7.4 ja 8.0 Kyllä Kyllä Kyllä
       
Kuukausimaksu 12,99 € 17,99 € 29,99 €
Kytkentämaksu 30 € 30 € 30 €

* Varatut tai lisädomainit mahdollistavat useiden domainien käyttämisen cPanelissa. Webhotellipaketit eivät sisällä muiden varattujen tai lisädomainien rekisteröintikuluja.

Lisäpalvelut:

Lisälevytila 1Gt lohkoissa (hinta/lohko/kk) 1,50 € / kk
Lisäsähköpostiosoitteet (10 kpl) 1,00 € / kk
MySQL-tietokanta 1,00 € / kk
Lisäliikenne 20Gt / kk 1,00 € / kk
Lisädomain (FI-domain, com/net/org, sis. domainin rekisteröintikulut) 3,00 € / kk
Laskutettava perustyö (min. 0,5 tuntia) (ark. 8-16) 74,40 € / tunti
Juuri sinun tarpeillesi räätälöity webhotellipaketti Kysy!

Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %). Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Laskutus ja laskutettavat lisätyöt

Webhotellien kytkentämaksu (30 EUR kertamaksu) sisältää domainin rekisteröinnin ja rekisteröintimaksun tai olemassa olevan domainin siirron, cPanel-tunnuksen luomisen, nimipalvelujen asetukset tai nimipalvelujen siirron, muutaman sähköpostilaatikon luomisen cPanelissa sekä Webhotellin tietojen toimittamisen asiakkaalle sähköpostitse tai kirjeitse.

Kuukausimaksu sisältää JAPOn tekemät asetukset, ylläpidon ja päivitykset linux-palvelimelle sekä cPanel-ohjelmistoon, ongelmien ratkaisut koskien palvelinta tai cPanel-ohjelmistoa, auttavan asiakastuen asiakkaalle sähköpostitse tai puhelimitse.

Kaikki muut asiakkaan pyytämät ja teettämät tehtävät tai muutokset laskutetaan erikseen hinnaston mukaisesti. Minimilaskutus on 0,5 tuntia. Laskutettavia aiheita ovat mm. cPanelissa tehtävät muutokset, sähköpostilaatikoihin liittyvät tehtävät, nimipalveluiden muutokset, ohjelmistojen asennukset asiakkaalle, tietokantojen luomiset, asiakkaan sivustoon tai asentamiin ohjelmistoihin liittyvät muutokset.


Myymälän aukioloajat:
ma - pe 9 - 17
la 10 - 14
         

Asiakastuki:
ma - pe 9 - 16
(06) 557 0124
asiakastuki@japo.fi

Sivusto tehty JAPO Webeditorilla