JAPO tiedotteet

JAPO tiedottaa tällä sivulla yleisiä tiedotteita tuotteista ja palveluista.

Muita tiedotteita: JAPO tiedotteet | Häiriötiedotteet

Japo Palvelut Oy hakee ohjelmistoasiantuntijoita
08.01.2021 11:00

JAPO Palvelut Oy on Alajärvellä toimiva vakavarainen ja kasvava ICT-alan yritys, joka on osa JAPO yhtiöitä. Palvelumme kattavat hyvin laajasti lähes koko ICT-alan, lähtien virtuaalipalvelimista aina yritysten toiminnanohjausjärjestelmiin. Tällä hetkellä yrityksessämme on 16 työntekijää ja koko JAPO konsernissa yhteensä 29 työntekijää.

Toimintamme laajentuessa haemme nyt osaavia

ohjelmistoasiantuntijoita

mukaan ohjelmistoprojektiemme toteuttamiseen. Olet yhdessä asiakkaiden ja muiden ohjelmistoasiantuntijoidemme kanssa tekemässä järjestelmien määrittelyä, suunnittelua ja ohjelmointia. Tavoitteenamme on vahvistaa asiakkaidemme tuottavuutta nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä toimittamalle heille moderneja toiminnanohjaukseen liittyviä ohjelmistoja.

Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta tietotekniikka-alalta, erityisesti C#/VB.NET, Javascript ja Microsoft SQL Server tuntemusta. Kokemus mobiiliohjelmoinnista sekä suoritetut Microsoft sertifikaatit lasketaan eduksesi. Agile ja Scrum ovat sinulle tuttuja työmenetelmiä. Olet oma-aloitteinen, innovoiva ja yhteistyökykyinen ryhmätyöntekijä.

Tarjoamme sinulle kannustavan ja kehittyvän työympäristön sekä mahdollisuuden oman ammatillisen osaamisen lisäämiseen. Tarjoamme myös laajat työsuhde-edut, esimerkiksi monipuoliset harrastusmahdollisuudet sekä laajan työterveyshuollon.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Jukka Salmenautio 044-5570151. Lähetä palkkatoivomuksen ja ansioluettelon sisältävä hakemuksesi 22.1.2021 klo 16 mennessä osoitteella jukka.salmenautio@japoyhtiot.fi.

Haku päättynyt, mutta voit avoimella hakulomakkeella ilmoittaa kiinnostuksesi japo-ohjelmiston rekrytointi-sivustolta.

www.japo-ohjelmistot.fi


 

Sopimusehdot

Yleiset sopimusehdot

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.
www.kuluttajariita.fi

Sopimusehdot yrityksille

Viestintapalvelujen sopimusehdot


Myymälän aukioloajat:
ma - pe 9 - 17
la 10 - 14
         

Asiakastuki:
ma - pe 9 - 16
(06) 557 0124
asiakastuki@japo.fi

Sivusto tehty JAPO Webeditorilla