JAPO tiedotteet

JAPO tiedottaa tällä sivulla yleisiä tiedotteita tuotteista ja palveluista.

Muita tiedotteita: JAPO tiedotteet | Häiriötiedotteet

Monet maksu-tv-kanavat näkyvät ilmaiseksi tv-viikolla 18.-27.10.2019
17.10.2019 15:31

Televisioviikko tarjoaa mahdollisuuden tutustua ilmaiseksi maksukanaviin Televisioviikolla. Vapaan katselun avaa MTV:n runsas C More -urheilutarjonta ensimmäisenä viikonloppuna. Maanantaista perjantaihin tarjolla on kaksi laadukasta Discoveryn HD-dokumenttikanavaa. Jälkimmäisenä viikonloppuna on mahdollista seurata Viasatin kanavilta kattavasti sekä urheilua että dokumentteja.

Lisäksi operaattorit Elisa ja Telia avaavat Televisioviikon aikana sisältöjään tutustuttavaksi. Elisa avaa Elisa Viihde Sport-palvelun 20.-25.10. Telia avaa viikonloppuna 18.-20.10. Liiga-passin. Liiga-UHD-kanavaa voi seurata vapaasti koko Televisioviikon.


Vapaa katselu 18.-20.10.:

Antenniverkossa C More Sport 1 HD (VHF), Sport 1 SD (UHF) sekä kaapelissa ja iptv:ssä
Antenniverkossa C More Sport 2 HD (VHF), Sport 2 SD (UHF) sekä kaapelissa ja iptv:ssä
Antenniverkossa C More Max HD (VHF), Max SD (UHF) sekä kaapelissa ja iptv:ssä

Vapaa katselu 21.-25.10:

Animal Planet HD kaapelissa ja iptv:ssä
Discovery Channel HD kaapelissa ja iptv:ssä
Discoveryn vapaan katselun kanavat eivät näy antenniverkoissa.


Vapaa katselu 25.-27.10.:

Antenniverkossa Viasat Golf HD (VHF), SD (UHF) sekä kaapelissa, iptv:ssä ja mobiilipalveluissa (Elisa Viihde, DNA TV ja Telia TV)
Antenniverkossa Viasat Jalkapallo HD (VHF), SD (UHF) sekä kaapelissa, iptv:ssä ja mobiilipalveluissa (Elisa Viihde, DNA TV ja Telia TV)

Antenniverkossa Viasat Jääkiekko HD (VHF), SD (UHF) sekä kaapelissa, iptv:ssä ja mobiilipalveluissa (Elisa Viihde, DNA TV ja Telia TV)

Antenniverkossa Viasat Urheilu HD (VHF), SD (UHF) sekä kaapelissa, iptv:ssä ja mobiilipalveluissa (Elisa Viihde, DNA TV ja Telia TV)

Antenniverkossa Viasat History SD (UHF) sekä kaapelissa, iptv:ssä ja mobiilipalveluissa (Elisa Viihde, DNA TV ja Telia TV)

Lisäksi kaapelissa, iptv:ssä ja mobiilipalveluissa (Elisa Viihde, DNA TV ja Telia TV)
Viasat Explore sekä Viasat Nature

 

Jääkiekon Liiga avautuu Telian kanavilla, koripalloa ja muuta urheilua Elisa Viihde Sportilla

Liiga UHD -kanavaon vapaasti katsottavissa Telia TV -digibokseilla ja kaapelissa koko Televisioviikon 18. – 27.10. Kanavapaikka on 420. UHD -kanavan katsominen vaatii UHD-kykyiset laitteet ja tarpeeksi nopean laajakaistan/yhteydet.

Liiga-passi eli Liigan kanavat ovat vapaasti vapaasti katsottavissa Telia TV digibokseille, kaapelissa ja sovelluksella Televisioviikon ensimmäisen viikonlopun ajan, 18. – 20.10. Kanavapaikat ovat 400-415. Kaikki Liiga -kanavat ovat HD-laatuisia, joten niiden katselu onnistuu HD-kykyisillä laitteilla.

Elisa avaa Elisa Viihde Sportin Televisioviikolla 20.-25.10. Palvelussa on mahdollista seurata tuolloin kotimaista ja eurooppalaista urheilua, kuten Korisliigaa, koripallon Bundesliigaa, Liga ACB:tä, Ykköstä ja Allsvenskania. Elisa Viihde Sport sisältää ohjelmakirjaston ja kahdeksan kanavaa, joita voi katsoa myös Elisan kaapeli-TV:ssä kaapeli-tv:ssä kanavapaikoilla 361-368.

 

Teosto osallistuu Televisioviikkoon olemalla perimättä lisämaksuja kanavien avoimesta jakelusta ko. ajankohtana niissä jakeluteissä, joissa avoin katselu toteutetaan.


 

Sopimusehdot

Yleiset sopimusehdot

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.
www.kuluttajariita.fi

Sopimusehdot yrityksille

Viestintapalvelujen sopimusehdot


Myymälän aukioloajat:
ma - pe 9 - 17
la 10 - 14
         

Asiakastuki:
ma - pe 9 - 16
(06) 557 0124
asiakastuki@japo.fi

JAPO - Tieto, koneet ja yhteydet
Kauppakatu 10
62900 Alajärvi
(06) 557 0111

Sivusto tehty JAPO Webeditorilla