JAPO tiedotteet

JAPO tiedottaa tällä sivulla yleisiä tiedotteita tuotteista ja palveluista.

Muita tiedotteita: JAPO tiedotteet | Häiriötiedotteet

Muutos C More Total - ja C More Sport -kanavapakettien hinnoittelussa
20.08.2018 15:49

MTV muuttaa C More Total - ja C More Sport -kanavapakettien hinnoittelua 1.9. alkaen. C More Total -paketin uusi kuukausihinta on 34,90 €/kk (aiemmin 29,90 €/kk) ja C More Sport -paketilla 29,90 €kk (aiemmin 24,90 €/kk).

Syynä hintatason nostolle MTV ilmoittaa laajentuneen urheilutarjonnan, monipuolisemmat käyttömahdollisuudet (mm. mobiilipalvelujen kehittyminen) sekä yleisen hintatason nousun (pakettien hinnoittelua ei ole tarkistettu vuosiin). Uudistukset tähtäävät siihen, että MTV voi tarjota entistä laadukkaammin, monipuolisemmin ja varmemmin juuri suomalaista katsojaa puhuttelevaa sisältöä.

C More Totalin sisältökokonaisuus kattaa Suomen suosituimmat urheilulajit (mm. F1, Mestarien liiga, Eurooppa-liiga, Champions Hockey League, jääkiekon MM-kisat, ATP-tason tennistä, PGA Tourin Golfia ja yleisurheilun Timanttiliiga sekä IIAF World Challenge) sekä laadukkaat elokuva- ja sarjasisällöt, kokoperheen ohjelmia sekä oman lastenkanavan C More Juniorin.

 


 

Sopimusehdot

Yleiset sopimusehdot

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.
www.kuluttajariita.fi

Sopimusehdot yrityksille

Viestintapalvelujen sopimusehdot


Myymälän aukioloajat:
ma - pe 9 - 17
la 10 - 14
         

Asiakastuki:
ma - pe 9 - 16
(06) 557 0124
asiakastuki@japo.fi

JAPO - Tieto, koneet ja yhteydet
Kauppakatu 10
62900 Alajärvi
(06) 557 0111

Sivusto tehty JAPO Webeditorilla