• Täyden palvelun tietoliikenneyhtiö
  • Asiakastuki 06 557 0124 (Ma-Pe 9-16)

Tiedä ennen kuin kaivat! Kaivulupa.fi

Mikä on Kaivulupa.fi?

Vältä kaapelivauriot ja selvitä maanalaiset johdot ennen kaivuun aloitusta! Kaapelivauriot aiheuttavat mittavia kustannuksia ja saattavat vaarantaa myös kaivajan turvallisuuden.

Kaivulupa.fi palvelusta saat johtotiedot nopeasti ja maksutta.

Kaivulupa.fi on Keypro Oy:n maksuton palvelu kaivajille johtotietojen selvittämistä varten. Palvelussa on mukana suuri joukko johdonomistajia, joiden hallussa on maanalaista infraa: sähkö- ja telejohtoja, tai maakaasu-ja kaukolämpöputkia. Suurimmilla johdonomistajilla on verkkoja ympäri maata, mutta mukana on myös pienempiä ja paikallisesti toimivia johdonomistajia. Kaivajien johtoselvityspalvelua on toteutettu vuodesta 2010.

Kaivatpa missä tahansa, aina kannattaa kysyä!

Puhelinpalvelu on avoinna arkisin 7-17, ja itsepalvelu ympäri vuorokauden.

Mobiilisovellus

Lataa maksuton Kaivulupa.fi –mobiilisovellus Android-puhelimeesi Google playsta. Paikanna oma sijaintisi maastossa ja katso mitä maakaapeleita on lähettyvilläsi. Sovelluksen käyttö vaatii käyttäjätilin palveluun.

JAPO:n kaapelinnäyttöpalvelu

Jos suunnittelet kaivuutöitä, tilaa JAPO:lta kaapelinnäyttö hyvissä ajoin ennen aloittamista. Jos näyttö tilataan kolme työpäivää ennen suunniteltua kaivuuta, kaapelinnäyttö on maksuton. Sitä myöhemmin tehdyistä tilauksista JAPO veloittaa 150 euroa (alv. 0 %). Työajan ulkopuolella tapahtuvasta näytöstä laskutetaan toteutuneiden kustannusten mukaisesti. Yhteiskunnan toimintaa vaarantavan vikatilanteen kaapelinnäytöstä JAPO ei laskuta.

JAPO:n verkkoasennuspalveluihin pääset tutustumaan TÄSTÄ