• Täyden palvelun tietoliikenneyhtiö
  • Asiakastuki 06 557 0124 (Ma-Pe 8-16)

Palvelut

Kanavapaketit edullisesti

JAPO IPTV

IPTV on TV-palvelu valokuituverkossa, jonka kautta voit katsella ohjelmia kaikilla laitteillasi ilman kanavaetsintöjä. Katso televisiota miten, missä ja milloin haluat: matkapuhelimella, tietokoneella, Äly-tv:llä tai tabletilla.
IPTV peruspaketit

Kolme peruskanavapakettia (S,M ja L) tarjoavat jokaiselle jotakin: urheilua, uutisia, sarjoja, elokuvia, musiikkia, luonto-ohjelmia ja lastenohjelmia. Peuskanavapaketit sisältävät yhteensä lähes 200 erilaista kanavaa, joista 108 on teräväpiirtoisia HD-kanavia lisäksi 19 nettiradiokanavaa. IPTV-asiakkaanamme voit omalla kaukosäätimelläsi vuokrata elokuvia, tallentaa ohjelmia ja tilata useita erilaisia lisäkanavia ja -kanavapaketteja.  Kanavia ovat mm. Eurosport HD, Paramount Network HD ja V Sport + Suomi HD.

JAPO IPTV -palvelu toimii digiboksilla tai operaattorivapaasti älytelevisioissa (Android TV, Samsung, LG WebOs) sekä Nokia Streaming boksissa.

JAPO mobiili IPTV toimii Android ja Apple -älypuhelimissa

JAPO IPTV S 6,90 €/kk

JAPO IPTV M 17,90 €/kk

JAPO IPTV L 27,90 €/kk

JAPO IPTV-digiboksi kovalevypaikalla 169 €

IPTV-digiboksin 500Gt kovalevy paikallisille tallenteille 100 €

Netin perukäyttöön

JAPO Laajakaista

Kiinteähintainen JAPO Laajakaista on vaihtoehto netinkäytön perustarpeisiin, asuitpa omakotitalossa, rivitalossa tai kerrostalossa. Sen saatavuus on koko Järviseudun alueella hyvä. Laajakaistan omistajana sinun ei tarvitse huolehtia puhelinlaskusi suuruudesta: kuukausimaksulla voit surffata mielin määrin vaikka yötä päivää.
Kiinteä laajakaista on myös langaton

JAPO laajakaista toimii myös langattomana koko kodissa. Voit käyttää langatonta nettiyhteyttä kannettavilla tietokoneilla, tablet-tietokoneilla, älypuhelimilla, televisioilla, pelikonsoleilla tai vaikkapa langattomalla tulostimella. Yksi yhteys riittää kaikkien käyttöön. Langaton verkko vaatii langattoman ADSL-modeemin tai erillisen WLAN-tukiaseman.

JAPO_icon79
Turvallinen
JAPO_icon71
Peruskäyttö
JAPO_icon61
Vakaa toiminta
JAPO_icon70
Shoppailuun

JAPO Laajakaista nopeudet ja hinnasto

4/1M
17,90 € / kk*

10/3M
24,90 € / kk*

24/3M
29,90 € / kk*

Hinnat ovat voimassa toimitettaessa palvelua APOn verkkoalueella. Palvelujen saatavuus ja maksiminopeus vaihtelevat alueittain.

JAPO LAAJAKAISTA SAATAVUUS
Alajärvi: Haukkala, Hoisko, Keskusta, Koskenvarsi, Kurejoki, Levijoki, Luoma-aho, Menkijärvi, Möksy, Uusikylä, Paalijärvi, Saukonkylä
Vimpeli: Keskusta Lappajärvi: Keskusta

PIdä tieokoneesi suojattuna

JAPO Tietoturva

JAPO tietoturvapalvelulla suojaat tietokoneesi Internetin uhkilta ja haittaohjelmilta. Tietoturvapalvelu sisältää tunnetun ja suomalaisen F-Securen tietoturvaohjelmiston. Voit asentaa tietoturvapalvelun samalla kuukausihinnalla jopa kolmelle tietokoneelle.

Tietoturvapalvelu perustuu koneellesi asennettavaan tietoturvaohjelmistoon (F-Secure), jonka käyttöoikeuden saat kuukausimaksullisena palveluna. Palvelu antaa monipuolisen suojan yleisimpiä verkon käytön uhkia vastaan, ja turvataso säilyy vakiona niin kauan kuin palvelun tilaus on voimassa. Tietoturvapalvelu on lisäpalvelu, jonka avulla voit helposti suojautua Internetin käytön uhkatekijöitä vastaan, eikä turvatasosta tarvitse jatkuvasti huolehtia. Tilaamasi palvelu on voimassa jatkuvasti, niin kauan kuin itse haluat. Ohjelmisto hakee automaattisesti verkon avulla virustunnisteet ja ohjelmistopäivitykset.
JAPO Tietoturvan ominaisuuksia

> kattava suojaus viruksilta ja vakoiluohjelmilta
> tietomurroilta suojaava dynaaminen palomuuri
> selauksen suojaus tunnistaa haitalliset verkkosivustot
> suojaus identiteettivarkauksia vastaan
> roskapostin ja tietojenkalasteluviestien torjunta
> lapsilukko suojaa Internetin haitallisilta sisällöiltä
> lapsilukko mahdollistaa lasten ja nuorten surffailun rajoittamisen
> automaattiset päivitykset ympäri vuorokauden
> kielivaihtoehtoina suomi, ruotsi ja englanti
> markkinoiden kevyimpiin lukeutuva tietoturvaohjelmisto

2,90 € / kk