• Täyden palvelun tietoliikenneyhtiö
  • Asiakastuki 06 557 0124 (Ma-Pe 8-16)

Valokuitu – saatavuuskysely

Alla olevalla kyselylomakkeella voit tarkistaa onko kotiosoitteeseesi saatavilla JAPO kuituliittymää. Kirjoita hakukenttään pelkkä postiosoitteesi, ilman postinumeroa ja/tai postitoimipaikkaa. Esimerkiksi ”Kauppakatu 10”. Jos saatavuuskysely näyttää vihreää niin olemme jo rakentaneet osoitteeseen kuituvalmiuden ja voit tilata JAPO kuituliittymän.

JAPO Valokuitu

Myös 5G tarvitsee valokuidun

Tiesitkö, etä myös 5G tarvitsee valokuidun toimiakseen. Jos alueellasi ei ole valokuitua, ei sinne tule 5G:kään. Valokuitu on tietoverkkoon paras ratkaisu nyt ja tulevaisuudessa.
JAPO_icon48

Toimintavarmuus

Kaikenlainen datan- ja tiedonsiirto jatkaa ekspotentiaalista kasvuaan vauhdilla. Tämän vuoksi nettiyhteyden pitää olla toimintavarma ja kaistanleveyden riittävä. Kuidun avulla tämäkin onnistuu!
JAPO_icon35

Kodinkoneet

Yhä useampi kodinkone on kytkettynä verkkoon. Myös erilaiset energiankulutukseen liittyvät älykkäät ratkaisut lisääntyvät lähivuosina talouksissa. Laitteisiin tai rakenteisiin asennettava äly vaatii ohjelmistoja.

JAPO_icon44

Etähallinta

Tulevaisuuden arkipäivää on, että pystyt puhelimen avulla tarkistamaan työpaikalla, muistitko lukita ovet, mitä jääkaappiin tänään pitikään tilata tai onko lämmitysjärjestelmä säädetty sopivaksi. Mitä jos voisit käynnistää ja sammuttaa laitteita etänä?
JAPO_icon55

Älylaitteet

Älylaitteet tarvitsevat verkkoa jatkuvasti toimiakseen. Laitteet saattavat myös kerätä ympäriltään erilaista tietoa. Tieto, laitteiden hallinta ja uudet päivitykset tarvitsevat toimiakseen vakaan ja nopean valokuidun.

JAPO_icon59

Verkon mahdollisuudet

Asiointi, työ- ja koulumaailma, ostokset, terveyspalvelut, harrastukset, sosiaalinen toiminta… Kaikki on kätevästi hallittavissa, saatavissa ja jaettavissa esimerkiksi perheen kesken verkon kautta.
VALONNOPEUDELLA

JAPO valokuitu sinullekin?