• Täyden palvelun tietoliikenneyhtiö
  • Asiakastuki 06 557 0124 (Ma-Pe 8-16)

Konesalipalvelut

Varmennettua ja vaivatonta

JAPO Konesalipalvelut

JAPOn virtuaalipalvelinratkaisussa saat halutessasi yrityksesi kaiken tiedon talteen omaan virtuaaliympäristöön paikalliseen laitetilaan. Tiedon ja järjestelmien käyttö onnistuu viiveittä nopeiden yhteyksien ansiosta. Halutessasi voit tuoda konesaliimme myös omat laitteesi ja saat ne tuottamiemme hallinta- ja valvontapalveluiden piiriin.

JAPO tarjoaa laadukkaat ja monipuoliset palvelinratkaisut omassa paikallisessa, kaikki viestintäviranomaisen suojausvaatimukset täyttävässä konesalissa. Palvelu on aina saatavilla ja laitteisto ajan tasalla. Kaikki salin fyysinen ja virtuaalinen tekniikka on varmennettu, ja palvelun vikasietoisuus on korkealla tasolla.

JAPOn palvelinkeskus liittyy oman runkoverkon kautta julkiseen Internet-verkkoon sekä toimipisteitä yhdistäviin operaattoriverkkopalveluihin. Runkoverkon Internet-reititys toteutetaan teleoperaattoreiden Suomen yhdysliikennepisteeseen riippumattoman Internet-operaattorin luotettavilla suurkapasiteettiyhteyksillä.
JAPO Virtuaalipalvelimet
JAPO Virtuaalipalvelin on yrityksille suunnattu joustava ja kustannustehokas palvelinkapasiteettiratkaisu, joka toimii JAPOn omassa paikallisessa konesalissa. Virtuaalipalvelinratkaisussa saat käyttöösi haluamasi määrän palvelintilaa, jonka kokoa ja ominaisuuksia voit muuttaa tarpeen mukaan. Me huolehdimme laitteiston ylläpidosta ja kehittämisestä. Koko järjestelmä on ympärivuorokautisen ylläpidon piirissä.

Valokuituyhteyden avulla suurtenkin järjestelmien käyttö ja ylläpito sujuu ongelmitta ja ilman viiveitä. Palvelu on aina saatavilla ja laitteisto ajan tasalla. Kaikki salin fyysinen ja virtuaalinen tekniikka on varmennettu, ja palvelun vikasietoisuus on korkealla tasolla.

Palvelinjärjestelmän ulkoistaminen säästää henkilöstön työtunteja ja vapauttaa resursseja. Säästyt myös kalliilta ja riskialttiilta laitehankinnoilta. Yrityksesi voi keskittyä omaan toimintaansa, kun JAPO hoitaa järjestelmien ylläpitämisen ja kehittämisen.