• Täyden palvelun tietoliikenneyhtiö
 • Asiakastuki 06 557 0124 (Ma-Pe 8-16)

JAPO valokuitu yrityksille

Miksi JAPO yrityskuitu?

Valokuitu on ainoa ratkaisu, joka nyt ja tulevaisuudessa pystyy vastaamaan nopeasti
kehittyvän teknologian ja älylaitteiden kehitykseen. Vain valokuitu varmistaa, että nettiyhteys toimii nopeasti ja luotettavasti.
JAPO yrityskuidussa 24/7 etävalvonta ja nopeutettu viankorjaus.

JAPO_icon88
JAPO Valokuitu on etätöiden ykkönen

Valokuidun nopeus on aina sitä mitä luvataan.  Toimintavarma yhteys takaa, että yhteydet yritykseesi sekä etä- ja videopalaverit toimivat vakaasti ja ilman viiveitä.

JAPO_icon77
JAPO Konesalipalvelut ja virtuaalipalvelimet

Valokuituyhteyden avulla suurtenkin järjestelmien käyttö ja ylläpito sujuu ja ilman viiveitä. Palvelu on aina saatavilla ja laitteisto ajan tasalla.

JAPO_icon48
Laitehuolto ja IT-ylläpito

Jotta sinä voit keskittyä työhösi, tarjoamme mielellämme yrityksellesi laitehuollon vaivattoman laitteiden ylläpidon.

JAPO_icon49
Langattomat verkot

JAPO hoitaa niin julkistilojen, kauppakeskusten ja erilaisten tapahtumakeskusten kuin pienempienkin yrityskiinteistöjen verkkojen suunnitelun,  rakentamisen sekä ylläpidon.

JAPO Valokuitu yrityksille

Nopeudet alkaen 200/200M

 • 200/200M
 • 500/500M
 • 1000/1000M
 • 10000/10000M
 • Etävalvonta 24/7
 • Nopeutettu viankorjaus

Yritysliittymän kytkentämaksu 1500 € (alv. 0%)

JAPO Valokuidun saatavuus:

Valokuidun saatavuuskysely

  JAPO Valokuitu

  Myös 5G tarvitsee valokuidun

  Tiesitkö, etä myös 5G tarvitsee valokuidun toimiakseen. Jos alueellasi ei ole valokuitua, ei sinne tule 5G:kään. Valokuitu on tietoverkkoon paras ratkaisu nyt ja tulevaisuudessa.
  JAPO_icon48

  Toimintavarmuus

  Kaikenlainen datan- ja tiedonsiirto jatkaa ekspotentiaalista kasvuaan vauhdilla. Tämän vuoksi nettiyhteyden pitää olla toimintavarma ja kaistanleveyden riittävä. Kuidun avulla tämäkin onnistuu!
  JAPO_icon35

  Kodinkoneet

  Yhä useampi kodinkone on kytkettynä verkkoon. Myös erilaiset energiankulutukseen liittyvät älykkäät ratkaisut lisääntyvät lähivuosina talouksissa. Laitteisiin tai rakenteisiin asennettava äly vaatii ohjelmistoja.

  JAPO_icon44

  Etähallinta

  Tulevaisuuden arkipäivää on, että pystyt puhelimen avulla tarkistamaan työpaikalla, muistitko lukita ovet, mitä jääkaappiin tänään pitikään tilata tai onko lämmitysjärjestelmä säädetty sopivaksi. Mitä jos voisit käynnistää ja sammuttaa laitteita etänä?
  JAPO_icon55

  Älylaitteet

  Älylaitteet tarvitsevat verkkoa jatkuvasti toimiakseen. Laitteet saattavat myös kerätä ympäriltään erilaista tietoa. Tieto, laitteiden hallinta ja uudet päivitykset tarvitsevat toimiakseen vakaan ja nopean valokuidun.

  JAPO_icon59

  Verkon mahdollisuudet

  Asiointi, työ- ja koulumaailma, ostokset, terveyspalvelut, harrastukset, sosiaalinen toiminta… Kaikki on kätevästi hallittavissa, saatavissa ja jaettavissa esimerkiksi perheen kesken verkon kautta.