• Täyden palvelun tietoliikenneyhtiö
  • Asiakastuki 06 557 0124 (Ma-Pe 8-16)

JAPO Valokuitu taloyhtiöille

JAPO Valokuitu taloyhtiöille

Asiointi, työ- ja koulumaailma, ostokset, terveyspalvelut, harrastukset, sosiaalinen toiminta ovat siirtyneet verkkoon.
Kotitalouksissa myös yhä useampi kodinkone (robotti-imurit, ilmalämpöpumput, kameravalvonta yms.) sekä erilaiset energiankulutukseen liittyvät älykkäät ratkaisut ovat lisääntyneet. Laitteisiin tai rakenteisiin asennettava äly vaatii ohjelmistoja, siksi nettiyhteyden pitää olla toimintavarma ja kaistanleveyden riittävä.


JAPO Valokuitu varmistaa, että etäyhteys terveyspalveluihin, pankkiyhteys, etäpalaveri tai etäyhteys työpaikalle toimii vakaasti ja viiveettä.


Valokuitu on pitkäikäinen sijoitus, joka nostaa kiinteistösi arvoa.

Tulemme mielellämme yhtiökokoukseen tai taloyhtiön asukasiltoihin kertomaan JAPO Valokuidusta.

Lisätietoja:

Veli-Matti Levijoki, verkkopäällikkkö
Alajärven Puhelinosuuskunta (JAPO)
p. 044 557 0134, veli-matti.levijoki(a)japoyhtiot.fi

Toni Harjula, toimitusjohtaja
Alajärven Puhelinosuuskunta (JAPO)

p. 044 557 0119, toni.harjula(a)japoyhtiot.fi

Luotettava netti koko perheen tarpeisiin

JAPO valokuitu on huippunopea ja toimintavarma

Valokuitu tarjoaa tasaisen ja vakaan yhteyden, jonka nopeus on AINA se mitä luvataan – riippumatta miten naapurusto sattuu käyttämään nettiä juuri nyt.
JAPO_icon11

Valokuitu on oma laajakaista, jota ei tarvitse jakaa muiden kanssa. Valokuitu kestää yskimättä koko perheen nettikäytön useilla eri laitteilla. Pelaat, katsot sisältöjä, surffaat, asioit tai työskentelet kotona – valokuitu mahdollistaa pätkimättömän yhteyden. Videot saa ladattua sekunneissa ja etätyöt sekä videotapaamiset sujuvat häiriöttä.

JAPO_icon24

JAPO IPTV on TV-palvelu valotukuituverkossa

JAPO IPTV peruspaketteihin kuuluu lähes 200 kanavaa, joista 108 teräväpiirtoisia HD-kanavia. Sekä 19 nettiradiokanavaa.   Katsele Tv:tä miten, missä tai milloin haluat. Tabletilla, matkapuhelimella, Äly-tv:llä ja tietokoneella. Valittavana useita  lisäkanavia ja lisäkanavapaketteja. Voit vuokrata elokuvia sekä tallentaa ohjelmia.