• Täyden palvelun tietoliikenneyhtiö
  • Asiakastuki 06 557 0124 (Ma-Pe 9-16)

Etusivu

JAPO_icon22

100 vuotta yhteyksiä Suomeen

Alajärven puhelinosuuskunta (JAPO) on moderni 100-vuotias, joka kulkee tiiviisti ajan hengessä toimitusjohtaja Toni Harjulan luotsaamana. Tonin rinnalla JAPOn asiakkaita palvelee 30:n ICT-asiantuntijan tiimi.

JAPO_icon11

Täyden palvelun tietoliikenneyhtiö

Tarjoamme tietoliikenneyhteydet valokuituyhteyksistä ohjelmistoihin, IPTV-palvelusta matkapuhelinliittymiin sekä mobiilivaihteeseen. JAPO tarjoaa tuotteita palveluita myös muille operaattoreille: Ethernet-palvelut, liityntäverkkotuotteet sekä yhdysliikennepalvelut.

JAPO_icon6

Arvostettu paikallinen -lähellä asiakkaita

Japon on asiakkaidensa omistama osuuskunta, jonka liiketoiminnan muodostavat emoyhtiö Alajärven puhelinosuuskunta sekä tytäryhtiö JAPO Palvelut Oy.  Paikallisessa katukuvassa merkittävimpänä maamerkkinä JAPO:sta näkyy Alajärven Kauppakadulla sijaitseva Euronics Japo myymälä.

JAPO_icon29

JAPO hoitaa, jotta sinä voit keskittyä työhösi

Saat asiakaskohtaiset ohjelmistot, langattomat verkot sekä laitteet tietokoneista turvajärjestelmiin. Tietoturva- ja konesalipalvelun, virtuaalipalvelimet, domainparkit ja webhotellit.  Huolto ja ylläpito: tietokoneet, tulostimet, palvelimet, verkkolaitteet sekä video- ja kulunvalvontalaitteet.

AJANKOHTAISTA

Luotettava netti koko perheen tarpeisiin

JAPO valokuitu on huippunopea ja toimintavarma

Valokuitu tarjoaa tasaisen ja vakaan yhteyden, jonka nopeus on AINA se mitä luvataan – riippumatta miten naapurusto sattuu käyttämään nettiä juuri nyt.
JAPO_icon11

Valokuitu on oma laajakaista, jota ei tarvitse jakaa muiden kanssa. Valokuitu kestää yskimättä koko perheen nettikäytön useilla eri laitteilla. Pelaat, katsot sisältöjä, surffaat, asioit tai työskentelet kotona – valokuitu mahdollistaa pätkimättömän yhteyden. Videot saa ladattua sekunneissa ja etätyöt sekä videotapaamiset sujuvat häiriöttä.

JAPO_icon24

JAPO IPTV on TV-palvelu valotukuituverkossa

JAPO IPTV peruspaketteihin kuuluu lähes 200 kanavaa, joista 108 teräväpiirtoisia HD-kanavia. Sekä 19 nettiradiokanavaa.   Katsele Tv:tä miten, missä tai milloin haluat. Tabletilla, matkapuhelimella, Äly-tv:llä ja tietokoneella. Valittavana useita  lisäkanavia ja lisäkanavapaketteja. Voit vuokrata elokuvia sekä tallentaa ohjelmia.

JAPO SOMESSA

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Tänään vietetään Osta työtä Suomeen -päivää! 💙🤍
Teemapäivä on omistettu suomalaiselle työlle ja osaamiselle.

💙 Osta harkiten
💙 Osta vastuullista
💙 Suosi suomalaista

Tiesitkö, että Euronics Japo myymälämme on osa Euronics kodintekniikkaketjua, joka on täysin kotimaisessa omistuksessa ja sitä hallinnoi Kauppiasosuuskunta Tekniset. Euronics palvelee Suomessa Euronics myymälöillä, sekä Euronics.fi verkkokaupalla. Euronics palveluilla ja verkkokaupalla on Avainlippu-merkki Suomessa 🇫🇮

Jos jokainen suomalainen käyttäisi kuukaudessa 10 euroa enemmän suomalaisiin tuotteisiin ja palveluihin, syntyisi suomeen vuositasolla 10 000 uutta työpaikka.
#ostatyötäsuomeen #avainlippu #kymppikotimaiseen
Näytä lisääNäytä vähemmän

Tänään vietetään Osta työtä Suomeen -päivää! 💙🤍
Teemapäivä on omistettu suomalaiselle työlle ja osaamiselle.

💙 Osta harkiten
💙 Osta vastuullista
💙 Suosi suomalaista

Tiesitkö, että Euronics Japo  myymälämme on osa  Euronics kodintekniikkaketjua, joka  on täysin kotimaisessa omistuksessa ja sitä hallinnoi Kauppiasosuuskunta Tekniset. Euronics palvelee Suomessa Euronics myymälöillä, sekä Euronics.fi verkkokaupalla. Euronics palveluilla ja verkkokaupalla on Avainlippu-merkki Suomessa 🇫🇮

Jos jokainen suomalainen käyttäisi kuukaudessa 10 euroa enemmän suomalaisiin tuotteisiin ja palveluihin, syntyisi suomeen vuositasolla 10 000 uutta työpaikka.
#ostatyötäsuomeen #avainlippu #kymppikotimaiseen

Paavolan koulun vanhempaintoimikunta kerää heijastimia jaettavaksi Paavolan koulun oppilaille. Euronics Japo ja JAPO – Tieto, koneet ja yhteydet kantoivat kortensa kekoon lahjoittamalla heijastimia tempaukseen.
Heijastimet meiltä Jani Kantoselle luovutti Kari Mattila
Näytä lisääNäytä vähemmän

Lataa lisää