• Täyden palvelun tietoliikenneyhtiö
  • Asiakastuki 06 557 0124 (Ma-Pe 8-16)

Webhotelli, sähköposti ja domainparkki

Omat kotisivut, oma domain ja sähköpostilaatikot

JAPO Webhotelli ja Sähköposti

JAPO Webhotelli on luotettava ja helppo ratkaisu saada nettisivut, sähköpostilaatikoita ja oma domain. JAPO Webhotellit on toteutettu ammattimaisesti ja sisältävät kaiken, mitä webhotellilta voidaan toivoa. Webhotellipalvelut sisältävät muun muassa sähköpostilaatikoita ja domainin rekisteröimisen. Kotimainen ja paikallinen pilvipalvelu on ilman muuta viisain ratkaisu hoitaa verkkotallentaminen ja sähköpostiliikenne.

JAPO Webhotellin Aloituspaketti, Peruspaketti ja Tehopaketti sisältävät tunnetun ja suositun cPanel-hallintapaneelin asiakkaidemme käyttöön. cPanelin avulla voit hallinnoida webhotellia, domaineja, nimipalveluita ja sähköposteja aivan eri tavalla kuin aikaisemmin. Webhotellipakettien ominaisuudet vastaavat tämän päivän vaatimuksia ja käytäntöjä.

cPanel-hallintapaneeli sisältää lisäksi suositun Installatron-työkalun. cPanel Installatron -asennustyökalun avulla voit asentaa kymmeniä suosittuja sovelluksia yhdellä klikkauksella! Listalla ovat mm. suositut sisällönhallintajärjestelmät WordPress, Joomla ja Drupal.

Wordpress-sivuston hallintaa helpottaa cPaneliin sisältyvä WordPress Toolkit. WordPress Toolkitillä käyttäjä voi helposti tarkistaa WordPressin tilanteen, asentaa päivitykset, ottaa varmuuskopiot tai tehdä palautukset. WordPress Toolkit osaa myös automaattisesti päivittää WordPressin, lisäosat ja teemat käyttäjän valintojen mukaan. WordPress Toolkit sisältää myös tietoturvaa parantavia asetuksia.

JAPO Webhotellit sisältävät myös Sitejet Builderin, jolla voidaan helposti rakentaa yksinkertaisia nettisivuja. Valikoimassa on yli 100 valmista sivupohjaa. Nettisivujen muokkaus tapahtuu erillisellä ja helppokäyttöisellä editorilla. Sivujen julkaisutoiminto huolehtii nettisivujen näkyvyydestä ja tiedostojen kopioinnista. Sitejet Builderilla kuka tahansa voi tehdä toimivat nettisivut. Et tarvitse aikaisempaa osaamista tai koodaus taitoja.
JAPO_icon40
Webhotelli
JAPO_icon81
Sähköposti

JAPO Webhotellien ominaisuudet:

Kolme erilaista webhotelli -pakettia

JAPO Webhotellipaketit ja hinnat

JAPO webhotellipaketit Aloituspaketti, Peruspaketti ja Tehopaketti, sisältävät kaikki suositun cPanel hallintapaneelin.

Aloituspaketti Peruspaketti Tehopaketti
Levytila 4Gt 20Gt 30Gt
Suorityskyky Rajoitettu Perustaso Tehostettu
Sähköpostiosoitteita 10 kpl 20 kpl rajattomasti
Liikenne 20Gt / kk 200Gt / kk 300Gt / kk
Oma domainnimi (FI-domain, com/net/org) 1 1 1
FTP-tunnuksia 1 3 rajattomasti
MySQL-tietokantoja 1 3 rajattomasti
Alidomaineja 1 10 rajattomasti
Varattuja domaineja (parked) (*) - 2 4
Lisädomaineja (*) - 2 4
PHP-versiot 8.0, 8.1 ja 8.2 Kyllä Kyllä Kyllä
Kuukausimaksu 12.99 € 17,99 € 29,99 €
Kytkentämaksu 30 € 30 € 30 €

 * Varatut- tai lisädomainit mahdollistavat useiden domainien käyttämisen cPanelissa. Webhotellipaketit eivät sisällä muiden varattujen tai lisädomainien rekisteröintikuluja

asiakaskohtaiset lisäpalvelut

Webhotellin lisäpalvelut

Lisälevytila 1Gt lohkoissa (hinta/lohko/kk) 1,50 € / kk
Lisäsähköpostiosoitteet (10 kpl) 1,00 € / kk
MySQL-tietokanta lisäys 1,00 € / kk
Lisäliikenne 20Gt / kk 1,00 € / kk
Lisädomain (FI-domain, com/net/org, sis. domainin rekisteröintikulut) 3,00 € / kk
Laskutettava perustyö (min. 0,5 tuntia) (ark. 8-16) 80 € / tunti
Asiakaskohtainen webhotelpaketti Kysy!

JAPOn asiakastuen tekemistä töistä laskutamme 1.1.2024 alkaen 80e/h.
Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %). Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Laskutus ja laskutettavat lisätyöt

Webhotellien kytkentämaksu (30 € kertamaksu) sisältää domainin rekisteröinnin ja rekisteröintimaksun tai olemassa olevan domainin siirron, cPanel-tunnuksen luomisen, nimipalvelujen asetukset tai nimipalvelujen siirron, muutaman sähköpostilaatikon luomisen cPanelissa sekä Webhotellin tietojen toimittamisen asiakkaalle sähköpostitse tai kirjeitse.

Kuukausimaksu sisältää JAPOn tekemät asetukset, ylläpidon ja päivitykset linux-palvelimelle sekä cPanel-ohjelmistoon, ongelmien ratkaisut koskien palvelinta tai cPanel-ohjelmistoa, auttavan asiakastuen asiakkaalle sähköpostitse tai puhelimitse.

Kaikki muut asiakkaan pyytämät ja teettämät tehtävät tai muutokset laskutetaan erikseen hinnaston mukaisesti. Minimilaskutus on 0,5 tuntia. Laskutettavia aiheita ovat mm. cPanelissa tehtävät muutokset, sähköpostilaatikoihin liittyvät tehtävät, nimipalveluiden muutokset, ohjelmistojen asennukset asiakkaalle, tietokantojen luomiset, asiakkaan sivustoon tai asentamiin ohjelmistoihin liittyvät muutokset.

Ylläpitää www-sivujesi osoitteen

JAPO Domainparkki

Domain Parkki -palvelulla rekisteröit yrityksellesi oman domainnimen. JAPO on Viestintäviraston valtuutettu verkkotunnusvälittäjä. Domain Parkki on domainin rekisteröinti ilman webhotellia. Yrityksesi www-sivut voivat sijaita missä tahansa: me ohjaamme halutun domainnimen yrityksesi sivustolle. Domain Parkin hintaan kuuluu uuden domainnimen rekisteröinti sekä nimipalvelut. Domain Parkki ei sisällä kotisivutilaa vaan ainoastaan domainin rekisteröinnin ja uudelleen ohjauksen olemassa oleville sivuille.
Oma domainnimi. Sis. vuoden rekisteröinnin com/net/org-domainille 25,25 € / vuosi
Oma Fi-domainnimi. Sisältää FI-domainin rekisteröinnin. 30,30 € / vuosi
Sähköpostilaatikko (koko 200M) 1 kpl

Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %). Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin

Asiakastukemme auttaa valitsemaan tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden

JAPO_icon53
Domainin rekisteröinti
JAPO_icon30
Tutustu Webhotelli-palveluun