Roskapostin suodatus

Tarjoamme asiakkaillemme maksuttoman roskapostin suodatuksen. Roskapostit ovat todellinen riesa nykypäivänä. Roskapostiksi lajitellaan ei-toivotut mainos- ja markkinointiviestit. Pahimmillaan roskapostitulva voi olla niin paha, että se vaikeuttaa oikean postin lukemista tai tukkii sähköpostilaatikon. Nyt tarjoamme asiakkaillemme ratkaisua tähän ongelmaan.

Saat aktivoitua itsellesi roskapostin suodatuksen ilmoittamalla siitä asiakastukeen. Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, niin kytkemme sähköpostiisii suodattimen päälle. Ilmoita meille nimesi, käyttäjätunnuksesi ja haluamasi suodattimen taso.

Käytämme hyväksi havaittuja SpamAssassin ja SPAM-RBL -palveluita roskapostin suodattamisessa.

Roskapostisuodattimen tasot
Mikä näistä olisi sitten sinulle sopivin vaihtoehto? Neuvomme mielellämme sinua asiakastuessa, mutta seuraavassa selostamme lyhyesti kunkin tason ominaisuudet.
Merkkaus
Roskapostin merkkaus on hyvä vaihtoehto, jos käytät sähköpostisi lukemiseen pääasiassa Outlookia. Roskapostin otsikkoon lisätään erillinen [spam]-merkintä, josta näet, mikä posti on merkattu roskapostiksi. Outlookilla voit sitten itse tehdä lajittelun haluamallasi tavalla.
Merkkaus ja ohjaus
Roskapostin merkkaus ja ohjaus on vaihtoehto, jos käytät jotain muuta sähköpostiohjelmaa kuin Outlookia, esimerkiksi JAPO Webmailia tai ilmaista Mozilla Thunderbirdiä. Roskapostit merkataan erillisellä [spam]-merkinnällä viestin otsikkoon sekä ohjataan palvelimella olevaan erilliseen spam-hakemistoon.
Poisto
Roskapostin suora poistaminen on kaikkein rankin vaihtoehto. Roskaposteja ei merkkailla mitenkään, eikä vastaanottaja edes näe, mitä roskapostia hän on saanut. Roskapostit poistetaan saman tien, kun suodatin havaitsee ne. Roskapostien poistamista kannattaa harkita tarkoin, sillä roskapostin suodatin ei ole sataprosenttisen varma ja se voi poistaa vahingossa myös sinulle tarkoitettua ja tärkeää postia. Kytkemme roskapostien poiston vain, jos asiakas on tietoinen suodattimen tarkkuudesta.