• Täyden palvelun tietoliikenneyhtiö
  • Asiakastuki 06 557 0124 (Ma-Pe 8-16)

Yrityksille

Varmennettua ja vaivatonta

JAPO Konesalipalvelut

JAPOn virtuaalipalvelinratkaisussa saat halutessasi yrityksesi kaiken tiedon talteen omaan virtuaaliympäristöön paikalliseen laitetilaan. Tiedon ja järjestelmien käyttö onnistuu viiveittä nopeiden yhteyksien ansiosta. Halutessasi voit tuoda konesaliimme myös omat laitteesi ja saat ne tuottamiemme hallinta- ja valvontapalveluiden piiriin.

JAPO tarjoaa laadukkaat ja monipuoliset palvelinratkaisut omassa paikallisessa, kaikki viestintäviranomaisen suojausvaatimukset täyttävässä konesalissa. Palvelu on aina saatavilla ja laitteisto ajan tasalla. Kaikki salin fyysinen ja virtuaalinen tekniikka on varmennettu, ja palvelun vikasietoisuus on korkealla tasolla.

JAPOn palvelinkeskus liittyy oman runkoverkon kautta julkiseen Internet-verkkoon sekä toimipisteitä yhdistäviin operaattoriverkkopalveluihin. Runkoverkon Internet-reititys toteutetaan teleoperaattoreiden Suomen yhdysliikennepisteeseen riippumattoman Internet-operaattorin luotettavilla suurkapasiteettiyhteyksillä.
JAPO Virtuaalipalvelimet
JAPO Virtuaalipalvelin on yrityksille suunnattu joustava ja kustannustehokas palvelinkapasiteettiratkaisu, joka toimii JAPOn omassa paikallisessa konesalissa. Virtuaalipalvelinratkaisussa saat käyttöösi haluamasi määrän palvelintilaa, jonka kokoa ja ominaisuuksia voit muuttaa tarpeen mukaan. Me huolehdimme laitteiston ylläpidosta ja kehittämisestä. Koko järjestelmä on ympärivuorokautisen ylläpidon piirissä.

Valokuituyhteyden avulla suurtenkin järjestelmien käyttö ja ylläpito sujuu ongelmitta ja ilman viiveitä. Palvelu on aina saatavilla ja laitteisto ajan tasalla. Kaikki salin fyysinen ja virtuaalinen tekniikka on varmennettu, ja palvelun vikasietoisuus on korkealla tasolla.

Palvelinjärjestelmän ulkoistaminen säästää henkilöstön työtunteja ja vapauttaa resursseja. Säästyt myös kalliilta ja riskialttiilta laitehankinnoilta. Yrityksesi voi keskittyä omaan toimintaansa, kun JAPO hoitaa järjestelmien ylläpitämisen ja kehittämisen.

Omat kotisivut, oma domain ja sähköpostilaatikot

JAPO Webhotelli ja Sähköposti

JAPO Webhotelli on luotettava ja helppo ratkaisu saada nettisivut, sähköpostilaatikoita ja oma domain.
JAPO Webhotellit on toteutettu ammattimaisesti ja sisältävät kaiken, mitä webhotellilta voidaan toivoa. Webhotellipalvelut sisältävät muun muassa sähköpostilaatikoita ja domainin rekisteröimisen. Kotimainen ja paikallinen pilvipalvelu on ilman muuta viisain ratkaisu hoitaa verkkotallentaminen ja sähköpostiliikenne.

JAPO Webhotellin Aloituspaketti, Peruspaketti ja Tehopaketti sisältävät tunnetun ja suositun cPanel-hallintapaneelin asiakkaidemme käyttöön.
cPanelin avulla voit hallinnoida webhotellia, domaineja, nimipalveluita ja sähköposteja aivan eri tavalla kuin aikaisemmin. Webhotellipakettien ominaisuudet vastaavat tämän päivän vaatimuksia ja käytäntöjä.

cPanel-hallintapaneeli sisältää lisäksi suositun Installatron-työkalun. cPanel Installatron -asennustyökalun avulla voit asentaa kymmeniä suosittuja sovelluksia yhdellä klikkauksella! Listalla ovat mm. suositut sisällönhallintajärjestelmät WordPress, Joomla ja Drupal. Wordpress sivuston hallintaa helpottaa cPaneliin sisältyvä WordPress Toolkit Deluxe. WordPress Toolkitillä käyttäjä voi helposti tarkistaa WordPressin tilanteen, asentaa päivitykset, ottaa varmuuskopiot tai tehdä palautukset. WordPress Toolkit osaa myös automaattisesti päivittää WordPressin, lisäosat ja teemat käyttäjän valintojen mukaan. WordPress Toolkit sisältää myös tietoturvaa parantavia asetuksia.
JAPO_icon40
Webhotelli
JAPO_icon81
Sähköposti

JAPO Webhotellien ominaisuudet

Kolme webhotelli -pakettia

JAPO Webhotelli hinnat

JAPO Webhotellin Aloituspaketti, Peruspaketti ja Tehopaketti sisältävät tunnetun ja suositun cPanel-hallintapaneelin.

asiakaskohtaiset lisäpalvelut

Webhotellin lisäpalvelut

Webhotellipakettien lisäpalveluhinnasto(1)

puheratkaisut yrityksesi tarpeisiin

DNA Mobiilivaihde

DNA Mobiilivaihde on ratkaisu, jonka avulla hallinnoit helposti yrityksesi puheluliikennettä, siirrät ja yhdistät puheluita tai asetat vastaaja- ja poissaolotiedotteita. Mobiilivaihteella voi korvata perinteisen vaihdepalvelun, mutta lisäksi siinä on lukuisia muita yrityksen viestintää parantavia toimintoja. Lyhytnumerovalinnat nopeuttavat ja selkeyttävät yrityksen kommunikointia, ja mobiilisovelluksella käyttäjän asetusten hallinta on vaivatonta.
DNA Mobiilivaihde skaalautuu helposti muutaman hengen yrityksestä aina tuhansien henkilöiden organisaatioihin. Mobiilivaihteessa on liitännät myös kalenterille ja kulunvalvonnalle, joiden avulla välittäjällä on aina ajantasainen tieto työntekijöiden tavoitettavuudesta.
JAPO_icon75
Mobiilivaihde
JAPO_icon34
Puhelinliittymät

Ylläpitää www-sivujesi osoitteen

JAPO Domainparkki

Domain Parkki -palvelulla rekisteröit yrityksellesi oman domainnimen. JAPO on Viestintäviraston valtuutettu verkkotunnusvälittäjä. Domain Parkki on domainin rekisteröinti ilman webhotellia. Yrityksesi www-sivut voivat sijaita missä tahansa: me ohjaamme halutun domainnimen yrityksesi sivustolle. Domain Parkin hintaan kuuluu uuden domainnimen rekisteröinti sekä nimipalvelut. Domain Parkki ei sisällä kotisivutilaa vaan ainoastaan domainin rekisteröinnin ja uudelleen ohjauksen olemassa oleville sivuille.
JAPO_icon53
Domainin rekisteröinti
JAPO_icon30
Tutustu Webhotelli-palveluun

lähiverkkopalvelut

Verkko asennukset

Voit jättää verkkoasennukset sekä suunnittelun huoleksemme. JAPO on lähiverkkopalvelujen ammattilainen.

Valokuidun ammattilainen

Valokuidun hitsaus ja mittaus

Palveluun kuuluvat muun muassa suunnittelupalvelut, kaapelien veto, asennus tai valokuitujen hitsaaminen yhteen sekä mittaukset.

Verkkototeutukset asiakkaan tarpeisiin

Sisäverkkorakentaminen

Toteutamme kiinteistöjen sisäiset verkkoyhteydet asiakkaan tarpeiden mukaan.
Voit kysyä palvelua myös yksittäisten verkkolaitteiden tai kaapelien asennukseen.

langattomien verkkojen suunnittelu ja toteutus

Julkisten tilojen verkot

Langattoman tekniikan avulla voidaan tarjota yhteydet suurille määrille satunnaisia käyttäjiä. JAPO hoitaa julkistilojen, kauppakeskusten ja erilaisten tapahtumakeskusten verkkojen rakentamisen sekä ylläpidon.

Tiedä mistä mistä kaivat

Kaapelinnäyttöpalvelut

Jos suunnittelet kaivuutöitä, tilaa JAPOlta kaapelinnäyttö hyvissä ajoin ennen aloittamista! Kaapelinnäyttöpalvelu on maksutonta, jos näyttö tilataan kolme työpäivää ennen suunniteltua kaivuuta. Sitä myöhemmin tehdyistä tilauksista veloitamme 150 euroa (alv. 0 %).
Työajan ulkopuolella tapahtuvasta näytöstä laskutetaan toteutuneiden kustannusten mukaisesti. Yhteiskunnan toimintaa vaarantavan vikatilanteen kaapelinnäytöstä emme laskuta.
JAPO_icon36
Valokuidun hitsaustyöt ja mittaukset
JAPO_icon38
Sisäverkkorakentaminen
JAPO_icon59
Langattomat verkot
JAPO_icon1
Kaapelinnäyttöpalvelut

Jotta sinä voit keskittyä työhösi

JAPO toimittaa laitteet yrityksesi tarpeisiin

Varmistamme, että yrityksesi laiteratkaisut ovat toimintaasi sopivat ja ajantasaiset. Halutessasi kaikki laiteet toimitetaan sinulle käyttövalmiiksi asennettuina.
Tarjoamme mielellämme myös laitehuollon sekä sinulle vaivattoman laitteiden ylläpidon.