JAPO on vakavarainen ja moderni 100-vuotias konserni. Palvelumme kattavat hyvin laajasti lähes koko ICT-alan, lähtien aina virtuaalipalvelimista yritysten toiminnanohjausjärjestelmiin. Lisäksi JAPO toimii Alajärvellä myös paikallisena Euronics kauppiaana.
Konsernimme liikevaihto on 5 milj. euroa ja työllistämme tällä hetkellä 30 ICT-alan asiantuntijaa.
Etsimme nyt vahvistusta asennustiimiimme.

TIETOLIIKENNEASENTAJA

Alajärven Puhelinosuuskunta (JAPO) hakee asennustiiminsä tietoliikenneasentajaa valokuituverkkojen, -laitteiden ja -järjestelmien kunnossapito- ja rakentamistehtäviin.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä rennossa, mutta asiantuntevassa työyhteisössä. Tietoliikenneasentajana työskentelet kuitu- ja kupariverkon asennus-, huolto- ja korjaustehtävissä sekä osallistut verkon dokumentointiin ja viankorjauksiin.

Toivomme, että sinulla on koulutuksen tai työkokemuksen kautta perusosaamista tietoliikennetekniikan asennus- ja ylläpitotöistä (kupari-, valokuituverkot sekä langattomatverkot). Sinulta löytyy asiakaspalveluasennetta, ongelmanratkaisukykyä sekä halua käytännön kenttätoimintaan. Kokemus valokuituverkon hitsaamistöistä ja kaapelinnäytöistä katsotaan eduksi.

Tietoliikenneasentajan tehtävässä tarvitaan myös ajokorttia, vähintään B. Lisäksi työturvallisuus, tieturva, hätäensiapu yms. pätevyydet katsotaan eduksi.


Lähetä CV ja hakemuksesi 28.10.2022 mennessä:
veli-matti.levijoki@japoyhtiot.fi

Lisätietoja:
Veli-Matti Levijoki, verkkopäällikkö/JAPO
veli-matti.levijoki@japoyhtiot.fi
p. 044 557 0134