JAPO tiedotteet

JAPO tiedottaa tällä sivulla yleisiä tiedotteita tuotteista ja palveluista.

Muita tiedotteita: JAPO tiedotteet | Häiriötiedotteet

Seuraavatsivu: 6/12Edelliset
Älä osallistu huijauskilpailuun!
23.06.2016 11:44

JAPO tai Alajärven Puhelinosuuskunta ei järjestä mitään maksullisia kilpailuja Facebookissa, internetissä yleensä tai sähköpostitse. Kaikki JAPOn järjestämät kilpailut löytyvät JAPOn virallisilta Facebook-sivuilta ja niissä mahdolliset kilpailukupongit pyydetään palauttamaan Tekniset JAPO myymälään tai osallistuminen tapahtuu kuvaa kommentoimalla tai siitä tykkäämällä. JAPOn järjestämät kilpailut eivät ole maksullisia.

Tällä hetkellä on liikkeellä kilpailuja tunnettujen, tuttujen yritysten nimissä, jotka kuitenkin ovat huijauksia. Jos epäilee kilpailun todenmukaisuutta, kannattaa jättää osallistumatta siihen. Ainakaan ei kannata lähettää rahaa.

 

JAPO Asikastuki


Uusi Tekniset verkkokauppa avattu
17.06.2016 15:52

Uudet Tekniset verkkokauppasivut on avattu tänään.

"Suomalaisen Euronics verkkokaupan ostokset voit noutaa nyt kätevästi haluamastasi myymälästä.
Lisäsimme yli 50 kpl Tekniset myymälää myös noutopisteiksi ympäri Suomen.
Osta verkosta - nouda lähimmästä myymälästä, kun sinulle parhaiten sopii.
Tervetuloa kotimaiseen, luotettavaan verkkokauppaan"

Osoite: Euronics.fi verkkokauppa


Watsonin MAKUUNI uudistuu
19.05.2016 10:06

Watsonin Makuunin uudistumisen ensimmäinen vaihe on nyt tehty! Jo nyt löydät Watsonin Makuunista entistä laajemman uutuusleffatarjonnan ja uuden, edukkaamman hinnoittelumallin!  Elokuvien valikoima kasvaa päivittäin ja kesän aikana leffavalikoima tulee kattamaan yli 3000 elokuvaa. Valikoima karttuu mm. Disneyn, Paramountin, Warnerin ja monen muun loistavan julkaisijan elokuvilla.

Uusi hinnoittelu. Alk. 0,33 €/vuokraus!

Makuuni-vuokraamon uusi hinnoittelu joustaa ajan ja kysynnän mukana. Katsotuimpien elokuvien hinnat ovat korkeimmat - katsojamäärän laskiessa myös elokuvien hinta laskee. Elokuvien hinta tarkistetaan joka yö ja alimmillaan hinnat voivat olla jopa 0,33 euroa.

Leffat voit vuokrata ja katsoa samoilla laitteilla kuin aiemminkin ja katseluaika on ennestään tuttu 48 h.

Uudistuksen myötä voi lähipäivien aikana vuokraamossa ilmetä tilapäisiä häiriöitä. Mikäli havaitset vuokraamassasi elokuvassa häiriöitä, niin ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.


Bahrainin F1 Watsonissa ilmaiseksi
31.03.2016 11:41

Watson tarjoaa Bahrainin F1-osakilpailun asiakkailleen

Watson tarjoaa Bahrainin F1-osakilpailun suorat lähetykset Watson-asiakkailleen tulevana viikonloppuna. Perjantaista sunnuntaihin 1.-3.4. kaikki Watson-asiakkaat näkevät suorina lähetyksinä niin harjoitukset, aika-ajot kuin itse kisankin.

 

Lähetykset näkyvät MTV Max- ja MTV Max HD-kanavilla. Watsonilla kisat voi katsoa tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella tai vaikka isolta ruudulta Watson-sovelluksella. Watson-sovellus on ladattavissa seuraaviin televisiomalleihin: LG SmartTV (webOS 1.0 ja 2.0), Samsung SmartTV (mallit 2013–2014), Finlux SmartTV, Sony AndroidTV ja Philips AndroidTV.

 

Koko F1-kisaviikonlopun aikataulun voi katsoa täältä.


Valokuituverkko kesällä Saukonkylään
24.03.2016 13:03

Huippunopeat JAPOn valokuituliittymät ovat pian saatavilla Alajärven Saukonkylässä. Valokuituverkon rakentaminen Saukonkylässä käynnistyy kesän aikana. Tavoitteena on toimittaa kuituliittymät kaikkiin liittymän  tilanneisiin talouksiin ja saada liittymät toimintavalmiiksi vuoden loppuun mennessä.

Mikäli valokuituliittymän hankkiminen kiinnostaa, nyt on sopiva hetki olla yhteydessä JAPOn myyntiin ja varmistaa oman valokuituliittymän saaminen nyt käynnistyvässä rakennusprojektissa.

Kurejoella valokuituliittymien myynti on parhaillaan meneillään. Mahdollinen rakentamispäätös tehdään, kun riittävä määrä tilaajia saadaan verkon alueelle. Suunnitteilla oleva alue käsittää Pihlajakankaan, Sissalan ja Kurejoen alueet.

Valokuiturakentaminen jatkuu myös Alajärven keskustassa. Alue pyritään saamaan valmiiksi kesän aikana.

Kortekylässä projekti jatkuu verkon rakentamisella Levijoelta Kortekylään päin.

Järvi-Pohjanmaan alueella toimiva tietoliikenneyhtiö JAPO käynnisti valokuiturakentamisen Alajärven alueella kesällä 2013. Tavoitteena on rakentaa huippunopeat yhteydet koko Alajärvelle.

Valokuituliittymä mahdollistaa jopa 300 Megan nettiyhteyden. – Nopean nettiyhteyden lisäksi valokuituliittymässä kiinnostaa  Watson TV-palvelu, toimintavarmat yhteydet sekä tulevaisuuden tarpeisiin varautuminen, kertoo verkkopäällikkö Veli-Matti Levijoki JAPOlta.


JAPO Ohjelmistojen nettisivut uudistuivat
19.02.2016 14:00

JAPO Palvelut Oy:n ohjelmistojen nettisivut on uudistettu. Sivuilta löytyy kattavasti tietoa yrityksen ohjelmisto-osaamisesta sekä yrityksen keskeisistä palveluista. Sivut on valmistettu ohjelmistojen omana työnä. 

 

Käy tutustumassa osoitteessa: www.japo-ohjelmistot.fi

 

JAPO Ohjelmistot on osa JAPO Yhtiöitä ja se on ohjelmistoliiketoiminnan rautainen ammattilainen. 

 

 


Päivityksiä postipalvelimella alkaen PE 5.2.2016 klo 22
05.02.2016 12:54

JAPO tekee päivityksiä mail.japo.fi -postipalvelimella alkaen perjantaina 5.2.2016 klo 22:00. Päivitykset aiheuttavat katkoksen sähköpostiliikenteeseen sekä sähköpostipalveluihin (IMAP, POP3, Webmail). Päivitykset kestävät lauantai aamuun. Ilmoitamme päivitysten valmistumisesta tässä tiedotteessa.

Päivityksen aikana sähköpostia ei pääse lukemaan lainkaan. JAPOn palvelimella olevat sähköpostiosoitteet eivät vastaanota viestejä päivityksen aikana. Sähköpostiviestejä on mahdollista lähettää smtp.japo.fi palvelimen kautta.

Pahoittelemme päivityksestä aiheutuvaa haittaa.

Päivitys: Postipalvelin palvelee jälleen klo 05:40.

Mahdollisissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä JAPO asiakastukeen:
asiakastuki@japo.fi
0
6 - 557 0124 (ark 09-16)


Kuituinfotilaisuus Ylikylän koululla 10.2.
04.02.2016 09:14

Suunnittelemme valokuituverkon rakentamista Kurejoen alueella

TERVETULOA INFOTILAISUUTEEN
10.2.2016 klo 19 alkaen Ylikylän koululle.

Kahvitarjoilu.


Kuituinfotilaisuus Uusikylässä 21.1.2016
08.01.2016 12:04

JAPO kartoittaa kiinnostusta valokuituverkon rakentamiseksi Uusikylän ja Möksyn alueelle.

 

Tervetuloa kahvituksella alkavaan INFOTILAISUUTEEN torstaina 21.1. klo 19 Uusikylän koulun liikuntahalliin. Tilaisuudessa kerromme, miten valokuituverkkoon voi liittyä, mistä valokuidussa on kysymys ja miten sitä voidaan hyödyntää.  


JAPOLAN -tapahtuma taas ensi kesänä
18.12.2015 13:36

JAPOLAN -tapahtuma 11.-12.6.2016 

 

JAPOLAN lanitustapahtuma järjestetään jälleen ensi kesänä Järviseudun jäähallissa Alajärvellä. Mukana 24 tunnin tapahtumassa ovat JPK, JAPO sekä Alajärven kaupungin nuorisotoimi. Päävastuuhenkilönä tapahtumassa toimii Oskari Viitakangas nuorisotoimesta. Tapahtumaan voi tutustua tarkemmin tapahtuman verkkosivuilla www.japolan.fi

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan viimeistään 8.6.2016.


 

Sopimusehdot

Yleiset sopimusehdot

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.
www.kuluttajariita.fi

Sopimusehdot yrityksille

Viestintapalvelujen sopimusehdot


Myymälän aukioloajat:
ma - pe 9 - 17
la 10 - 14
         

Asiakastuki:
ma - pe 9 - 16
(06) 557 0124
asiakastuki@japo.fi

JAPO - Tieto, koneet ja yhteydet
Kauppakatu 10
62900 Alajärvi
(06) 557 0111

Sivusto tehty JAPO Webeditorilla