JAPO tiedotteet

JAPO tiedottaa tällä sivulla yleisiä tiedotteita tuotteista ja palveluista.

Muita tiedotteita: JAPO tiedotteet | Häiriötiedotteet

NELOSEN MAKSUKANAVAT KATKEAVAT ti 9.9.klo 24
09.09.2014 08:34

Nelosen maksukanavat pimenevät 10.9. – neuvotteluita jatketaan edelleen

Watson tv-palvelun tuottaja Anvia neuvottelee Nelosen maksukanavien jakelusta. Koska nykyinen sopimus Nelonen Median kanssa umpeutuu 9.9., ei kanavia voida jakaa Watsonissa sen jälkeen, vaan kanavat pimenevät 10.9. alkaen. Neloselta on pyydetty jatkoaikaa kanavien nykyisiin esitysoikeuksiin neuvotteluiden ajaksi, mutta pyyntöos ei valitettavasti ole suostuttu.

Katkos on toivottavasti vain lyhytaikainen, sillä seuraavan kerran asiaa käsitellään torstaina 11.9. Mikäli sopimukseen päästään, Anvia ottaa paketin nykyisiin tilaajiin suoraan yhteyttä tilauksen jatkamiseksi. Korvauksena katkoksesta tarjoamme paketin nykyisille tilaajille yhden kuukauden maksutta.

Vaasan Sportin ensimmäinen kotiottelu Liigassa näkyy ilmaiskanava Nelosella lauantaina 13.9. Muut ensimmäisen viikon ottelut pääsee katsomaan netin Ruutu+-palvelusta, jossa on viikon ilmainen kokeilujakso.


 

Sopimusehdot

Yleiset sopimusehdot

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.
www.kuluttajariita.fi

Sopimusehdot yrityksille

Viestintapalvelujen sopimusehdot


Myymälän aukioloajat:
ma - pe 9 - 17
la 10 - 14
         

Asiakastuki:
ma - pe 9 - 16
(06) 557 0124
asiakastuki@japo.fi

JAPO - Tieto, koneet ja yhteydet
Kauppakatu 10
62900 Alajärvi
(06) 557 0111

Sivusto tehty JAPO Webeditorilla