JAPO tiedotteet

JAPO tiedottaa tällä sivulla yleisiä tiedotteita tuotteista ja palveluista.

Muita tiedotteita: JAPO tiedotteet | Häiriötiedotteet

Super Bowl ja Nelonen Pron kanavat viikonlopun vapaasti katsottavissa Watsonissa
28.01.2014 11:24

Huikea Super Bowl on täällä taas – ja Nelonen Pron kanavat koko viikonlopun vapaasti katsottavissa!

Yksi urheiluvuoden ehdottomista kohokohdista, tarunhohtoinen Super Bowl -spektaakkeli kruunaa NFL-kauden sunnuntain ja maanantain välisenä yönä (2.-3.2.). Maailman seuratuimpiin urheilulähetyksiin kuuluvan Super Bowlin kunniaksi Nelonen Pron kanavat ovat läpi viikonlopun vapaasti katsottavissa.

Kauden kaksi parasta joukkuetta, Denver Broncos ja Seattle Seahawks ratkaisevat NFL-mestaruuden kohtalon eeppiseksi povatussa loppuottelussa, joka nähdään suorana lähetyksenä sekä Nelonen Pro 1 – että Nelonen Pro 2 -kanavalla. Lähetys alkaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kello 01.00.

Pro 1 -kanavalla Tomi Tiilikainen selostaa ottelun suomeksi rinnallaan asiantuntijakommentaattori Kalle Karppinen. Pro 2:n puolella lähetys näytetään alkuperäisen englanninkielisen selostuksen kera.

Kahden kivikovan joukkueen, hyökkäysvoimastaan tunnetun Broncosin ja jykevään puolustukseen nojaavan Seahawksin taisteluun oman mausteensa tuo tällä kertaa myös spektaakkelin näyttämö, New Jerseyssä sijaitseva MetLife Stadium. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Super Bowl pelataan ulkoilmassa kylmän ilmaston alueella.

Nelonen Pro 1 - ja 2 -kanavat ovat vapaasti katsottavissa perjantai-iltapäivästä lähtien aina Super Bowl -lähetyksen päättymiseen eli maanantaiaamuun asti. NFL-finaalin lisäksi viikonloppuun mahtuu monta muutakin suoraa huippu-urheilulähetystä.

Nelonen Pron kanavilla yksinoikeudella seurattavasta jääkiekon SM-liigasta vapaan viikonlopun aikana näytetään kaksi suoraa ottelua. Perjantaina vastakkain ovat JYP sekä HIFK, ja lauantaina kohtaavat viime kevään finalistit, hallitseva mestari Ässät ja Tappara.

Super Bowlin ja SM-liigajännityksen lisäksi Nelonen Pron vapaan viikonlopun aikana kotikatsomoiden ammattilaisille tarjoillaan myös kolme suoraa ottelua maailman kovimmasta koripalloliigasta NBA:sta sekä yksi ottelu aidoimmasta brittifutisliigasta, Englannin Championshipista.

Nelonen Pron vapaan viikonlopun suorat lähetykset:

Pe 31.01. klo 18.30 SM-liiga LIVE: JYP - HIFK PRO 2

La 01.02.klo 03.00 NBA LIVE: Brooklyn Nets - Oklahoma City Thunder PRO 2

La 01.02.klo 14.10 Championship LIVE: Queens Park Rangers - Burnley PRO 1

La 01.02.klo 17.00 SM-liiga LIVE: Ässät - Tappara PRO 2

Su 02.02. klo 03.30 NBA LIVE: New York Knicks - Miami Heat PRO 1

Su 02.02.klo 20.00 NBA LIVE: Boston Celtics - Orlando Magic PRO 2

Ma 03.02.klo 01.00 Super Bowl XLVIII LIVE: Broncos - Seahawks PRO 1 & PRO 2

 


 

Sopimusehdot

Yleiset sopimusehdot

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.
www.kuluttajariita.fi

Sopimusehdot yrityksille

Viestintapalvelujen sopimusehdot


Myymälän aukioloajat:
ma - pe 9 - 17
la 10 - 14
         

Asiakastuki:
ma - pe 9 - 16
(06) 557 0124
asiakastuki@japo.fi

JAPO - Tieto, koneet ja yhteydet
Kauppakatu 10
62900 Alajärvi
(06) 557 0111

Sivusto tehty JAPO Webeditorilla