JAPO tiedotteet

JAPO tiedottaa tällä sivulla yleisiä tiedotteita tuotteista ja palveluista.

Muita tiedotteita: JAPO tiedotteet | Häiriötiedotteet

Seuraavatsivu: 11/14Edelliset
Asiakastiedote: Hyvitys viikonlopun käyttökatkoksesta Watsonissa
14.10.2014 08:09

Hyvä Watson-asiakkaamme.

Haluamme kiittää sinua kärsivällisyydestäsi viikonloppuna Watson-palvelussa ilmenneitä ongelmia kohtaan. Meille watsonilaisille on tärkeää, että sinulla on mahdollisuus katsoa sellaista tv-sisältöä kuin sinä haluat, silloin kuin sinä haluat. Olemme tänään jatkaneet katkokseen johtaneiden syiden selvittämistä ja teemme kaikkemme, että jatkossa vältymme tämän kaltaisilta ongelmilta.

Hyvityksenä Watson-palvelun käyttökatkoksen aiheuttamasta harmista haluamme tarjota sinulle joukon maksuttomia leffoja Watsonin Makuuni-vuokraamossa. Voit katsoa elokuvia maksutta pe 17.10.2014 klo 8 – ma 20.10.2014 klo 8 välisenä aikana.

Seuraavat elokuvat ovat katseltavissasi maksutta ensi viikonlopun ajan:

300 Rise of an Empire
Godzilla
Lego elokuva
Itse Ilkimys
Veronica Mars
Talvinen tarina

Maksuttomat elokuvat löytyvät perjantaista alkaen Makuuni-vuokraamosta "Katso maksutta" -kategoriasta ja ne ovat katsottavissa kaikilla laitteilla.


Salibandyn liigakausi Watsonilta
29.09.2014 12:35

Katso koko salibandyn liigakausi suorana

Loistouutisia kaikille penkkiurheilijoille. Watson, yhteistyössä Salibandyliiton kanssa lähettää koko liigakauden otteluita suorina lähetyksinä Watson-palvelusta. Nyt siis kaikki salibandyn ystävät ja lajin harrastajat voivat seurata sarjakauden jännittävimpiä miesten ja naisten liigaotteluita suorana Watsonista!

Salibandyottelut löydät Watsonin Vuokraamosta, josta voit ostaa vaikkapa vain yhden matsin 5€ hintaan. Kun olet ostanut katseluoikeuden otteluun, voit katsoa sitä kaikilla päätelaitteilla: televisiosta, tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Salibandyliiga ja Watson Nordic Oy ovat tehneet sopimuksen tulevan kauden liigaotteluiden lähettämisestä Watson-tv-palvelussa. 


NELOSEN MAKSUKANAVAT KATKEAVAT ti 9.9.klo 24
09.09.2014 08:34

Nelosen maksukanavat pimenevät 10.9. – neuvotteluita jatketaan edelleen

Watson tv-palvelun tuottaja Anvia neuvottelee Nelosen maksukanavien jakelusta. Koska nykyinen sopimus Nelonen Median kanssa umpeutuu 9.9., ei kanavia voida jakaa Watsonissa sen jälkeen, vaan kanavat pimenevät 10.9. alkaen. Neloselta on pyydetty jatkoaikaa kanavien nykyisiin esitysoikeuksiin neuvotteluiden ajaksi, mutta pyyntöos ei valitettavasti ole suostuttu.

Katkos on toivottavasti vain lyhytaikainen, sillä seuraavan kerran asiaa käsitellään torstaina 11.9. Mikäli sopimukseen päästään, Anvia ottaa paketin nykyisiin tilaajiin suoraan yhteyttä tilauksen jatkamiseksi. Korvauksena katkoksesta tarjoamme paketin nykyisille tilaajille yhden kuukauden maksutta.

Vaasan Sportin ensimmäinen kotiottelu Liigassa näkyy ilmaiskanava Nelosella lauantaina 13.9. Muut ensimmäisen viikon ottelut pääsee katsomaan netin Ruutu+-palvelusta, jossa on viikon ilmainen kokeilujakso.


JAPO nostaa kuituliitymien nopeuksia
08.09.2014 10:37

JAPO nostaa tarjoamiensa kuituliittymien nopeudet. Nykyisten asiakkaiden nopeudet nostetaan syksyn aikana. Hinnat säilyvät ennallaan. JAPOn kuituliittymien nopeusvaihtoehdot ovat jatkossa 100M, 200M ja 300M. 

Uudet nopeudet palvelevat hyvin nykyaikaisissa tarpeissa, joissa liittymällä saattaa olla lukuisia samanaikaisia käyttäjiä. Nettiä käytetään lukuisilla eri päätelaitteilla ja liikkuvan kuvan osuus on kasvanut. Nopealla yhteydellä voi katsoa vaikka televisiota, surffata netissä, pelata tai ladata musiikkia samanaikaisesti usealla päätelaitteella, eikä nopeus rajoita.  


Myymälä SULJETTU TORSTAINA 21.8.
21.08.2014 08:12

Tekniset JAPOn myymälän on suljettu torstaina 21.8. INVENTAARION vuoksi. Perjantaina myymälä palvelee taas normaalisti klo 9-17. Tervetuloa!


Rokulipäivien televisioarvonta
10.07.2014 08:37

ROKULIPÄIVIEN TV-ARVONTA ON SUORITETTU

Rokulipäivien aikana Tekniset JAPOn telkkariarvontaan osallistui huikea määrä arpoja! Kiitos kaikille myymälässä arvontakupongin täyttäneille. Luxorin 32" telkkarin sai yksi teistä - voittaja on Ilpo Kivelä! Onnitelut voittajalle!

 


Tekniset JAPOn Rokuliohjelmaa
03.07.2014 08:33

Rantalentopalloa ja arvontaa

Tekniset JAPO näkyy katukuvasaa Rokulipäivien perjantaina, kun pihalle rakentuu Beach volley -kenttä. Keinonurmikentällä kohtaavat Alajärven Ankkureiden ykkössarjan naisjoukkue ja JAPO näytösluontoisissa otteluissa klo 12, 14 ja 16. Naisia voi haastaa peliin myös omilla kokoonpanoilla. Naisjoukkueen kuulumisia tulevaa kautta varten voi haastatella päivän aikana.

JAPO järjestää lisäksi huikean arvonnan. 32" Luxorin LED-telkkarin arvontaan voi osallistua arvontakupongeilla, joita jaetaan markkina-alueella ja myymälässä. Käy osallistumassa, sillä joku voittaa aina!

Tervetuloa myös pihan markkinatelttaan, josta pikkurahalla kesäisiä tarjoustuotteita! Myymälä ja tarjousteltta ovat avoinna perjantaina klo 17 saakka ja lauantaina klo 10-14.


Tekniset JAPO myymälän juhannusaukioloajat
19.06.2014 13:51

TEKNISET JAPO myymälä palvelee juhannuksena seuraavasti:

To 19.6. klo 9-17
Suljettu pe - su

Maanantaina normaalisti klo 9-17.

Tervetuloa!

 


JAPO Webmail päivitetty
21.05.2014 10:35

JAPO Webmail-ohjelmisto on päivitetty uuteen versioon. Uusi versio korjaa aikaisemman version ongelmia ja puutteita. Uusi versio sisältää muutaman uuden ominaisuuden ja saattaa hieman muuttaa webmailin toimintaa.

Ongelmatilanteissa pyydämme ottamaan yhteyttä JAPO Asiakastukeen (ark 09-16, 06 - 557 0124)


Roskapostia JAPOn nimissä
07.05.2014 14:32

Useat asiakkaamme ovat saaneet sähköpostiviestin, joka on lähetetty JAPOn nimissä, mutta ei JAPOn sähköpostiosoitteesta. Viestissä ilmoitetaan sähköpostilaatikon koon ylittymisestä. Viestin otsikkona on "Rakas Japo Webmail Käyttäjä". Tähän roskapostiin ei tule vastata eikä viestissä olevia linkkejä kannata klikata.

Samaa viestiä saattaa tulla myös jatkossa, mutta erilaisella otsikolla tai muokatulla sisällöllä.


 

Sopimusehdot

Yleiset sopimusehdot

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.
www.kuluttajariita.fi

Sopimusehdot yrityksille

Viestintapalvelujen sopimusehdot


Myymälän aukioloajat:
ma - pe 9 - 17
la 10 - 14
         

Asiakastuki:
ma - pe 9 - 16
(06) 557 0124
asiakastuki@japo.fi

JAPO - Tieto, koneet ja yhteydet
Kauppakatu 10
62900 Alajärvi
(06) 557 0111

Sivusto tehty JAPO Webeditorilla