JAPO tiedotteet

JAPO tiedottaa tällä sivulla yleisiä tiedotteita tuotteista ja palveluista.

Muita tiedotteita: JAPO tiedotteet | Häiriötiedotteet

Seuraavatsivu: 4/14Edelliset
Viasat Jääkiekko HD, Viasat Jalkapallo HD ja Viasat Urheilu HD -kanavat avataan vapaaseen katseluun
23.08.2017 11:05

Viasat Jääkiekko HD, Viasat Jalkapallo HD ja Viasat Urheilu HD -kanavat avataan vapaaseen katseluun pe 25.8. (klo 8) – ma 28.8. (klo 8)

väliseksi ajaksi.

Alla kyseisen viikonlopun otteluita:

 

Viasat Urheilu-kanavan sisällöt viikonloppuna:

PE 25.8.

19:25 – 22:00 KHL: SKA – Jokerit

0:30 – 1:30 MayMac punnitustilaisuus

2:55 – 6:00 NFL Preseason: Seattle Seahawks – Kansas City Chiefs

 

LA 26.8.

14:00 – 14:25 Valioliigastudio

14:25 – 16:25 Valioliiga: Bournemouth – Man City

16:25 – 16:55 Valioliigastudio

16:55 – 19:00 Valioliiga: Chelsea – Everton

19:00 - Savonlinna nyrkkeily -> MayMac -studio

2:55 – 6:00 NFL Preseason: LA Rams – LA Chargers (jollei MayMac -studio mene tämän kanssa päällekkäin)

Jalkapallolla Valioliigastudio jatkuisi noin 19:00, ja 19:25 Man Utd – Leicester.

 

SU 27.8.

15:25 – 17:25 Valioliiga: West Bromwich – Stoke

17:55 – 19:55 Valioliiga: Liverpool – Arsenal

19:55 – 23:00 NFL Preseason: Tennessee Titans – Chicago Bears

23:25 – 2:30 NFL Preseason: Washington Redskins – Cincinnati Bengals

Jääkiekolla 16:55 Lokomotiv – Jokerit.

 

(pidätämme oikeudet muutoksiin).

 


AlfaTV-kanava katsottavissa nyt Watson-palvelussa
29.06.2017 11:28

Watson-palveluun, kanavapaikalle 15 on lisätty AlfaTV-kanava.

Kanava on katsottavissa ainakin heinäkuun loppuun asti.

Kanavalla alkavat Seinäjoen tangomarkkinat 2017 -lähetykset 6.7.2017

Lisätietoja  www.alfatv.fi


DNA:n puhelinliittymät – edullisesti Suomessa ja EU:ssa
15.06.2017 11:16

Verkkovierailuhinnat EU-alueella ja kohtuullisen käytön politiikka DNA:n kuluttajatuotteissa

Jäljempänä kuvattua hinnoittelua ja kohtuullisen käytön politiikkaa sovelletaan EU/ETA-alueella DNA:n kuluttajaliittymissä toistaiseksi 15.6.2017 alkaen.

Kaikesta matkaviestinnästä laskutetaan EU/ETA-alueella aina kotimaan hinta. Kotimaan hinta on se liittymätyyppikohtainen yksikköhinta soitetuista puheluista, lähetetyistä viesteistä ja tiedonsiirrosta, jonka asiakas maksaa matkaviestinnästä kotimaassa. Käyttö- ja matkustusmäärästä riippuen kotimaan hinnan lisäksi voidaan veloittaa EU-perusmaksua tai EU-lisämaksua.

Lisätietoa DNA:n EU-Roumingista: https://www.dna.fi/euroaming

EU-Rouming: https://www.viestintavirasto.fi/internetpuhelin/matkapuhelimenkayttoulkomailla/EU-alueenhintakatto.html


Suomelle laadittava kiireesti laajakaistastrategia
05.06.2017 15:46

Neljäs teollinen vallankumous edellyttää kuituyhteyksien rakentamista koko maahan


Liikenne- ja viestintäministeriön on pikaisesti käynnistettävä laajakaistan toimenpideohjelman päivittäminen kansalliseksi laajakaistastrategiaksi, jotta neljännen teollisen vallankumouksen tarvitsema tietoliikennekapasiteetti saadaan kaikkien laitteiden ja palvelujen käyttöön.

Uuden strategian keskeisenä tavoitteena pitää olla yhden gigan yhteydet kaikkiin kiinteistöihin vuoteen 2025 ja strategian toteutumiseen on sitouduttava erilaisten investointeja kiihdyttävin toimin.

Valokuidun globaali mallimaa Ruotsi on määritellyt kansallisen tason tavoitteeksi koko yhteiskunnan kuiduttamisen. Seitsemään vuoden päästä, vuonna 2025, kaikki ruotsalaiskodit ja -kiinteistöt ovat 1 GB/s tietoliikenneyhteyksien piirissä. Finnet-liitto suosittelee samaa Suomelle.

Kaikki tulevaisuusskenaariot osoittavat, että vuoteen 2035 mennessä Suomeen on rakennettu kattavat mobiiliverkot (5G ja WLAN), jotka hyödyntävät kaikkiin kiinteistöihin ulottuvaa valokuituverkkoa. Huippunopeiden yhteyksien päälle yhteiskuntaan rakentuu täysin uusia palveluja aina liiketoiminnasta ihmisten hyvinvointiin ja vapaa-aikaan.

Markkinat kulkevat väistämättä kohti neljättä teollista vallankumousta. Finnet-ryhmään kuuluvien yhtiöiden kokonaisinvestoinnit olivat viime vuonna 43 miljoonaa euroa. Tulevaisuus näyttää suosivan nopeiden kuituinvestointien kiihdyttämistä uusille alueille. Monet Finnet-liiton jäsenyhtiöistä ovatkin aktiivisesti avanneet uusia hankkeita perinteisten toimialueidensa ulkopuolelle ja vahvistavat näin asemaansa Suomen kuituyhteyksien markkinajohtajana.

- Suomi on mobiilimarkkinoiden globaali edelläkävijä. Jos haluamme, että olemme sitä jatkossa, Suomen pitää panostaa kuituun. Neljäs teollinen vallankumous integroi laitteet, sovellukset ja palvelut aivan uudella tavalla. Tietoliikenneverkkojen kapasiteetilta se vaatii paljon ja kuitu on siitä näkökulmasta ylivoimainen teknologia, sanoo Finnet-liiton toimitusjohtaja Jarmo Matilainen. 

Maailman suuret muutokset kuten väestön kasvu, ilmaston lämpeneminen, kiihtyvä kaupungistuminen, väestön ikääntyminen, kyberturvallisuus, radikalisoitumisen ja terrorismin uhan kasvu ovat ongelmia, joihin teknologia tuo tulevaisuudessa ratkaisuja.

 

Lisätiedot:

Finnet-liitto ry, Jarmo Matilainen, toimitusjohtaja, jarmo.matilainen@finnet.fi, p. 044 722 8210

 

Finnet-liitto ry on alueellisten tietotekniikan palvelu- ja tietoliikenneyhtiöiden edunvalvonta- ja yhteistyöjärjestö. Finnet-liittoon kuuluu 23 jäsenyhtiötä tytär- ja osakkuusyhtiöineen, joiden yhteenlaskettu liikevaihto oli vuonna 2016 yhteensä 373 miljoonaa euroa. Yhtiöt työllistävät kaikkiaan noin 2000 henkilöä. www.finnet.fi


Viasat kesäkampanja Watson asiakkaille
05.06.2017 09:59

Loistavia uutisia Viasat Urheilu, Viasat Jalkapallo, Viasat Jääkiekko tai Viasat Golf -kanavapaketin tilaajille Watsonissa!

Viasat tarjoaa edellä mainittuihin kanavapaketteihin kesä-heinäkuuksi Viasat Viihde kanavapaketin - kanavat veloituksetta!

Kanavat ovat käytössäsi automaattisesti 1.6.-31.7.2017 asti.

Tarjous voimassa myös uusille asiakkaille!


E-lasku on helppo ja monipuolinen tapa maksaa laskut
05.06.2017 09:39

Mikä on E-lasku?

E-lasku korvaa paperiset laskut ja tulee suoraan sähköisessä muodossa verkkopankkiin. E-laskun sisältö ja maksuaika ovat samanlaiset kuin paperisen laskun. Laskusta muodostuu valmis maksuehdotus, jonka hyväksyt maksuun. Tili- tai viitenumeroita ei tarvitse näppäillä. E-laskulla maksat laskusi helposti ja turvallisesti tietokoneellasi, tabletilla tai matkapuhelimellasi.

Mitä hyötyä E-laskusta on minulle?

  • E-laskun hiilijalanjälki on huomattavasti paperilaskua pienempi. Säästöä syntyy niin paperissa kuin kuljetuskustannuksissakin.
  • E-laskut ovat automaattisesti tallessa omassa verkkopankissasi. Sieltä ne löytyvät tarvittaessa hyvässä järjestyksessä. Laskut eivät katoa ja ne ovat tallessa tietoturvallisessa paikassa.
  • laskut tulevat maksetuksi varmasti oikein, koska pitkä tili- ja viitenumeroita eri tarvitse näpytellä erikseen.
  • Voit valita itsellesi sopivan tavan käyttää e-laskuja. Voit tarkistaa ja hyväksyä jokaisen laskun erikseen tai  valita automaattisen maksutavan.
  • E-laskuja voit maksaa missä tahansa. Laskut ovat aina saatavillasi, olit sitten kotona, töissä, mökillä tai ulkomailla.
  • Voit halutessasi valita e-laskujen automaattisen maksun, jolloin lasku menee maksuun ilman erillistä hyväksyntää.
  • Maksaminen on turvallista, pankki tunnistaa sekä laskun lähettäjän että maksajan.

Alajärven Puhelinosuuskunnan sekä JAPO Palvelut Oy:n laskun tilaat helposti e-laskuna oman verkkopankkisi kautta. Tilaamista varten tarvitset laskusi asiakasnumeron, joka löytyy laskun yläreunasta.

 

 


Saunalahti Huoleton Premium poistaa huolet korkeista roaming-maksuista Euroopassa matkaillessasi.
01.06.2017 10:55

Pohjolassa (Ruotsi, Norja, Tanska) ja Baltiassa (Viro, Latvia, Liettua) voit käyttää Huoleton Premium -liittymääsi täysin kotimaan hinnoin. Surffaa siis huoletta ilman datakattoa sekä soita ja viestittele normaalihintaisiin numeroihin rajattomasti.

Ja jos matkustat muissa EU- ja ETA-maissa, sisältyy hintaan myös rajoittamattomat puhelut ja tekstarit sekä 10 Gt dataa kuukaudessa.

Uutuus liittymän saat avattua Tekniset JAPOlta huippuedullisesti 29,90 €/kk (ensimmäiset 12 kk, norm. 34,90 €/kk)

 


TCM-kanava poistuu valikoimista 31.5.2017
31.05.2017 15:32

Kanavayhtiö lopettaa TCM-kanavan lähetykset. Kanavan jakelu loppuu näin ollen kaapeli-tv-verkossamme sekä Watson-palvelussa 31.5.2017. Kanava on kuulunut Base-kanavapakettiin ja ollut valittavissa myös TV-Mix ja TV-Mini-Mix paketteihin. Kanava poistuu automaattisesti kaikkien tilaajien kanavapaketeista eikä kanavan poistumisella ole vaikutusta kanavapakettien hintaan.


Varoitus huijauskilpailuista JAPOn nimissä
22.05.2017 10:02

Hyvä asiakkaamme, tietoomme on tullut, että JAPOn nimissä on lähetetty sähköposteja, joissa viestin vastaanottajaa houkutellaan osallistumaan kilpailuun. Palkinnoiksi luvataan mahdollisuutta voittaa tablet-tietokoneita JAPOlta. Voiton lunastamiseen on pyydetty asiakkaan luottokorttitietoja sekä henkilötunnusta.

JAPO EI KOSKAAN kysy asiakkaan luottokorttitietoja tai henkilötunnusta sähköpostitse tai netti/facebook -sivuillaan!

Suosittelemme varovaisuutta osallistuttaessa kilpailuihin Internetissä. Jos olet tullut huijatuksi, ota yhteyttä asiasta vastaavaan viranomaiseen, eli kuluttaja-asiamieheen. Kilpailu- ja kuluttajavirasto: http://www.kkv.fi/


Lataa uudistunut Watson-mobiilisovellus!
19.05.2017 09:34

Uusi mobiilisovellus Android– ja Applen iOS-laitteille on nyt julkaistu. Uusi sovellus on entistäkin käyttäjäystävällisempi. Tv-ohjelmien ja vuokraamoelokuvien selailu käy nopeammin, live-tv-ohjelmasta toiseen siirtymistä on helpotettu ja ohjelmien kelaaminenkin on uudistunut. Sovelluksessa voit myös napata vinkkejä omiin tallennuksiin, sillä etusivun "Tallennetuimmat" -osiosta voit kurkata mitä muut Watson-käyttäjät ovat tallentaneet.

Watsonin mobiilisovelluksella voit katsoa ohjelmia puhelimella tai tabletilla. Sovelluksessa voit katsoa oman arkistosi tallenteita sekä suorana useita peruskanavia, vuokraamon leffoja* sekä ohjelmakirjastojen, kuten Foxin ja National Geographicin ohjelmia. (*iOS laitteella voit katsoa Vuokraamon elokuvia, kun vuokraat leffan ensin selaimella tai älytelevisiosovelluksella/boksilla). Sovelluksessa voit tehdä myös tallennuksia missä ikinä Suomen rajojen sisällä liikutkaan. 

Jos käytössäsi on Watson-älytelevisiosovellus tai -boksi, uusi mobiliilisovellus toimii myös televisiosi kaukosäätimenä. Katso tästä miten!

Lataa uusi sovellus kaikkiin mobiililaitteisiisi, muistathan, että yhtä Watson-tunnusta voi käyttää viidessä eri laitteessa! Uuden mobiilisovelluksen löydät täältä:  AppStore  Google Play


 

Sopimusehdot

Yleiset sopimusehdot

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.
www.kuluttajariita.fi

Sopimusehdot yrityksille

Viestintapalvelujen sopimusehdot


Myymälän aukioloajat:
ma - pe 9 - 17
la 10 - 14
         

Asiakastuki:
ma - pe 9 - 16
(06) 557 0124
asiakastuki@japo.fi

JAPO - Tieto, koneet ja yhteydet
Kauppakatu 10
62900 Alajärvi
(06) 557 0111

Sivusto tehty JAPO Webeditorilla