JAPO tiedotteet

JAPO tiedottaa tällä sivulla yleisiä tiedotteita tuotteista ja palveluista.

Muita tiedotteita: JAPO tiedotteet | Häiriötiedotteet

Seuraavatsivu: 7/14Edelliset
Antti Rauhala JAPOn ohjelmistoasiantuntijaksi
09.09.2016 11:50

JAPO Palvelut Oy:n ohjelmistokehitykseen on on palkattu elokuun alusta uusi työntekijä Antti Rauhala. 29-vuotias Rauhala on kotoisin Perhosta ja on valmistunut diplomi-insinööriksi Oulun yliopistosta.


Muutoksia VIASAT -kanavapaketteihin
08.09.2016 10:43

 

VIASAT -kanavapaketit uudistuivat elokuussa ja hinnoitteluun tulee muutoksia 1.10.2016 alkaen

Kanavapaketti muutokset elokuun alusta

Viasat toi elokuun alussa Suomen markkinoille neljä täysin uutta kanavaa - suomalaisille katsojille suunnatut ja tuotetut kanavat Viasat Jalkapallo HD ja Viasat Jääkiekko HD sekä ruotsalaiset urheilukanavat Viasat Sport Premium HD ja Viasat Fotboll HD. Lisäksi Viasat Sport Finland-kanava muuttaa nimensä Viasat Urheilu HD:ksi. 

Viasat Jalkapallo HD on täysin jalkapallolle pyhitetty kanava. Kanavalla nähdään parhaat palat valikoiduista liigoista, kuten Valioliiga, Mestarien Liiga, La Liga ja Serie A.

Viasat Jääkiekko HD on puolestaan jääkiekkoon keskittyvä kanava, missä seurataan NHL:n ja KHL:n kärkiotteluita, sekä Jokereiden pelejä.

Viasat Sport Finland HD muuttaa nimensä Viasat Urheilu HD-kanavaksi. Kanavalla tullaan näkemään niin jalkapalloa kuin myös jääkiekkoa. Lisäksi kanavalla nähdään muita huippulajeja – kuten golfia, koripalloa ja amerikkalaista jalkapalloa.    

Lisäksi kanavavalikoimaan liittyvät ruotsalainen Viasat Sport Premium HD-kanava ja Viasat Fotboll HD-kanava.

Viasatissa on kuunneltu asiakkaiden toiveita ja uusien lajikohtaisten kanavien myötä on jatkossa mahdollista tilata myös lajikohtaisia paketteja. Paketoinnissa voi olla operaattorikohtaisia eroja ja ajankohtaisimman tiedon saatkin aina operaattoriltasi. Operaattorit hinnoittelevat itse paketit ja alla annetut hinnat ovat suuntaa-antavia, myös kanavavalikoimassa on operaattorikohtaisia eroja.

Kanavapakettin hinnoitelumuutos 1.10.2016 lähtien

Muutosten myötä Viasat Kulta- ja Viasat Urheilu –kanavapakettien hinnoittelu muuttuu. Viasat Kulta –paketin hinta on 39,95 €/kk ja Viasat Urheilu –paketin hinta 34,95 €/kk 1.10.2016 alkaen.

Uudet Viasat -paketit:

 • Viasat Kulta, hinta noin 39,95€/kk 

  Pakettiin sisältyvät kaikki saatavilla olevat Viasatin kanavat
  Urheilukanavat, elokuvakanavat, dokumenttikanavat ja lastenkanavat
   

 • Viasat Urheilu, hinta noin 34,95€/kk

  Pakettiin sisältyvät kaikki saatavilla olevat Viasatin urheilukanavat
  Viasat Jalkapallo HD, Viasat Jääkiekko HD, Viasat Urheilu HD
  Viasat Golf HD, Viasat NHL Xtrat
  Viasat Sport HD (SE), Viasat Fotboll HD (SE), Viasat Hockey HD (SE), Viasat Sport Premium HD (SE)
   

 • Viasat Jalkapallo, hinta noin 29,95€/kk

  Pakettiin sisältyvät kaikki saatavilla olevat jalkapallokanavat ja Viasat Urheilu HD-kanava
  Viasat Jalkapallo HD, Viasat Urheilu HD, Viasat Fotboll HD (SE), Viasat Sport HD (SE), Viasat Sport Premium HD (SE)
   

 • Viasat Jääkiekko, hinta noin 29,95€/kk

  Pakettiin sisältyvät kaikki saatavilla olevat jääkiekkokanavat ja Viasat Urheilu HD-kanava
  Viasat Jääkiekko HD, Viasat Urheilu HD, Viasat NHL Xtrat, Viasat Hockey HD (SE)
   

 • Viasat Golf, hinta noin 19,95 €/kk

  Pakettiin sisältyy Viasat Golf HD


Fi-verkkotunnus uudistuu 5.9.2016
12.08.2016 12:14

Fi-verkkotunnus uudistuu 5.9.2016

Uusi toimintamalli selkeyttää Viestintäviraston ja välittäjien rooleja. Jatkossa fi-verkkotunnuksen ja kaikki siihen liittyvät palvelut voi hankkia ainoastaan omalta verkkotunnusvälittäjältään. Viestintävirasto takaa edelleen fi-verkkotunnusten laadun ja luotettavuuden. Siten fi-verkkotunnus säilyy tulevaisuudessakin turvallisena suomalaisena valintana. Ota ensimmäiset askeleet uuteen toimintaympäristöön jo tänään ja tutustu tarkemmin uudistuksen tuomiin muutoksiin!

Alajärven Puhelinosuuskunta toimii jatkossakin tuttuna verkkotunnusten välittäjänä.

Toimintamallimuutoksen aikataulu:

2.9.2016 klo 16:15 kaikki käyttäjätilit suljetaan nykyisessä verkkotunnuspalvelussa.
5.9.2016 klo 10:00 uusi verkkotunnuspalvelu avataan ilmoittautuneille välittäjille.
7.9.2016 klo 10:00 verkkotunnuslain perusteella kielletyt verkkotunnukset vapautetaan.

Lue lisää: https://domain.fi/info/index/fi_uudistuu.html


Älä osallistu huijauskilpailuun!
23.06.2016 11:44

JAPO tai Alajärven Puhelinosuuskunta ei järjestä mitään maksullisia kilpailuja Facebookissa, internetissä yleensä tai sähköpostitse. Kaikki JAPOn järjestämät kilpailut löytyvät JAPOn virallisilta Facebook-sivuilta ja niissä mahdolliset kilpailukupongit pyydetään palauttamaan Tekniset JAPO myymälään tai osallistuminen tapahtuu kuvaa kommentoimalla tai siitä tykkäämällä. JAPOn järjestämät kilpailut eivät ole maksullisia.

Tällä hetkellä on liikkeellä kilpailuja tunnettujen, tuttujen yritysten nimissä, jotka kuitenkin ovat huijauksia. Jos epäilee kilpailun todenmukaisuutta, kannattaa jättää osallistumatta siihen. Ainakaan ei kannata lähettää rahaa.

 

JAPO Asikastuki


Uusi Tekniset verkkokauppa avattu
17.06.2016 15:52

Uudet Tekniset verkkokauppasivut on avattu tänään.

"Suomalaisen Euronics verkkokaupan ostokset voit noutaa nyt kätevästi haluamastasi myymälästä.
Lisäsimme yli 50 kpl Tekniset myymälää myös noutopisteiksi ympäri Suomen.
Osta verkosta - nouda lähimmästä myymälästä, kun sinulle parhaiten sopii.
Tervetuloa kotimaiseen, luotettavaan verkkokauppaan"

Osoite: Euronics.fi verkkokauppa


Watsonin MAKUUNI uudistuu
19.05.2016 10:06

Watsonin Makuunin uudistumisen ensimmäinen vaihe on nyt tehty! Jo nyt löydät Watsonin Makuunista entistä laajemman uutuusleffatarjonnan ja uuden, edukkaamman hinnoittelumallin!  Elokuvien valikoima kasvaa päivittäin ja kesän aikana leffavalikoima tulee kattamaan yli 3000 elokuvaa. Valikoima karttuu mm. Disneyn, Paramountin, Warnerin ja monen muun loistavan julkaisijan elokuvilla.

Uusi hinnoittelu. Alk. 0,33 €/vuokraus!

Makuuni-vuokraamon uusi hinnoittelu joustaa ajan ja kysynnän mukana. Katsotuimpien elokuvien hinnat ovat korkeimmat - katsojamäärän laskiessa myös elokuvien hinta laskee. Elokuvien hinta tarkistetaan joka yö ja alimmillaan hinnat voivat olla jopa 0,33 euroa.

Leffat voit vuokrata ja katsoa samoilla laitteilla kuin aiemminkin ja katseluaika on ennestään tuttu 48 h.

Uudistuksen myötä voi lähipäivien aikana vuokraamossa ilmetä tilapäisiä häiriöitä. Mikäli havaitset vuokraamassasi elokuvassa häiriöitä, niin ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.


Bahrainin F1 Watsonissa ilmaiseksi
31.03.2016 11:41

Watson tarjoaa Bahrainin F1-osakilpailun asiakkailleen

Watson tarjoaa Bahrainin F1-osakilpailun suorat lähetykset Watson-asiakkailleen tulevana viikonloppuna. Perjantaista sunnuntaihin 1.-3.4. kaikki Watson-asiakkaat näkevät suorina lähetyksinä niin harjoitukset, aika-ajot kuin itse kisankin.

 

Lähetykset näkyvät MTV Max- ja MTV Max HD-kanavilla. Watsonilla kisat voi katsoa tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella tai vaikka isolta ruudulta Watson-sovelluksella. Watson-sovellus on ladattavissa seuraaviin televisiomalleihin: LG SmartTV (webOS 1.0 ja 2.0), Samsung SmartTV (mallit 2013–2014), Finlux SmartTV, Sony AndroidTV ja Philips AndroidTV.

 

Koko F1-kisaviikonlopun aikataulun voi katsoa täältä.


Valokuituverkko kesällä Saukonkylään
24.03.2016 13:03

Huippunopeat JAPOn valokuituliittymät ovat pian saatavilla Alajärven Saukonkylässä. Valokuituverkon rakentaminen Saukonkylässä käynnistyy kesän aikana. Tavoitteena on toimittaa kuituliittymät kaikkiin liittymän  tilanneisiin talouksiin ja saada liittymät toimintavalmiiksi vuoden loppuun mennessä.

Mikäli valokuituliittymän hankkiminen kiinnostaa, nyt on sopiva hetki olla yhteydessä JAPOn myyntiin ja varmistaa oman valokuituliittymän saaminen nyt käynnistyvässä rakennusprojektissa.

Kurejoella valokuituliittymien myynti on parhaillaan meneillään. Mahdollinen rakentamispäätös tehdään, kun riittävä määrä tilaajia saadaan verkon alueelle. Suunnitteilla oleva alue käsittää Pihlajakankaan, Sissalan ja Kurejoen alueet.

Valokuiturakentaminen jatkuu myös Alajärven keskustassa. Alue pyritään saamaan valmiiksi kesän aikana.

Kortekylässä projekti jatkuu verkon rakentamisella Levijoelta Kortekylään päin.

Järvi-Pohjanmaan alueella toimiva tietoliikenneyhtiö JAPO käynnisti valokuiturakentamisen Alajärven alueella kesällä 2013. Tavoitteena on rakentaa huippunopeat yhteydet koko Alajärvelle.

Valokuituliittymä mahdollistaa jopa 300 Megan nettiyhteyden. – Nopean nettiyhteyden lisäksi valokuituliittymässä kiinnostaa  Watson TV-palvelu, toimintavarmat yhteydet sekä tulevaisuuden tarpeisiin varautuminen, kertoo verkkopäällikkö Veli-Matti Levijoki JAPOlta.


JAPO Ohjelmistojen nettisivut uudistuivat
19.02.2016 14:00

JAPO Palvelut Oy:n ohjelmistojen nettisivut on uudistettu. Sivuilta löytyy kattavasti tietoa yrityksen ohjelmisto-osaamisesta sekä yrityksen keskeisistä palveluista. Sivut on valmistettu ohjelmistojen omana työnä. 

 

Käy tutustumassa osoitteessa: www.japo-ohjelmistot.fi

 

JAPO Ohjelmistot on osa JAPO Yhtiöitä ja se on ohjelmistoliiketoiminnan rautainen ammattilainen. 

 

 


Päivityksiä postipalvelimella alkaen PE 5.2.2016 klo 22
05.02.2016 12:54

JAPO tekee päivityksiä mail.japo.fi -postipalvelimella alkaen perjantaina 5.2.2016 klo 22:00. Päivitykset aiheuttavat katkoksen sähköpostiliikenteeseen sekä sähköpostipalveluihin (IMAP, POP3, Webmail). Päivitykset kestävät lauantai aamuun. Ilmoitamme päivitysten valmistumisesta tässä tiedotteessa.

Päivityksen aikana sähköpostia ei pääse lukemaan lainkaan. JAPOn palvelimella olevat sähköpostiosoitteet eivät vastaanota viestejä päivityksen aikana. Sähköpostiviestejä on mahdollista lähettää smtp.japo.fi palvelimen kautta.

Pahoittelemme päivityksestä aiheutuvaa haittaa.

Päivitys: Postipalvelin palvelee jälleen klo 05:40.

Mahdollisissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä JAPO asiakastukeen:
asiakastuki@japo.fi
0
6 - 557 0124 (ark 09-16)


 

Sopimusehdot

Yleiset sopimusehdot

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.
www.kuluttajariita.fi

Sopimusehdot yrityksille

Viestintapalvelujen sopimusehdot


Myymälän aukioloajat:
ma - pe 9 - 17
la 10 - 14
         

Asiakastuki:
ma - pe 9 - 16
(06) 557 0124
asiakastuki@japo.fi

JAPO - Tieto, koneet ja yhteydet
Kauppakatu 10
62900 Alajärvi
(06) 557 0111

Sivusto tehty JAPO Webeditorilla