JAPO Viihde vie sinut uudelle mukavuusalueelle

Oletko kuullut Watsonista? Watson on tämän päivän kaapeli-tv. Se on palvelu, jolla katsot tv:tä, vuokraat elokuvia ja tilaat maksu-tv-kanavia oman makusi mukaan, silloin kun sinulle sopii. Katso peruskanavien tv-ohjelmat livenä tai tallenna rajattomasti ohjelmaa puoleksi vuodeksi. Sinulla on valtava ohjelmavarasto, josta katsot lempiohjelmasi silloin, kun sinulle sopii. Voit käyttää Watsonia tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella ja älytelevisiolla, johon on ladattu Watson-sovellus. Watson on Anvian kehittämä palvelu, jonka jälleenmyyjänä JAPO toimii. Watson on laajakaista- ja valokuituasiakkaidemme saatavissa.

Miten Watson toimii?

Watsonia käyttääksesi tarvitset palvelua tukevan IPTV-boksin sekä JAPO Kuitu -yhteyden tai riittävän nopean JAPO Laajakaistaliittymän (10M tai 24M). Saatavuus ja laajakaistaliittymän vaatimukset kannattaa tarkistaa JAPOn asiakaspalvelusta. Kytke IPTV-digiboksi HDMI-liittimellä televisioon ja verkkokaapelilla kuituliittymän päätelaitteeseen tai laajakaistamodeemiin. Virran päälle laittamisen jälkeen laite asentuu automaattisesti ja käyttö on samanlaista kuin normaalilla digiboksilla.

Lataa: Watson Käyttöohje v2

 

Kanavat

Watsonin maksu-tv-kanavia on moneen lähtöön. Watson-palvelun ajantasalla olevan kanavapakettitarjonnan löydät kätevimmin Watson-tv-palvelun valikosta. Myös osoitteesta www.watson.fi löydät näppärästi kootut paketit. Niiden käyttöönotto on tehty helpoksi. Valitse haluamasi paketit kaukosäätimellä Watson-maksukanavavalikosta, ja ne ovat käytössäsi!

 

Watson-palvelun peruskanavat: kanavalista (pdf)

Kanavapaketit ja hinnasto 1.1.2018 alkaen: hinnasto (pdf)

 

Makuuni-leffat 

Oletko joskus harmitellut sitä, ettei kotipaikkakunnallasi ole videovuokraamoa? Enää ei tarvitse, sillä Watson tuo Makuunin leffat nyt sinunkin televisioosi. Watson sisältää Makuunin leffavuokraamon, josta löydät leffoja monipuoliseen makuun.

Hinnasto

PalvelukuvausHinta
Watson-tv-palvelu kuituliittymään (hinta sis. tekijänoikeusmaksun) 9,90 € /kk
Watson-tv-palvelu laajakaistaliittymään (hinta sis. tekijänoikeusmaksun) 13,90 €/ kk
IPTV Digiboxi 139 €
IPTV Digiboxi kovalevypaikalla 199 €
Kovalevy 500Gt IPTV Digiboksiin paikallisiin tallennuksiin 100 €

Maksukanavapaketit

PalvelukuvausHinta
HD Start -kanavapaketit 0 €
Maksukanavapaketit voimassa olevan hinnaston mukaisesti

Muut hinnat

PalvelukuvausHinta
Avausmaksu 0 €
Kanavapakettien ja vuokravideoiden hinnat laskutetaan voimassa olevan hinnaston mukaisesti.
Watson-tv-palvelun kanavapakettihinnasto ja palvelukuvaus PDF-tiedostona

Watson-palvelu on mahdollista saada JAPO Kuitu -liittymiin sekä JAPO Laajakaista 10M ja 24M -liittymiin. HD-kanavien katsomiseen suosittelemme kuituliittymää. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %). Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

JAPO - Viihde

JAPO Myymälä
(06) 557 0115

Kaikki mitä tarvitset television katseluun!

alk. 9,90€/kk


 

Mikä valokuitu?

 

Sopimusehdot

Yleiset sopimusehdot

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.
www.kuluttajariita.fi


Myymälän aukioloajat:
ma - pe 9 - 17
la 10 - 14
         

Asiakastuki:
ma - pe 9 - 16
(06) 557 0124
asiakastuki@japo.fi

JAPO - Tieto, koneet ja yhteydet
Kauppakatu 10
62900 Alajärvi
(06) 557 0111

Sivusto tehty JAPO Webeditorilla