JAPO IPTV vie sinut uudelle mukavuusalueelle

JAPO – Tieto, koneet ja yhteydet on toimittanut IPTV-palvelua asiakkailleen vuodesta 2009.  IPTV on digitaalinen TV-palvelu valokuituverkossa, jonka avulla pääset eroon satelliittiantennista ja antenniverkon maksukorteista. IPTV on palvelu, jonka kautta voit nauttia TV-Palveliista kaikilla laitteillasi ilman kanavaetsintöjä.

JAPO IPTV Esite

Käyttöohje

Peruspaketit

JAPO IPTV -palvelussa on kolme peruspakettia Small (S), Medium (M) ja Large (L), jotka tarjoavat jokaiselle jotakin; urheilu, lastenohjelmat, uutiset, luonto, sarjat, elokuvat ja musiikkia.

S-pakettiin sisältyy 28 laadukasta kanavaa esim. Discovery Channel ja Eurosport.

JAPO IPTV -Palvelu tarjoaa yhteensä lähes 200 erilaisia kanavaa, joista 43 on teräväpiirtoisia HD-kanavia korkealaatuisella kuvanlaadulla sekä 19 nettiradiokanavaa. Palvelulla voit myös vuokrata elokuvia ja tallentaa ohjelmia.

ReTV (catchup) mahdollistaa ohjelmien katsomisen viikon taaksepäin. ReTV -kirjaston talletukset tapahtuvat automaattisesti. ReTV -palvelu ei ole käytössä kaikilla kanavilla tekijänoikeussyistä.

Televisiolähetyksiä pääset katsomaan digiboksin lisäksi myös tietokoneella osoitteessa www.japo.tv kirjautumalla palveluun henkilökohtaisilla tunnuksillasi. Palvelu toimii Chromen ja Safarin www-selaimilla.

JAPO IPTV -palvelu toimii myös Smart-TV:ssä (Android, Samsung , LG WebOs)

Hinnasto

PalvelukuvausHinta
S-Paketti 6,90 €/kk
M-Paketti 17,90 €/kk
L-Paketti 27,90 €/kk
Muut maksukanavapaketit alla olevan hinnaston mukaisesti
 
IPTV-digiboksi JAPO IPTV:lle kovalevypaikalla 169€
IPTV-digiboksin 500Gt kovalevy paikallisille tallenteille 100€

→ Kanavapaketti hinnasto ja kanavasisältö

Vuokraelokuvat

SF Anytime -elokuvakirjastosta voit tilata laadukkaita uutuusleffoja. Vuokraelokuvat ovat katseltavissa 24 tunninajan viideltä laitteelta niin monta kertaa kuin haluat. C More -kanavapaketin tilaajilla on käytössä C More Play -kirjasto, josta voit katsella sarjoja ja elokuvia maksutta.

SPIN+ Tallennuspalvelu

SPIN+ (nPVR) on lisäpalvelu, jolla nauhoitat suosikkiohjelmasi ja katsot niitä kun itsellesi sopii. SPIN+ mahdollistaa rajattoman määrän nauhoituksia, jotka säilyvät arkistossasi 6kk. Spin+-palvelun avulla voit myös pysäyttää ja käynnistää uudelleen sekä suoria tv-lähetyksiä että nauhoitettuja ohjelmia. Lempisarjasi on helppoa laittaa automaattiseen nauhoitukseen yhdellä valinnalla.

SPIN+ tallennuspalvelun hinta 6€ / kk.

SPIN Nelonen Tallennuspalvelu

SPIN Nelonen (nPVR) on SPIN+ lisäpalvelu. Palvelulla voit tallentaa seuraavia Sanoma Median kanavia: Nelonen, Liv, Jim ja Hero. Tallenteet säilyvät 7 päivää. 

SPIN Nelonen tallennuspalvelun hinta 0,62€ / KK 

Mobiili IPTV

Mobiili IPTV mahdollistaa TV ohjelmien katselemisen mobiilipuhelimella, tablettitietokoneella. Katselua varten tulee sinun ladata Ålcom IPTV -ohjelma Apple App Storesta tai Google Play kaupasta. Mobiili IPTV toimii henkilökohtaisilla JAPO IPTV tunnuksillasi.

Mobiili IPTV -palvelun hinta 3€ / kk.

JAPO IPTV-palvelu on mahdollista saada JAPO Kuitu -liittymiin sekä JAPO Laajakaista 10M ja 24M -liittymiin. HD-kanavien katsomiseen suosittelemme kuituliittymää. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %). Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

 

JAPO - Viihde

JAPO Myymälä
(06) 557 0115

Kaikki mitä tarvitset television katseluun!

alk. 6,90€/kk


Kanavapakettihinnasto


 

Mikä valokuitu?

 

Sopimusehdot

Yleiset sopimusehdot

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.
www.kuluttajariita.fi


Myymälän aukioloajat:
ma - pe 9 - 17
la 10 - 14
         

Asiakastuki:
ma - pe 9 - 16
(06) 557 0124
asiakastuki@japo.fi

Sivusto tehty JAPO Webeditorilla