Monipuolinen JAPO Ylläpitopalvelu 

JAPO Palvelut tarjoaa tehokasta ja osaavaa paikallista laitteistojen, ohjelmistojen ja verkkojen ICT-ylläpitopalvelua. Ylläpitosopimukseen voi sisältyä yksittäisiä koneita, ohjelmistoja tai verkkoratkaisuja, tai se voi koskea koko yrityksen ICT-kokonaisuutta. Oleellisinta palvelussa on, että yrityksessä ei tarvitse käyttää ylimääräisiä resursseja laitteiden ja ohjelmistojen ylläpitoon, päivityksiin ja huoltoon, vaan se voi keskittyä omaan ydintoimintaansa. Lisäksi virhetilanteissa apu on aina nopeasti saatavilla. 

Asiakkainamme meillä on Järvi-Pohjanmaan yrityksiä suurimmasta pienimpään kaikilta toimialoilta. Yritykset ovat huomanneet ammattitaitoisen ylläpitopalvelun selkeät hyödyt ydintoiminnassa, ja asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä saamaansa palveluun. Kokeneet ICT-asiantuntijamme osaavat käyttää sopimuksen tehokkaasti yrityksien hyödyksi. Ongelmatilanteissa toimenpiteet saadaan usein hoidettua etäpalveluina, mutta tarvittaessa huoltomiehemme ovat nopeasti paikan päällä.

Ylläpidossamme on muun muassa tietokoneita, tulostimia, palvelimia, verkkolaitteita sekä video- ja kulunvalvontalaitteita. Ohjelmistojen puolelta ylläpitoon voi kuulua käytännössä lähes kaikki mahdollinen. Yleisimpiä ovat käyttöjärjestelmät (Ms Windows -ympäristö), toiminnanohjausjärjestelmät sekä tietoturva-, verkko- ja palvelinohjelmistot.


Myymälän aukioloajat:
ma - pe 9 - 17
la 10 - 14
         

Asiakastuki:
ma - pe 9 - 16
(06) 557 0124
asiakastuki@japo.fi

Sivusto tehty JAPO Webeditorilla