JAPO – paikallinen operaattorisi 

JAPO on Alajärvellä sijaitseva, koko Järvi-Pohjanmaan alueella toimiva paikallinen tietoliikenneyhtiö. Meidät tunnetaan perinteikkäänä mutta samalla vahvasti tässä ajassa elävänä ICT-ratkaisujen toimittajana. Tarjoamme asiakkaillemme erilaisia tietoliikenneyhteysratkaisuja valokuituverkon rakentamisesta ohjelmistoihin ja matkapuhelinlittymiin.

Euronics Alajärvi myymälämme tarjoaa uusimmat laitteet ja kodinkoneet sekä paikallisesti että verkkokaupassa. Eroamme valtakunnallisesti toimivista operaattoreista sillä, että toimimme osuuskuntana. Puhelin- ja internetpalvelujen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme JAPO IPTV-palveluita. Tarjoamme liityntäyhteyksiä kuparin ja valokuidun välityksellä sekä laite/masto-tilapalveluitaan kaikille valtakunnallisille teleoperaattoreille. Kuulumme myös itsenäisenä tietoliikenne-operaattorina yhteistyöorganisaatio Finnetiin.

Arvot ja visio

Visiomme on olla johtava alueellinen perinteisten ja uusien viestintäpalveluiden ja -verkostojen toimittaja, kehittäjä ja ylläpitäjä.

Alajärven Puhelinosuuskunnan sisäiset arvot ovat edelleen kaikkein tärkein ohjenuora toiminnassamme. Kunnioitamme osuuskunnan periaatteita ja paikallisuutta. Se, että voimme tarjota alueelle huipputeknologiaa ja olemme rakentaneet suurinvestointina valokuituverkon, on osuuskunnan lähes 90-vuotisen toiminnan tulosta. 


Myymälän aukioloajat:
ma - pe 9 - 17
la 10 - 14
         

Asiakastuki:
ma - pe 9 - 16
(06) 557 0124
asiakastuki@japo.fi

Sivusto tehty JAPO Webeditorilla