JAPO tiedotteet

JAPO tiedottaa tällä sivulla yleisiä tiedotteita tuotteista ja palveluista.

Muita tiedotteita: JAPO tiedotteet | Häiriötiedotteet

JAPOlla on haku päällä
18.02.2022 13:50

JAPO on vakavarainen 100 vuotias konserni ja kasvava teleoperaattori. Palvelumme kattavat hyvin laajasti lähes koko ICT-alan, lähtien virtuaalipalvelimista aina yritysten toiminnanohjausjärjestelmiin.

Konsernimme toimii Alajärvellä myös paikallisena Euronics kauppiaana. Liikevaihtomme on 5 milj. euroa ja työllistämme tällä hetkellä 30 ICT-alan asiantuntijaa. Etsimme nyt vahvistusta asiantuntijatiimimme. 

 

OHJELMISTOASIANTUNTIJA

Japo Palvelut Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen ohjelmistoasiantuntijaa.

Ohjelmistoasiantuntijana olet yhdessä asiakkaiden sekä ohjelmistoasiantuntijatiimimme kanssa tekemässä järjestelmien määrittelyä, suunnittelua ja ohjelmointia. Tavoitteemme on vahvistaa asiakkaidemme tuottavuutta nopeastikin muuttuvassa toimintaympäristössä toimittamalla heille moderneja toiminnanohjaukseen liittyviä ohjelmistoja.

Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta tietotekniikka-alalta, erityisesti C#/VB.NET, Javascript, Microsoft Azure ja Microsoft SQL Server tuntemusta. Kokemus mobiiliohjelmoinnista sekä suoritetut Microsoft sertifikaatit katsotaan eduksesi. Agile ja Scrum ovat sinulle tuttuja työmenetelmiä.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen, innovoiva ja yhteistyökykyinen ryhmätyöntekijä.

Tarjoamme sinulle kannustavan ja kehittyvän työympäristön sekä mahdollisuuden oman ammatillisen osaamisen lisäämiseen. Käytössäsi on talomme työsuhde-edut harrastusmahdollisuuksineen sekä laaja työterveyshuolto.

Lisätietoja: Jukka Salmenautio p. 044 557 0151 tai jukka.salmenautio@japoyhtiot.fi

Lähetä CV sekä  hakemuksesi palkkatoiveineen 11.3.2022 mennessä: jukka.salmenautio@japoyhtiot.fi 

 

MYYJÄ  

Tarvitsemme 1.6.-30.8.2022 väliselle ajalle lisäkäsiä Euronics myymäläämme. Oletko etsimämme henkilö? Olet myyntihenkinen, ihmisläheinen ja tietojärjestelmät ovat sinulle tuttuja. Pidät ihmisten kohtaamisesta ja nautit siitä, että onnistut löytämään asiakkaiden tarpeisiin sopivat ratkaisut. 

Lisätietoja: Jukka Salmenautio p. 044 557 0151  tai jukka.salmenautio@japoyhtiot.fi

Lähetä hakemuksesi 11.3.2022 mennessä: jukka.salmenautio@japoyhtiot.fi  

 

TIETOLIIKENNEASENTAJA

Alajärven Puhelinosuuskunnalla (JAPO) on tulevana kesänä tekemisen meininki. Tarvitsemme kesän ajaksi tiimimme jatkoksi tietoliikenneasentajaa televerkkojen, -laitteiden ja -järjestelmien kunnossapito- ja rakentamistehtäviin 1.6.-30.8.2022 väliselle ajalle.Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä rennossa, mutta asiantuntevassa työyhteisössä. Tietoliikenneasentajana työskentelet kuitu- ja kupariverkon asennus-, huolto- ja korjaustehtävissä sekä osallistut verkon dokumentointiin ja viankorjauksen varallaoloon.

Toivomme, että sinulla on koulutuksen tai työkokemuksen kautta perusosaamista tietoliikennetekniikan asennus- ja ylläpitotöistä (kupari- sekä valokuituverkot). Sinulta löytyy asiakaspalveluasennetta, ongelmanratkaisukykyä sekä halua käytännön kenttätoimintaan. Tietoliikenneasentajan tehtävässä tarvitaan myös ajokorttia, vähintään B. Lisäksi työturvallisuus, tieturva, hätäensiapu yms. pätevyydet katsotaan eduksi. 

Lisätietoja: Veli-Matti Levijoki p. 044 557 0134 tai veli-matti.levijoki@japoyhtiot.fi 

Lähetä CV ja hakemuksesi  25.3.2022 mennessä: veli-matti.levijoki@japoyhtiot.fi 

 


 

Sopimusehdot

Yleiset sopimusehdot

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.
www.kuluttajariita.fi

Sopimusehdot yrityksille

Viestintapalvelujen sopimusehdot


Myymälän aukioloajat:
ma - pe 9 - 17
la 10 - 14
         

Asiakastuki:
ma - pe 9 - 16
(06) 557 0124
asiakastuki@japo.fi

Sivusto tehty JAPO Webeditorilla